СУГС Раде Јовчевски - Корчагин

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
да ве прашам сега во трета кога треба да одберам ПМА , ПМБ ОХА... се делам целосно од сегашниот клас и ке бидам само со тие што одбрале како мене, или си останувам со истите луге само не на сите часови?
Нови класови...

Хајсенберг

Компјутерски Инжињер
Член од
15 ноември 2013
Мислења
347
Поени од реакции
365
да ве прашам сега во трета кога треба да одберам ПМА , ПМБ ОХА... се делам целосно од сегашниот клас и ке бидам само со тие што одбрале како мене, или си останувам со истите луге само не на сите часови?
Нови класови,нова класна :)

Член од
1 септември 2013
Мислења
54
Поени од реакции
7
Kje moze nekoj das mi ja preraskaze lektirata sagrinska koza kje mu bidam mnogu blagodaren :)

Хајсенберг

Компјутерски Инжињер
Член од
15 ноември 2013
Мислења
347
Поени од реакции
365
Kje moze nekoj das mi ja preraskaze lektirata sagrinska koza kje mu bidam mnogu blagodaren :)
И бидејќи сега не можам да го сменам одговорот погоре... пишувај на македонска подршка,да не изедеш некоја опомена а потоа и бан :)

Член од
3 март 2013
Мислења
48
Поени од реакции
56
Е ние си останавме 4 години заедно. Такви се осмиците. :P
И јас бев осмица. Штета што не се разделивме во трета, две години помалку ќе гледам некои луѓе, животот ќе си го продолжев.

Мојт и заедно да сме биле, не знам кое годиште си ама не е ни битно, ама ме интересира дали и кај вас важеше непишаното правило дека во осмицата има најмалку дружба? Оти кај мене дефинитивно беше така.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.010
Поени од реакции
11.647
И јас бев осмица. Штета што не се разделивме во трета, две години помалку ќе гледам некои луѓе, животот ќе си го продолжев.

Мојт и заедно да сме биле, не знам кое годиште си ама не е ни битно, ама ме интересира дали и кај вас важеше непишаното правило дека во осмицата има најмалку дружба? Оти кај мене дефинитивно беше така.
Сеа само што завршив, 2009-2013, не верувам да сме биле заедно. Иначе, не дека немаше дружба, имаше дружба, само што класот се делеше на „дружини“ ако знаеш на што мислам. Мада тоа мислам е карактеристика на повеќето класови.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.010
Поени од реакции
11.647
Толку од ерата на Драгче, денеска разбрав дека завчера бил сменет, и Јоцо (географија) на негово место. Сега Драгче во библиотека ќе биде.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Толку од ерата на Драгче, денеска разбрав дека завчера бил сменет, и Јоцо (географија) на негово место. Сега Драгче во библиотека ќе биде.
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Ова некое масло на Дамески :sneaky:
Конечно се ослободи од чаушот :X3:

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.499
Поени од реакции
2.407
Точна информација. :)

Член од
5 август 2013
Мислења
108
Поени од реакции
39
Баш ми е мило што Драгче не е веќе директор многу ме нервираше тој човек и многу го мразев. Се правеше некоја главна фаца по школово мислиш којзнае кој е, а се гледа од километар дека е талентирано глуп. Предавал општонародна одбарана некој предмет може и не се викал така ама нешто слично било.
--- надополнето: 26 декември 2013 во 19:39 ---

Да, по некое непишано правило, во осмицата традиционално во секоја нова генерација има најмалку дружба и сите се разединети меѓу себе не владее никакво единство и нон-стоп има несогласувања, ама тоа е за жал....

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.010
Поени од реакции
11.647
Имаме различни мислења за Драгче, според мене океј директор, во некои елементи со ептен чуден табиет ама солиден беше. За задкулисните игри, проценти од осигурувања, екскурзии да не збориме, сегде го има тоа, за жал.

Иначе во врска со осмиците, можам да зборам за осмицата во која бев јас. Но, едно ќе ви кажам: Ептен, ама ептен ретко се наоѓа клас во кој има единство. Несогласувања има во секој клас, во секој клас има поделеност на друштва. Сепак, не е нешто нетипично и невообичаено.

Kajgana Shop

На врв Bottom