СУГС Раде Јовчевски - Корчагин

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Како вака уште да нема тема за нас бе?
За НАЈДОБРИТЕ !! :vozbud:

Ај да видиме сега што се имаме и што можеме :baeh:

За сите сегашни ,,затвореници,, на ,,Алкатраз,, тие што веќе излегле и можеби им фали, а и за оние кои допрва планираат да не ,,посетат,, :P :pipi:

:helou:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.992
Поени од реакции
74.105
Како вака уште да нема тема за нас бе?
За НАЈДОБРИТЕ !! :vozbud:

Ај да видиме сега што се имаме и што можеме :baeh:

За сите сегашни ,,затвореници,, на ,,Алкатраз,, тие што веќе излегле и можеби им фали, а и за оние кои допрва планираат да не ,,посетат,, :P :pipi:

:helou:
Jas izlegov i mnogu mi fali:):)
Pa najdobroto sekogas ostanuva za kraj:vozbud::vozbud:
Ajde da razvrezeme nekoi muabeti:):)

Z

ZeroStyle

Гостин
Abe ne e tolku strasno. So tek na vreme ke svatite deka ustvari e boza:):)
Ako sega vi glumast nesto profesorite, site se srcki na kraj:):)
Samo taa bilogija, Packa e sranje, sreka sto ne docekav da mi predava:pos2:
Ќути. Сите професори глумат паметни, а се клошараана.
Колку треба да се глупи дете што ич не учи да им помине одлично?
Финтата е што 50%+ се неинтелегентни деца и бубаат цела година, божем тоа ќе им помогне.
Во глобала не ми се свиѓа многу како концепт. Вештачко е.
Ми се свиѓа тоа што совршено се снајдов.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.992
Поени од реакции
74.105
Ќути. Сите професори глумат паметни, а се клошараана.
Колку треба да се глупи дете што ич не учи да им помине одлично?
Финтата е што 50%+ се неинтелегентни деца и бубаат цела година, божем тоа ќе им помогне.
Во глобала не ми се свиѓа многу како концепт. Вештачко е.
Ми се свиѓа тоа што совршено се снајдов.
Abe netreba mn za odlicen jas na pr. pominuvav okolu 4.5 sekoja godina i redovno mi popustaa po 3-4 ocenki na sovet:):)
Inace klasnata mi bese epten, onaka, me postuvase deka se smeev sekad:), i koga pravevme testovi i isprasuvanja po predmetite so ne mi idea, uopste ne idev na casovi i taa me pravdase:) i posle mnoooogu casovi ke otidev i ke izvadev 4-ka:):)
Taka da ti treba malce i taktika:) I normalno mora da fatis i malku kniga, ne se pominuva tuku taka odlicen:):):pos2:

Z

ZeroStyle

Гостин
Abe netreba mn za odlicen jas na pr. pominuvav okolu 4.5 sekoja godina i redovno mi popustaa po 3-4 ocenki na sovet:):)
Inace klasnata mi bese epten, onaka, me postuvase deka se smeev sekad:), i koga pravevme testovi i isprasuvanja po predmetite so ne mi idea, uopste ne idev na casovi i taa me pravdase:) i posle mnoooogu casovi ke otidev i ke izvadev 4-ka:):)
Taka da ti treba malce i taktika:) I normalno mora da fatis i malku kniga, ne se pominuva tuku taka odlicen:):):pos2:
4.7 поминав 1ва. Без ниедна попуштена оцена.
Тие предмети што бараат континуирано учење и вежбање не ми беа 5ки.
Иначе и мојава, Милка, не е лоша. Само 3 неоправдани ми остави на крај:grin:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.992
Поени од реакции
74.105
Au milka cekredzi po fizika:):)
Uf kolku ja mrzev:), ali i ona cesto mi popustase, ali kako sto taa zena znaela da ne iznervira nikoja druga ne mozela:)
Za nea zboris taka???

Z

ZeroStyle

Гостин
Au milka cekredzi po fizika:):)
Uf kolku ja mrzev:), ali i ona cesto mi popustase, ali kako sto taa zena znaela da ne iznervira nikoja druga ne mozela:)
Za nea zboris taka???
За неа. Некогаш толку збори, што мислам дека само нок-аут би ја смирил. Ама физика не сум ни за 1, за 0 сум. 4 ми стаи:kesa:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.992
Поени од реакции
74.105
За неа. Некогаш толку збори, што мислам дека само нок-аут би ја смирил. Ама физика не сум ни за 1, за 0 сум. 4 ми стаи:kesa:
Jas vo vtora probuvav nesto da i ucam, ali tolku me nervirase so toa nejzinoto nezapirlivo drndanje, sto vo treta mn retko i idv na cas. Idev na testovi, a i fizika mi idese, pa vadev cetvorki:) Inace u prva i cetvrta imav petki fizika ama ne kaj nea:):)

Z

ZeroStyle

Гостин
Jas vo vtora probuvav nesto da i ucam, ali tolku me nervirase so toa nejzinoto nezapirlivo drndanje, sto vo treta mn retko i idv na cas. Idev na testovi, a i fizika mi idese, pa vadev cetvorki:) Inace u prva i cetvrta imav petki fizika ama ne kaj nea:):)
Ептен збори еј, на нејзин час медитирам. Иначе физика незнам дали ми иде, немам пробано :pos:
Друго, печен сум. До 4та ќе ми биде класна:pusk:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.992
Поени од реакции
74.105
Ептен збори еј, на нејзин час медитирам. Иначе физика незнам дали ми иде, немам пробано :pos:
Друго, печен сум. До 4та ќе ми биде класна:pusk:
Abe kako klasna neznam kakva e:):)
Inace ja glavno imav problemi so jazicite:) Nemozev od trojka da se mrdnam:) i normalno ako ne mi bese tanja po biologija ondak 2-ka ne mi begase po toj predmet:)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Мене ми беше 2 години класна она, а уште ме памти пошо ми праќа поздрави преку другарки на кои им предава . :)

Иначе, да не ми предаваше Пацка биологија сеа немаше да сум така карактерен . Нека зборат шо сакаат, али жената ме напраи маж :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.992
Поени од реакции
74.105
Мене ми беше 2 години класна она, а уште ме памти пошо ми праќа поздрави преку другарки на кои им предава . :)

Иначе, да не ми предаваше Пацка биологија сеа немаше да сум така карактере . Нека зборат шо сакаат, али жената ме напраи маж :)
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Z

ZeroStyle

Гостин
Тања биологија само сере за Пацка, се газам од смеење на часови:pos:
Иначе кај Тањи4е, 2 пати ме имаше испрашано 4 петки. 2 гратис :drk:
Сум и фатил око:smir:
Уствари кога ќе размислам кај многу професорки имам добивано гага оцени, ама не зборувам многу, многу у јавност за тоа.
Можам да замислам што ќе беше да имав врски...:grin:

Kajgana Shop

На врв Bottom