СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
значи судииве се катастрофа,али не е се до нив,послабо играат и нашиве
али ај у второ сигурно ќе се стегнеме и ќе тепаме

Абе нас секоја утакмица судии ни се криви. Во ракомет не е баш реално да се суди.
ФАКТ е дека играме катастрофално и дека издишавме од претходните дуели.
Меѓутоа без разлика на крајниот резултат тие се веќе ХЕРОИ!

Не реков дека нашите играат одлично. Можеби најслабото полувреме на светсково им е, ама од Алушевски тоа немаше пенал? Над Ѓоргоновски тоа не беше пенал? Од Мојсоски тоа беше чекори или пенал? Море крвот да им го ебам, и кога норвежанецот го удри Маркоски не го исклучија тој што го удри затоа што имаше 1 исклучување веќе, туку го исклучија тој што немаше исклучување до тогаш. Дај нека не бидат смешни, и ќор ќе сфати што е работата! СРАМОТА!!!

До денешниот натпревар навивав Македонија да оствари што поголем успех, но по денешните скандирања на комитите "...клетите Албанци..."
едноставно нека идат по ѓаволите сите тие што мислат така како комитите и др. навивачки групи што се таму, неверојтно колку патетични сте и во светско првенство пак јадете гомна:uvo:

Крстете се во Лазаров да му тргни и Дивио да ја пушти ролетната на голот...тогаш не судии...Господ да слези пак ќе тепаме!!!

ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ЧКЕМБАРИ ВО ЗАДАР!!!

видовте ли како темелков се исплаши да шутна па ја додаде до алушевски а колку простор имаше.... а после од мртов агол даде гол
тоа е нашите се изморени.. немат сила... не искористивме 3 пати да израмниме.. да се надеваме на победи над данска и србија иако ке биде тешко

Лоша игра ... али и судиите од марс се гледаше дека се наклонети кон нив ... мислам .... За истото што лазаров доби црвен ... денес ОДВАЈ ЕДЕН досудија ... од кога сватија дека ке бидат линчувани .....

Сакам еднаш да изгубиме поштено ... не дека денес беше нешто толку нефер .. али пак неколку напада каде што имаше чисти седмерци ... не судеа ништо ...

Тоа ти е .. Комплекси .. .Смрдлиња гадни.

Иако изгубивме,тоа беше заради ебаните судии.Како и да е горд сум што сум МАКЕДОНЕЦ,и горд сум на нашите играчи што ситгнаа до ваму.

Жално, каде неправда од судииве, па уште нашиве слабо изиграа.

Судите ебаваја работа то е факт, без грешките ќе имавме поголеми шанси да извлечиме победа. Ама факт е дека апсолутно не надиграја во одбрана, Лазаров го неутразилираја и цел натпревар гол од акција не дадовме, се од седмерци и контри.

Денес изгубивме зашто се судрија неколку фактори,судиите во прво полувреме не дупчеа,лазаров имаше лош ден и многу шутови отидоа без гол и проигрување....но сепак уште повеќе ќе бидеме појаки но сепак реално немаме повеќе шанси за полифинале,освен некоја математика,сега навивајте за Полска да ја победи Данска и Германија на Србија...Ај нема везе што изгубивме,исто како да победивме!!!!!!!:helou::helou:

Ми се чини дека не бевме толку лоши, колку што Норважаните беа добри
Неколку грешки, но ве молам без навреди на нашите ракометари, едноставно не им беше денот, но утре мислам дека ќе биде подобро
браво уште еднаш за публиката:oeoeoe:

Публиката беше ок, малку судиите ја ебаа работата, но и норвежаните не беа слаб противник. Башка сите имаа лош ден, почнувајки со Кире, Наумче.....

Тоа е зад нас, сега треба да се насочиме кон победа со Данска.

нешто слабо играа денес
браво за публиката
кога стасавме на 1 разлика пропуштивме пенал и 2-3 шанси,
тоа е тоа

Тоа е нешто друго, и кога отишле таму сигурен сум дека ништо не викале за вас, едноставно навивале за тимот што отишле да го гледаат.

Па нормално дека ќе нема да викаат пошто направи разлика сигурно колку биле они а другите колку биле.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom