- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Шо да праам :icon_rollЦРВЕНОКОСА напиша:п.с. аман бе мацедалиен....се растури човече искрено,на моменти ти завидувам:helou:
Шо да праам :icon_rollЦРВЕНОКОСА напиша:п.с. аман бе мацедалиен....се растури човече искрено,на моменти ти завидувам:helou:
Да поминит први мај - многу ебанки ќе имало тоаш слушнав - па ќе го рефреширам списокот и ште бидите известени... Ама и без да видам можам да кажам дека Маце ве шиет...()StormAngel напиша:Ja se se mislam deka fantom go pravi toa, ako slucajno ne go frlil defterot u voda.
зш да не можам да одам? еве пред пола саат од на трчање се вратив!!!! малце џогинг ,ради кондиција.....:pos2:Fantom_oh напиша:Црвенокоса, мојш да ојш ко шо требит? Шо стори аман, скоро поредовна од маце си...
Туја си у право!BusHav напиша:Ја сам поштена девојка,како да им не дам,кад знају да имам!
е ај ке си ја чувам за црни денови....можда ке сака некој(или ке може) за едно 40 години....ViRuS напиша:Туја си у право!
нешто погрешно си ме разбрала!ЦРВЕНОКОСА напиша:е ај ке си ја чувам за црни денови....можда ке сака некој(или ке може) за едно 40 години....
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
а тебе некако слабо ти бараат инструкции,а? смени професија:helou:
ни се сака, ни се може - епа зошто да не???gale_vlae напиша:де бе луге се растурате од работа вие