СДСМ - Политичка партија

Дали ви се допаѓаат пратеничките листи со кои ќе настапува партијата на следниве избори?

• Да.

Гласови: 7 11,1%
  • Не.

Гласови: 42 66,7%
  • Можеле да стават и многу подобри кандидати.

Гласови: 14 22,2%

• Вкупно гласачи
    63
  • Гласањето е завршено на .
D

Deleted member 12196

Гостин
Јас донекаде ги разбирам, не изградија ниту водовод ниту канализација ниту пак турија асфалт за да го сликаат и да се пофалат со тоа :D Мора со туѓи слики... јебига :D
Се пофалија дека една милијарда.....повторувам, една милијарда ИНВЕСТИРАЛЕ во патишта :LOL:
Јасно ми е, на овие ќумез да им дадеш задача да направат ќе усерат работа......неписмена проста багра.
Немојте така бе луѓе. Видете што пат во септември ни направија (поправија).

Attachments

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
namesto spomenici vie tamu patišta i mostovi gradite i rekonstruirate
Нит градат, нит реконструираат :kafence:
Автоматски споено мислење:

Пајташите на СДС добија казни...

Ката 7 години
Боки 9 години

Последно уредено:
D

Deleted member 12196

Гостин
Пајташите на СДС добија казни...

Ката 7 години
Боки 9 години
Дајте ми ги тешките милиони што ги украдоа, јас доброволно се јавувам да одам 15 години во затвор (и без тоа 30 години сум исто како во затвор).

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.432
Поени од реакции
7.140
Реакцијата на џандарите, кои срипаа ко попарени уште пред било што да каже судиката, доволно кажува дека ги боцна право у центар. На детектор за лаги да ги ставеа Заеви, повеќе шанси имаа да го сокријат ова, него вака у живо на сите телевизии, после ваквата реакција.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.606
Поени од реакции
22.338
Aj konecno nekoj da si lezi, ako ne moze od poslednata garnitura barem od nivnite neka bide.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Јас не сфаќам зошто мора да се стане некој кога се соопштува пресудата, кога веќе е јасно дека одреденото лице истата не ја почитува! Не зборувам за овој случај, зборувам општо. "Ова е мој суд". Јас искрено мислам дека тука има кршење на правото на слобода на говор.

Мило ми е што доби казна затвор. Дечкото е дубоко увреден. Имаше тон пари, пуст аздис. Истото се однесува и на Дебелата. Преку ноќ заработи онолку колку што јас ќе заработам за 10-15 години! Ништо не придонесе за правдата во Македонија и испадна дека сите пари беа залудно потрошени. Кој високо лета, ниско паѓа.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
На кого не му беше јасно, еве нека чуе и сега.
Јас не сфаќам зошто мора да се стане некој кога се соопштува пресудата, кога веќе е јасно дека одреденото лице истата не ја почитува! Не зборувам за овој случај, зборувам општо. "Ова е мој суд". Јас искрено мислам дека тука има кршење на правото на слобода на говор.

Мило ми е што доби казна затвор. Дечкото е дубоко увреден. Имаше тон пари, пуст аздис. Истото се однесува и на Дебелата. Преку ноќ заработи онолку колку што јас ќе заработам за 10-15 години! Ништо не придонесе за правдата во Македонија и испадна дека сите пари беа залудно потрошени. Кој високо лета, ниско паѓа.
Ова е мамец за обичниот народ.
Кога видоа ги губат конците во рекетот, кога Камчев потегнал некои свои конекции, браќата Заеви ги жртвуваа овие како јагниња.Истрагата не се спроведува до крај, главните виновници не се во затвор, тогашен премиер е директен организатор во овој случај, кој наместо да ја искористи моќта на функцијата и како што викаше, парите да се вратат назад на граѓаните, да одпочнеше постапки за сите олигарси меѓу кој е и Камчев, тој се одлучува на уценување и земање пари од истите.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Немојте така бе луѓе. Видете што пат во септември ни направија (поправија).
Исто и тука. Прво во Бутел ја направија улицата пред општината. После немаше канализација ( некако заборавиле да стават) па ајде пак. Сега пак се прави. Во рок од 5 години таа улица ја преправаат 3 пати!!!

На кого не му беше јасно, еве нека чуе и сега.

Ова е мамец за обичниот народ.
Кога видоа ги губат конците во рекетот, кога Камчев потегнал некои свои конекции, браќата Заеви ги жртвуваа овие како јагниња.Истрагата не се спроведува до крај, главните виновници не се во затвор, тогашен премиер е директен организатор во овој случај, кој наместо да ја искористи моќта на функцијата и како што викаше, парите да се вратат назад на граѓаните, да одпочнеше постапки за сите олигарси меѓу кој е и Камчев, тој се одлучува на уценување и земање пари од истите.
Каде е тука Камчев? Види јас ти давам Х пари со цел да ме ослободиш од вина (мито). После кога гледам дека работата не оди како што сакам, видеата ги ставам на нет. Тој давал мито за да се ослободи од вина, тој е главната алка за случајов. Сега испадна жртва.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
41.128
104432365_1155715494786324_1357605458740607387_n.jpg

А каде е ова елоквентново гомно што го потпиша "Идентитетот бетон" договорот? Се чрктна таму на листот, и го снема како химен на екскурзија.

Засекогаш ќе останат гробари на Македонија.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Исто и тука. Прво во Бутел ја направија улицата пред општината. После немаше канализација ( некако заборавиле да стават) па ајде пак. Сега пак се прави. Во рок од 5 години таа улица ја преправаат 3 пати!!!

Каде е тука Камчев? Види јас ти давам Х пари со цел да ме ослободиш од вина (мито). После кога гледам дека работата не оди како што сакам, видеата ги ставам на нет. Тој давал мито за да се ослободи од вина, тој е главната алка за случајов. Сега испадна жртва.
Без разлика и тоа е криминал и е спротивно на законите.Кога би имало независно судство при ваква афера, најмалку што требаше да се случи е во тој момент да паднеше владата.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399

Не бе брат....овие се жртвени јагниња на една повисока политика.

Без разлика и тоа е криминал и е спротивно на законите.Кога би имало независно судство при ваква афера, најмалку што требаше да се случи е во тој момент да паднеше владата.
Рака на срце, барем стигнавме до пржинска влада и колку толку шанси за фер избори.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.350
Поени од реакции
21.743
neje reket, mito je!!1! :pos:

Уште ли ќе ја верглате со Џабир Дерала и Ордановски оваа излитена флоскула? Како не ве фаќа срам јас не знам да релативизирате и браните едно копито полуписмено, еден дворски шут кој ја уназади државава на секое поле и се помоча на сите идеали и заложби на луѓето кои протестираа до пред некоја година (зборам за оние кои протестираа со искрена намера, а не куртоните за кои протестите беа интервју за работа).

Треба на клоци да ги раздигате цела партија што еден куп луѓе кои искрено се надеваа на промени, ги направија магариња, а не да релативизирате нешто неодбранливо.

Kajgana Shop

На врв Bottom