СП 2022 Катар - генерална дискусија

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 ноември 2022
Мислења
170
Поени од реакции
506
Каков очај од репрезентација е Аргентина, не е нормално. Среден ред составен од две резерви во клубовите каде играат и бившиот фудбалер Ди Марија. Бековите тотални анонимуси, од дома не ги знаат дека играат фудбал, Ромеро изгубен во свемирот. Најсмешно беше кога направи измени, и тој левиот бек што влезе, како рвач, тотален антиталент за фудбал. Најверојатно нема да ја поминат групата, но и да ја поминаш не стигаат далеку. Супер ми почна светското, сега најмногу сакам Србија да ги плесни умислените цигани.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.721
Поени од реакции
11.559
1669127572245.png
Автоматски споено мислење:

Во отсуство на разголени девојки по трибини и тешки просеци (дури и испод просек) стануваат популарни :pos:
Какви пички си клецкал ти бе што оваа ти се гледа под просекот?

1669127762972.png

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Има многу интересни репрезентации чии играчи играат во помали клубови.
Еквадор, Сенегал (даде отпор против Холандија, играа изедначено), еве Саудиска Арабија, Тунис супер се држи 80 минути против Данска.
Америка исто играат добар фудбал.

Пример, рандом марокански играч или некој од Сиера Леоне, небитно... кој игра за Ференцварош, Аустриа Виена, Ѕвезда денеска е компаративно многу подобар играч од што неговите сонародници кои играле во такви клубови биле пред 10 години пошто има повеќе искуство и повеќе натпревари у свои нозе.
Истите играчи денеска играат Недела-Четврток во Европа благодарение на Конференциска лига и го креваат малце нивото.

Дали ќе имаат конзистентност и наредно коло останува да видиме.

Сепак и фаворитиве како да се подзаспиени после само 1 недела можност за подготовка.
5те измени исто така, отвараат простор за убивање време и се во полза на помалите барем во турнирски фудбал. Многу пати само на кондиција ги победувале послабите, денеска со +2 измени нештата се променија и во тој поглед.
Нема баш она лаганини натпревар и не смее никој да се потцени.

Ф

Флеш

Гостин
шо и како зборувате,реално женава е навистина природно убава . Убаво лице има . Ми се допаѓа мене .

1669128042321.png

Член од
14 април 2012
Мислења
32.800
Поени од реакции
67.145
9 играчи од оваа репрезентација играле во истиот клуб во С. Арабија, затоа и можеби изгледаат уиграно. Она што можеби изгледаше најимпресивно е што не делуваше дека победија на среќа, туку со план.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.180
Поени од реакции
3.428
шо и како зборувате,реално женава е навистина природно убава . Убаво лице има . Ми се допаѓа мене .

Прегледај го приврзокот 355279
Слатко девојче, ама да си знаете дека сигурно уште е малечка, да е постара ќе имаше нинџусу облечено.

Не сум ја гледал Аргентина, ама ептен ми е мило што изгуби, ич ама ич не ми се свиѓа.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.722
Поени од реакции
4.163

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.168
Поени од реакции
9.859
Член од
5 март 2018
Мислења
16.969
Поени од реакции
19.318
Добро да не заборавиме и дека кога Шпанија го освои светското првото коло изгуби од Швајцарија, јесте немаат споредба репрезентациите али да не даваме прогнози пред време.
Автоматски споено мислење:

Мексиканците една од најсимпатичните репрезентации на светското, интересни фанови и секогаш владее добра атмосфера кога играат.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom