СУГС Јосип Броз -Тито

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ако стварно сакате ѕвер, Надица физика, иноваторката... Мора да ја искусите неа :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ејјјјјј Надица физика... не сте учеле во ЈБТ ако не ви предавала Надето, мојот омилен кикс откај неа - Се учи нешто за осцилации, бранови во трета, потреси и Надето стапува на сцена:

-И земјотресите се еден вид на движења, осцилации испишуваат, така беше и земјотресот во 63та ама вие тогаш мали бевте не се сеќавате (се смее)

УАТАФАК?????????????? :pos:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
:pos: :pos:

Бидете спремни на овие муабети кај неа:

Сега, ќе се качите на дигитронот и ќе стигнете до решението... Ама не буквално да се качите во крајна линија, ќе го скршите. ха ха ха (чудно смеење со чудна позиција на двата показалци на рацете)
Ама (рандомиме) тоа е дефиниција како во учебникот. Ти мене само пандишпанот ми го даваш, а шлагот и јаготката каде се, во крајна линија? ха ха ха (истото чудно смеење)

едит: Тие во трета шо ќе отидат математичко - А, и ќе ја имаат среќата иноваторката да им предава, три пати во неделата ќе треба да слушаат: Ама ајде ученици, вие сте математички клас во крајна линија, не може се јас да ви давам на готово... (мртва сериозна)... Се сакате вие како на мали дечиња, ко на внука ми дома на готово се што и давам (почнува со малку ретардирано зборење и фаца како да кажала виц на годината)... ха ха ха (пак смеењето)

Член од
24 јуни 2011
Мислења
26
Поени од реакции
0
А Џену, ако смеам да прашам што толку ти направила таа Радмила па не можеш да ја поднесеш сега? Да си знам и јас, да видам што би ме очекувало.:)

Ах, и за македонски ме интересира.. арни се професорките или пак некои терсене? Мене не дека ми оди македонски, океј ми е предметот ама тапа сум за анализа на лектири.. Мислам, знам да ги прераскажам ама слушнав дека требало потполна анализа, не само раскажување на лектирата. За историја си немам гајле, зашто многу го сакам предметов а и биологија исто.:)

Член од
24 јуни 2011
Мислења
26
Поени од реакции
0
А Џену, ако смеам да прашам што толку ти направила таа Радмила па не можеш да ја поднесеш сега? Да си знам и јас, да видам што би ме очекувало.:)

Ах, и за македонски ме интересира.. арни се професорките или пак некои терсене? Мене не дека ми оди македонски, океј ми е предметот ама тапа сум за анализа на лектири.. Мислам, знам да ги прераскажам ама слушнав дека требало потполна анализа, не само раскажување на лектирата. За историја си немам гајле, зашто многу го сакам предметов а и биологија исто.:)
Уште нешто да си прашам јас.:oops: Класовите ги објавуваат негде на 20 август или..? А и да си се пофалам, помина цел распуст а јас уште не сум прочитала ниедна лектира, ама ајде што има врска, нели?:icon_mrgr:

Член од
15 август 2011
Мислења
125
Поени од реакции
40
Пак јас. Не сум жива ако не прашам нешто.:icon_lol: Ме интересира што професори/професорки има по следниве предмети: Географија, математика, физика и хемија? Дали се некои откачени, лоши, строги или океј се пошто стварно тапа сум по предметиве, а особено физика и хемија, немам апсолутно никаква основа.. А па географија незнам уопште да покажувам на карта, зашто у основно знаете како е. Јас секогаш и викав на наставничката, ама наставничке не сум спремна јас за овој час за на карта, ако може само да ме испрашате па следниот час.. А нели, нормално тој час никогаш не доаѓаше.:icon_mrgr: Има шанси мене да ми се погодат Ружа по математика, Олга по хемија ии Љубица по географија? И ме интересира што професорка има физика? Една другарка што е сега за втора ми кажуваше дека и предавала некоја стара баба што дур кажела еден збор поминал цел час. Буквално, жива флегма била. Ветувам, само уште ова прашање.:icon_mrgr: Биологија има само три наставнички? Таа Радмила, Сековска и Ачковска? Според вас која е најдобра од овие три, и која би можела да ми се падне? Ми имаат кажувано дека Сековска била добра, за Ачковска имам слушнато дека е строга и ригорозна и дека бара за секој час да имаш научено. А за третава и ми немаат нешто многу кажувано.. Ај, испадна малку повеќе од едно прашање ама нема врска.:icon_lol:
не се тресете толку за јбт,и ја на почеток слушав глупости за облеки,шминки и такви ствари...благе везе нема од тоа,децата си се нормални,у глобала кај мене класот се делеше на 2 половини и така се дружевме...за физика не ни очекувај дека ке научиш нешо..највисока оцена ти е 2,учела или не учела...ке можеш да имаш и 3 ако лижеш гз..за био сековска е најдобра,радмила ти е..нема збор..географија ако ти се падне коле на коњ си,петки од ракав ставање..математика ако си кај драган ке треба да загрееш столче,хемија има две мислам олга(нишо не и фали,само бара штама на час) и това..нишо посебно нема у јбт шо го нема у другите школи,само мораме ние јбтовците уше да продолжиме традиција и да викаме страшно е,шминкај се и тн..поз

S

stefi

Гостин
учев едно полугодие во јбт ама не се вклопив баш веројатно затоа што кратко време бев и имав друга пасија. Имаше луѓе со кои се слагав, имаше и од тие шо се одбивни на прв поглед, нормално како и во секое друго школо.

Член од
24 јуни 2011
Мислења
26
Поени од реакции
0
Фала на сите што ми одговоривте, веќе и да сакам да поставам некое прашање не би имала кое зашто све прашав.:oops: Него, еве уште 16 дена и првиии, па после обавезно ќе ви раскажувам импресии во соодветната тема. А јас баш сега најдов да се разболам, ама ајт, тоа сум јас ако не се разболам пред некоја дешавка не сум жива. А и ајде, има време до тогаш. Туку, ако веќе некој сака нека си прокоментира на темава зашто мене од зборење за ЈБТ не ми здосадува, макар цел ден да зборам или да читам за него пак ми е интересно.:icon_mrgr:

Член од
12 јуни 2011
Мислења
82
Поени од реакции
1
Знае некој коа кје бидат формирани класовите ?

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Знае некој коа кје бидат формирани класовите ?
Класовите на 1ви септември.Има нешто како бина и таму ги викаат учениците па после со класната/класниот одите до училна и таму неште ќе ви објаснат и за 15 мин дома :)

Член од
12 јуни 2011
Мислења
82
Поени од реакции
1
Класовите на 1ви септември.Има нешто како бина и таму ги викаат учениците па после со класната/класниот одите до училна и таму неште ќе ви објаснат и за 15 мин дома :)
Добро инаку распоред даваат 1 за секогаш или ке се смени?Дека у основно првите 1-2 месеци се мењаат се распореди..

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
се мењаат нонстоп,мене лани на среде година ни сменија распоред

Член од
24 јуни 2011
Мислења
26
Поени од реакции
0
А да си прашам јас на први ние од колку саат сме прва година? Од седум ипол бевме, така?:)
П.С. Квик Силвер и Звонекс, ако француски ви е втор јазик можда ќе се паднеме во ист клас, а може и се знаеме више.:icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom