СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Еј дај некој ако има слики од денеска, на официјалнава од светсково нема од денешнава утакмица.

Д

Демијан

Гостин
Јас не ја гледаф утакмицата (оправдано) али стварно се разочарав! не знам која репрезентација има ваква публика (освен хрватска) а да не победе, ејјј!! цц ц ц....
значи слушав на радио и како шо слушнав имало 12 исклучувања кај норвежаните а само 4 кај нас!! не би ги судела судиите! шо знам па 12 исклучувања ти се 24 мин, шо правеле овие нашите кога имале 24 мин играч повеке? а фиџо л. е man of the match според мене!!! кууул! од 10 удари само 3 гола дал! ахах... :jaj: а да, и раде се вратил во македонија денеска, како што слушнаф! а за утре, уопште не се надевам на победа!!!!

Со исклучувањата грешно си разбрала.Ние имавме 4 минути,а тие имаа 12 минути.

Член од
21 февруари 2006
Мислења
132
Поени од реакции
9
Posle denesniot den tabelata izgleda vaka

GERMANIJA 5
DANSKA 4
SRBIJA 3
MAKEDONIJA 2
POLSKA 2

Za pojasnuvanje za site onie koji ne se informirani sto sleduva.

1.od ovaa grupa vo polufinale ke idat dvete prvi ekipi

2. dokolku ima samo dve ekipi so ist broj na bodovi a se borat za voroto mesto togas ke se odluci preku nivniot meguseben duel koj e podobar a dokolku izigrale neresen natpevar togas se broi gol razlikata.

3 dokolku ima 3 ili poveke ekipi so ist broj na bodovi a se borat za vtoroto mesto togas ke se odlucuva gol razlikata pa ke ide samo edna ekipa.

makedonija imam slaba gol razlika....ali so dve pobedi nie bi imale 6 poeni srbite bi imale max 5 a Danska bi imala max 6 taka sto ke se ceka da se vide dali ke pobedi i polska vo site natprevari pa i ona ako ima 6 poeni togas se broi gol razlikata..... ali ako po 6 poeana imame i nie i polska i danska mislam deka nie ke projdeme zatoa sto sme gi dobile dvete.

znaci da se nadevame deka ke pobedime na dvata natprevara i deka polska ke bide porazena barem ednas ili ke odigra eden neresen natprevar( za da si sme nacisto:) )....norveska ja otfrlame zatoa sto ima dva teski natprevara.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.491
Поени од реакции
1.872
Коментаторот на Сител кажа дека пристигнал Јович во Задар. Да не знае некој дали ке игра со Данска?

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
за тие што неможат да го пратат натпреварот на тв или лајв стрим на оваа страна ќе ги најдат сите промени на натпреварите во живо

http://www.rezultati.com/rukomet/

(igre uzivo):helou:

fala ti sreco :) se utepav barajki da vidam so se desava na dr utakmici nikako da najdam :( thnx najmn .. :wink:

Bez naumce nasive niso ne praat verujte !! coekot se buta vlaga u dueli i dava golovi A TOA NAS NAJVISE NI TREBA ! ! ! KRILAVA NE MRDNAA DENESKA EJJ CCC ! So Sreka Utre so danska ! :D t.e deneska :D :D

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Стојановиќ не беше односно не е повреден, имав можност да го прашам во Вараждин. Се покажа дека избрзаа со одлуката да се врати назад и мислам дека сега сме дополнително ослабени.
Не се сомневам во Миркуловски, меѓутоа проблем е резерва која би надополнила центарска позиција.
ако ова болдираново е вистина тогаш стварно голема грешка и пропуст на нашиве,мислам стојановиќ не е којзнае каков играч али има топовски шут а тоа во ситуација кога добро се чувани кире и мојсо,ко денеска,ќе било погубно за противникот,немало да знаат од каде да се бранат

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Stojanovic ne mu se uklapal vo taktikata , jas taka razbrav i zatoa ne e u sostavot!!!! stvarno neznam zasto , ama on e selektor valjda znae sto pravi :toe:

edna moja matematika:
izgubivme od tunis, gi tepavme alzir i polska
izgubivme od germanija, gi tepavme rusija
izgubivme od norveska, i sega treba dve da tepame :toe::toe::toe:

