Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.399
Гоце Делчев им ја ебел на сите турци мајката?А знаеш ли ти зашто Турците носат бркови?
Гоце Делчев им ја ебел на сите турци мајката?А знаеш ли ти зашто Турците носат бркови?
Ааааааа да, Николче Неаумамамуаумухух скопската фаца, десната рака на Шилегов. Овој нешто ми дробеше на ФБ, вамте, тамте, (да не испадне дека сум нешто посебна, со секој втор што има барем трошка здрав разум го прави истото) и летоска кога бев низ Дебар Маало се видовме очи во очи и сврте поглед a jaс сум 30 кг сосе креветZa tie koi mislat deka iskubanava slučajno ova go napravila...mislam.deka ,,ovoj,, i e prv bratučed
Прегледај го приврзокот 253678
Еве еден таков. Слушај од 12:50 до 14:50, колку пати ќе каже Северна Македонија. Сигурно му ветиле дека ЌЕ МУ ДАДАТ дневно следување лубрикант и кожна цуцла.На Твитер поправаат странци што ќе пишат Македонија па ти види им го умот. Мене во странство никој не ми рекол уште Северна, овие немаат испуштено да кажат.
Бајдвеј жално е еден постар член на форумов со коска македонски ставови кој и ми беше пример до некаде, до кое дереџе се донесе да ги брани ретардиве за пусто работно место. Многу, многу жално.
Добро оваа ретардава како не е дијагностицирана со ментална болест сè уште? Цело време јади лајна а радном лујџе приведуваат за „говор на омраза“. Саше Политико го претставува (репрезентација) цело тело северџанско.Прегледај го приврзокот 253682
Прегледај го приврзокот 253683
Прегледај го приврзокот 253684
Ваквите пред 100 години ги носеле во планина и им се губело секаков траг... денес земаат пари од партијата и државата, неговиот сајт има 100 реклами.
Јас сум слушнал дека има влашко потекло но тоа е само муабет како што има и за многу други.Ja слушнав дека има потекло од православни Албанци, е сега колку е вистина...
Во неговиот случај потеклото не игра никаква улога. Има сериозен дефект.Јас сум слушнал дека има влашко потекло но тоа е само муабет како што има и за многу други.
му ласкаш сега...
Velikomacenik. Ne go zasluzivmeму ласкаш сега...
рада е ,,шкрет,, по едната линија, а тоа му доаѓа нешто слично како Бранко Манојлоски. Ние имаме на пример во Кичево едно село Бачишта, над зајас се наоѓа, каде луѓето мајчин јазик им е македонскиот, а се претставуваат како албанци.Госпоѓава не знам ни како залута на оваа позиција. Имаше можност да биде претседател на партија, беше најлош лидер во историја на постоењето на партијата. Единствен квалитет и е што е прилично елоквентна .
Претпоставувам дека му беше ментор на ЗЗ ама не се покажа како едукатор.
И ова е само уште една од низа трагедии што ги гледаме...Зарем Талат не примаше официјални делегации со големо знаме со орел и малечко знаменце на МК?
Нас не спасува само само некој со диктаторски манири.
даГоце Делчев им ја ебел на сите турци мајката?
Се сложувам со господинот полковник, само што тие симболи стоеле во кабинетот и во 12 години власт на неговата партија, и ќе стоjат таму и ако се вратат на власт годинава, е разликата е што они нема да се сликаат таму. Ако нешто не гледаш, значи не постои.
Саше е патолошки случај кој треба да биде изучуван како редок пример на некој сеуште неоткриен синдром предизвикан од палета на комплекси, а Илко мислам дека има напишано за Рада дека има такви муабети.Во неговиот случај потеклото не игра никаква улога. Има сериозен дефект.