- Член од
- 22 февруари 2024
- Мислења
- 117
- Поени од реакции
- 212
Љееепотан Прав Северно МакедонецЕте.
Љееепотан Прав Северно МакедонецЕте.
Да уште ќотек му фали, тој така е мрднат “АнаЛена360“ па уште ќотек, замисли каков ќе биде потоа.Вистинско чудо е како Каевски сеуште не е натепан. А и таква фаца има што иритира...
зошто би бегале, кој ќе им суди? килавото ДПНЕ на Мицика?Да, ќе формираат влада во избеглиштво!
Веројатно Тирана или Приштина...
Како брат близнак да му е на неговиот политички противник од ДПНЕ. Со еден исклучок на другиов тате му го заврши машински. Се друго е скоро па идентично.oktroiraniot pretsedatel na sdsm, osven sto e falsifikat lik (go bolelo pupeto i ne sluzel vojska,rabotel vo fabrika ono negova bila,studiral a u stvari se dopisuval so harvard i oksford, bil od 1994 vo sds, osven periodot 2006-2017 koga e prisuten na site nastaniorganizirani od vmro) sega laze i za potekloto na nadimokot vo nekoj potkast na sitel,nikogas vo kumanovo ne go vikale mali tace ili tace, otsekogas bil Curka,zosto bega od vistinata ne mi jasno ili mi e jasno no ne razbiram, detska rabota, sega ke ispadne i deka ne branel mal fudbal nego bil centarfor ili 10ka, sto nagazna mina dobija so nego ne znam dali sfacaat vo sdsto
Бојан МаричиќКое е бацево?
Чим "преговараат" со бошњаци, турци и цигани, тогаш се ќе им соберат на СДС за следниве избори. ДУИ очигледно стојат лошо со рејтинг и ќе повлечат се што може да се купи накај нив, во шестка и дел од петка очекувам и СДС клиентелата да им ја купат да гласа за нив. СДС нема да присмрди на 200 000 гласа.