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Абе воа секој секого може да победи, нема фаворити и аутсајдери :toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

GERMANIJA 5
DANSKA 4
SRBIJA 3
MAKEDONIJA 2
POLSKA 2

2. dokolku ima samo dve ekipi so ist broj na bodovi a se borat za voroto mesto togas ke se odluci preku nivniot meguseben duel koj e podobar a dokolku izigrale neresen natpevar togas se broi gol razlikata.

3 dokolku ima 3 ili poveke ekipi so ist broj na bodovi a se borat za vtoroto mesto togas ke se odlucuva gol razlikata pa ke ide samo edna ekipa.

makedonija imam slaba gol razlika....ali so dve pobedi nie bi imale 6 poeni srbite bi imale max 5 a Danska bi imala max 6 taka sto ke se ceka da se vide dali ke pobedi i polska vo site natprevari pa i ona ako ima 6 poeni togas se broi gol razlikata..... ali ako po 6 poeana imame i nie i polska i danska mislam deka nie ke projdeme zatoa sto sme gi dobile dvete.

znaci da se nadevame deka ke pobedime na dvata natprevara i deka polska ke bide porazena barem ednas ili ke odigra eden neresen natprevar( za da si sme nacisto:) )....norveska ja otfrlame zatoa sto ima dva teski natprevara.

Ех да ги тепаме ние Данска денеска ќе завршиме голема работа. Полска нека ја тепа Србија, а утре здравје боже ако денеска излезе се по планираното, Германија да ја тепа Данска а ние Србија и идеме даље, зошто Полска и да има исто бодови колку нас имаме подобар меѓусебен дуел, така да...Во секој случај нас ни требаат 2 победи, а и од Германија многу зависиме. Иако најдобро би било Германија денеска да изигра нерешено со Норвешка, за уште да не биде сигурна Германија за полуфинале, зошто ако тепа денеска Германија ќе биде многу тешко за нас, во последното коло чисто сумњам дека ќе игра со прв тим против Данска и дека ќе тепа...

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15

GERMANIJA 5
DANSKA 4
SRBIJA 3
MAKEDONIJA 2
POLSKA 2

Jas mislam dokolku nie imame 6 boda a isto i danska i polska imaat po 6 deka nie ke bideme 2-ri bidejki gi imame pobedeno i dvete ekipi

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
abe ne se pravi mnogu pameten, cela javnost go ruga !!!! poima nema so germanija 100 faula vo napad napravi.. deckoto poima nema.. ide na sut i obavezno paga glumi !!!
Абе таленту еден се гледа дека врска немаш ракомет само тропаш, тоа што паѓа и како паѓа е дел од игра и обид за исклучување на противнички играч за груба игра мисли малце со тоа мозочето. Миркуловски е добар играч кој има уште многу да се надоградува но далеку од тоа дека нема појма или слично.

Член од
19 јануари 2009
Мислења
174
Поени од реакции
39
Jas mislam dokolku nie imame 6 boda a isto i danska i polska imaat po 6 deka nie ke bideme 2-ri bidejki gi imame pobedeno i dvete ekipi
да
да ги тепаме ние Данска денеска ќе завршиме голема работа

Еј дај некој ако има слики од денеска, на официјалнава од светсково нема од денешнава утакмица.
http://vinovo.magnify.net/video/Makedonski-navijaci-Norveska-Ma

foto
http://sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=371489

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Стара ти е веста и многу погрешна, нападнат е од непознати 2-3 лица никаде не се вели дека се членови на некоја навивачка група. Мислам дека модераторите 10-тина вакви постови избришаа денес.

тебе ти е грешна инф.Сигурен сум дека се од навивачка група само не носеле обележја и не се праи паметен!! Ако не пишале во весник дека се членови на навивачка значи дека не се?! мисли малце! Праи се паметен на др теми на оваа немој!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom