СДСМ - Политичка партија

Дали ви се допаѓаат пратеничките листи со кои ќе настапува партијата на следниве избори?

• Да.

Гласови: 7 11,1%
  • Не.

Гласови: 42 66,7%
  • Можеле да стават и многу подобри кандидати.

Гласови: 14 22,2%

• Вкупно гласачи
    63
  • Гласањето е завршено на .
Член од
3 септември 2010
Мислења
6.634
Поени од реакции
9.249
Проевропски вредности:

D

Deleted member 12196

Гостин
Е добро овие сдсм не се бореа да дојдат на власт за да ги оправат работите во државичето ни?

Ај Груевизмот беше диктатура, режим.... добро. ОВА шо ќе да е? Не знам шо име да му прикачиме...
Името се знае.
ХУНТА!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.665
Поени од реакции
88.529
Проевропски вредности:

Иванна се вработила во пошти :icon_lol:

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.685
Поени од реакции
8.320
Кои кретени, мајко мила! Изгледа за советници имаат земено стручни лица со завршено забавиште! Ама што да се чудиш, кога ќе го слушнеш англискиот на нивниот воџа, се' треба да ти е јасно. Копита :sramezliv:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Колку неписмени мајко мила.

LepiDzoni

Profesionalen ulichen cigan
Член од
25 јули 2014
Мислења
1.389
Поени од реакции
3.596
Искрено Грујо спрема овие е светец, т.е. овие го напраја во овие 4г., самие се посраја. Барем на Грујо му фајчаше акал глата, ако прајме споредба, тој дур беше, беше 100% пати поубо, овие сè по канализација турија. Еве можи да се види со „македонскио“ език шо се случува. Посебно нон-стоп провокациите од мајка Б'лгарија и БАН. Овие кај нас А не вела.
Eeeeeeeeeh sto ubavo ni beshe so Grujo na vremeto ama mu se nafrlija ovie kleti gadni komunjari ogin da gi izgori go namestija da odi za ungarija gospo da gi zeme i niv i direktorot na usaid soros
Ja prodadoja majka mila Makedonija

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.391
Поени од реакции
24.100
Проевропски вредности:

Mozi samo odnopaku e svrtena kartata i taka vi lici. Kako na vremeto so kartata na golema Albanija nekoj sto e nosese na maica. Odnopaku mu ja istampaja i odma uzbuni se krenaja :cautious:.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Проевропски вредности:

Нема шанси да е случајно, со оглед кој ја команда поштата, ова е некаква смислена усташко-балистичка комеморација.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.609
Еве денес заевци си отвориле нивниот ресторант во Струмица, надвор ставиле маси, служеле кафе, мајки, деца, народ... ее убавини.
Им ебам тоа шлајмот мајчин.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.323
Postenskava marka so golema Hrvatska e tolku debilna pa duri skandal pa uste Makedonsko zname stavile tuka. Ete Spanija neka stavi karta od golema Germanija ili Romanija od golema Albanija, mislam nema opravduvanje za ova. Blamaza.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk

mickey mouse

Багабонти
Член од
5 септември 2011
Мислења
1.003
Поени од реакции
2.798
Сдсс на владина седница одлучи: Летово нема бесплатни одмори за деца од социјално зaгpoзeни семејства,а има за виски и скапа храна!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.945
Поени од реакции
50.845
Сдсс на владина седница одлучи: Летово нема бесплатни одмори за деца од социјално зaгpoзeни семејства,а има за виски и скапа храна!
#хибриден режим

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.790
Поени од реакции
3.861
МИТОВСКИ: Време е за вистината за Зоран Заев, следете Инфомакс

:icon_mrgr:

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Нема шанси да е случајно, со оглед кој ја команда поштата, ова е некаква смислена усташко-балистичка комеморација.
Мора да се одговори на провокациите од српските тајни служби :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom