Пааааа пааааа пааааа.....да не беше некој од тие централно-африканските французи?Macedalien напиша:Ај ве молам црта една... И да знаете боли глава од неа! Ама цртиштеееееееееееееееееееее :star:
Зш прашуваш? Да не имаше и ти некое искуство со нив од типот глава боли? :raz: Ај да ти одговорам на прашањето : не. Чист ариевец со долга плава коса, дед-металец, неколку луѓе на форумов го знаат. :wink:Mandrak напиша:Пааааа пааааа пааааа.....да не беше некој од тие централно-африканските французи?
Јас како и најчесто, секс од клиентите на работа, ме дупат, ме шинуваат ама мора да се трпи за да се платат сметките. Проституција, само психичка.
Ja se se mislam deka fantom go pravi toa, ako slucajno ne go frlil defterot u voda.TpH_Bo_OkO напиша:А кој тоа ви мава цртки и дали ви се води евиденција сеуште? :raz:
Магарето на зајакот му рекол имаш големи уши:smir:ЦРВЕНОКОСа напиша:п.с. аман бе мацедалиен....се растури човечеискрено,на моменти ти завидувам
дај не заебавај,немам шанса со него!!!! типов е секс рекордер на форумов...само не знам дали он.... или него го....:uvo: хммм..ПрИтИ_гРл напиша:Магарето на зајакот му рекол имаш големи уши:smir:
да,ме има на темава... а тоа нескротлива мислам дека погрешно го имаш сватено....... абе како било:helou:StormAngel напиша:Crvenokosa, ama kako neskrotliva, u pravo e Pretty Girl, mnogu te ima na temava.
Ili neskrotlivosta ti ostanala samo pusta zelba?
Ја сам поштена девојка,како да им не дам,кад знају да имам!StormAngel напиша:Crvenokosa, ama kako neskrotliva, u pravo e Pretty Girl, mnogu te ima na temava.
Ili neskrotlivosta ti ostanala samo pusta zelba?
E aj sea, kako moze covek pogresno da svati neskrotlivost.ЦРВЕНОКОСА напиша:да,ме има на темава... а тоа нескротлива мислам дека погрешно го имаш сватено....... абе како било:helou: