СП 2022 Катар - генерална дискусија

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.911
Поени од реакции
30.885
Абе ок, тоа за Хрватска беше и најголема шанса да го победи Бразил. Одеа на таа карта и ја искористија. За 2018, Бразил не беше број 1 фаворит (ниту втор беа). Тоа што Белгија ги победи во 1/4-финалето беше очекувано. :toe:
Пола состав на Бразил за 4 години ќе биде по 25/26 години, во најдобра форма ќе бидат.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Пола состав на Бразил за 4 години ќе биде по 25/26 години, во најдобра форма ќе бидат.
Џабе цел живот за Бразил сум наивал а овојпат не. Ептен цигански пристап и понашање. Грозно ми беше да ги гледам понекогаш. Бразил со она циганчење ако продолжат немаат светла иднина.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.911
Поени од реакции
30.885
Џабе цел живот за Бразил сум наивал а овојпат не. Ептен цигански пристап и понашање. Грозно ми беше да ги гледам понекогаш. Бразил со она циганчење ако продолжат немаат светла иднина.
Може ќе се оправат и у главата до тогаш :pos:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.491
Поени од реакции
14.935
При критиките за Де Пол се заборава колку трча и за Меси.

И да не бидам погрешно разбран, не мислам дека Меси треба да се троши дефанзивно.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Може ќе се оправат и у главата до тогаш :pos:
Сигурно особено ако се исфарбет тогаш пред да почнит првенството , ова им беше далеку подобра шанса за титула ако не и најдобра.

O

ob1

Гостин
Знам дека често е предмет на спрдња ради испадите спрема новинари, ама треба статуа да му направат на Здравко Мамиќ, огромна заслуга за тоа какви фудбалери излегуваат од Хрватска.

@ob1 Тите направи апсолутна глупост што им дозволи на неговите да тргнат по втор гол. Просто ми е нејасно со толку искусни играчи на терен, Тиаго Силва, Касемиро, Маркињос, пола тим скоро со еден куп финалиња зад себе, дозволија да примат гол на полуконтра. Не гледав како Хрватска ке дадеше гол на друг начин, да не им излегоа Бразилците повисоко. Прв удар на Хрватите во рамки на гол. 116-та минута. Потоа психата во пенал серијата си го направи своето.

Не знам дали е ова точно, го видов на твитер, ама Ливаковиќ на сите пенали шутнати ја погодил страната на која ке шутира играчот.
Тоа ми е и мене само дилема и истото си го размислував. Единствено тука барам кривица во тренерот, иако делумно.

Ваљда мислеа дека Хрватска се предала и се откажа и рачунаа дека е завршена веќе утакмицата, доста потценувачки од нивна страна и ете им се одби од глава.

@Filip Telford уживај дека ќе ти го цитирам постов.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Akunja go progolta Dumfries muebam to namkjorot

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.172
Поени од реакции
6.196
Нема споредба Меси со Роналдо. Магионичар, најдобар на сите времиња, кој што сака нека го кења ама ни до муда не му е циганот Роналдо. Сам ја носи цела Аргентина :cuc:
Меси најдобар на сите времиња?Марадона за него беше професор.Кога на 35 години не научи како се изведуваат слободни удари а на Марадона му беа специјалитет мочај му се на таков магионичар.Да се родеше 10 до 15 години порано во таа конкуренција никој немаше да го прави толку голем колку што е денес.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Нека постира некој видео од коментаторот на Хрт Марко Шапит, човекот без глас остана, мислам дека отидоа и микрофони и цела опрема.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.382
Поени од реакции
18.525
Па број 1 фаворити, ќе ја освоеле шестата ѕвезда, никој нема да им застане на патот (Ричарлисон) и ред други работи - напумпан фаворит. Играа океј, ама ни приближно како против Србија и Кореја. А Италија ништо не покажа со Македонија па да била супериорна, од 30 шута 90% беа 20 метри над гол. :toe:
Па види тоа е фаворит, не знам што очекувате. Ако беше 100 сигурно дека ќе освојат ќе им ја дадеа титулата, нема зашто да глеаме

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Бразил - Хрватска

Дефинитивно пролаз даље на Бразил и тоа лесен пролаз, уз некој тип 1-1 и 4+.. Три гола трпаат Бразилците ко од шала...

Kajgana Shop

На врв Bottom