Русија подготвена на војна поради Косово!

Член од
20 февруари 2008
Мислења
210
Поени од реакции
3
bev be pile vo struga mnogu pati, i pak ke om :)

posledniot pat prasav oti gi nemate pisano cenite na Makedonski...

a za sredba, nema problem. Ke se dogovorime :)

ama sho ke muabetime? ne e porano da se najdime i da se izmavame?

poso ocito muabet ne mozime da prajme, vie ste mnogu zaminati, "brat"...

a i ke mi okara nekoj mozi vo muabetot, pa ke treba da go pukam :)

vaka poarno, boksoj, i ke pomini za nekoj den...
baram izvinuvanje od administratorot ako gi krsam pravilata.ej drugare jas ovoj pikaso ne go poznam(pozdrav) ne znam dali e albanec turcin ili nesto drugo no razbrav od tebe deka e od bitola.a ti mu se pravis junak zs toj e sam tamu a ti go imas cel grad.ke kontaktiram so nego. gledaj sega jas ke te najdam sigurno i ke te muabetam na moj nacin ako ti mu dopres edno vlakno

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
o po po po
se sobraa Albancite, ke pravat rmx na se sobraa komitite :)

@ rymz: degenerik e tatko ti sho takov surtuk napravil...

dojdi na Veligden pred Sv.Dimitrija vo Bitola i opcuj nesto , narod, drzava, reci nekoja navreda...ne, tamu sade Makedonci ima... ne e fer.-. ete, ko ke sum vo Skopje okaraj mi narod, nacija, drzava...

ne mislam deka sum posilen fizicki od sekogo, naprotiv, mal covek od 170 cm sum... i mrazam nasilstvo... i ne deka mi znaci nesto pcuenje...

ama probaj da me isprovociras vo zivo. :) mrazam eftini pomocani provokatori ko tebe i onaj "bitolcaneco" :)

sega odi legni si, i ti i to ostanatite Albanci, ne tuku lajte...

edit:

ljolj

enhalon, ne sum jas Albanec, da ripam 10 i 100 na 1 :) gledam ve interesira koj sum, ne se krijam jas be, od sho da se krijam, od Albanci da se krijam? ko ke si idam ke mu kazam na picasso koj sum, i kaj ziveam :)

se nadevam ke ima togas madinja da se najdi so mene...

a do togas, poleka , ne ripaj, go uplasi maliot.

temata?

Rusija nema da go napadni kosovo, ke i pomogni na Srbija da go napravi toa koga ke ima pogoden moment za toa... I najverojatno ke bidam tamu da se pukame.. ne deka gi sakam srbite, POJMA nemate kolku niv gi pizmam za toa shto storile na Makedoncite i za crkvata...

ama jbg, glupi Albanci :)

I od covek koj sho od dete delel sofra so Albanci, so vashite glupavi dela i komentari napravivte covek koj e spremen da odi dobrovolec, ko ke se zapuka na Kosovo...

A ako pocnite pak pukanje vo MK, kazano e ne ednas, milion pati, ke ve selime, do kaj sho mozime, do kaj sho e silata, i duri mrdat raceve i nozeve...

ajd sea u picku mater i vie i jas... vekje premnogu sati potrosiv na citanje na razni zbesnati ljochki...

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
ete, ko ke sum vo Skopje okaraj mi narod, nacija, drzava...
Кажи кога...ќе ти окарам се што го сметаш за свето...:)

Не за друго...чисто онака спортски да видам што мужиште ќе беше во живо...или си како и другиве на форумов...wannabe-gangsta :)

Кажи само место и време друже...ништо друго не е потребно.

П.С чим не си во Битола, кажи кај си...чим не се криеш, нали?

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.439
Поени од реакции
18.417
ne bidete naivni studenata vojna seuste se vodi posledna dobiena bitka na zapadot ke e kosovo posle ovoj presedan svetov ke se promeni za 360stepeni tekot e predvidliv sega za sega a ponataka ke videme
360 степени не е промена, пак си на исто, 180 е промена.

ABC ич нема да биде весело ако се размаваат големите во наша близина.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.439
Поени од реакции
18.417
Ете толку беше, не мислеле Русиве војна за Косово да прават. Грешно биле разбрани.

http://www.a1.com.mk/vesti/default.asp?VestID=90071

Е вака оти грешно беа разбрани, во 1999 Србија го кркаше со бомбардирање. До кога бе вака ќе се лажат србиве, а и ова србоманиве на форумов.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Тоа е дежаву. А и чекавме само кога ќе ја дадат оваа вест :)

Член од
27 ноември 2005
Мислења
648
Поени од реакции
7
Mislam dojde vreme za kluc na temava,se e jasno, rusite ne se budali da vojuvaat za Srbija,taka da nema potreba da se debatira(pojce navredi imase ama aj)

Русија никогаш нема да примени воена сила во решавањето на проблемот на Косово, изјави денеска постојаниот руски претставник во НАТО, Дмитриј Рогозин.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Mislam dojde vreme za kluc na temava,se e jasno, rusite ne se budali da vojuvaat za Srbija,taka da nema potreba da se debatira(pojce navredi imase ama aj)

Русија никогаш нема да примени воена сила во решавањето на проблемот на Косово, изјави денеска постојаниот руски претставник во НАТО, Дмитриј Рогозин.
Па сигурно не мислевте дека некој ќе примени видлива воена сила на Косово?Помисливте дека сега Русија ќе мобилизира 1 милион војска и ќе ги упати на Косово?Па тоа време е одамна минато,сега силите се мобилизираат само од непосредната близина а "логистиката" доаѓа од "Големите Сили".Во зависност од тоа колку Србија ќе биде спремна да даде за таквата логистика,толку и ќе ја има од Русија,Кина или било која друга голема сила.
П.С.:-Јас го разбирам светот како една огромна берза,каде скоро секојдневно имаме флуктации,во зависност од понудата и побарувачката,а Русија во последно време стана ептен важен играч на оваа берза.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.439
Поени од реакции
18.417
Па сигурно не мислевте дека некој ќе примени видлива воена сила на Косово?Помисливте дека сега Русија ќе мобилизира 1 милион војска и ќе ги упати на Косово?Па тоа време е одамна минато,сега силите се мобилизираат само од непосредната близина а "логистиката" доаѓа од "Големите Сили".Во зависност од тоа колку Србија ќе биде спремна да даде за таквата логистика,толку и ќе ја има од Русија,Кина или било која друга голема сила.
П.С.:-Јас го разбирам светот како една огромна берза,каде скоро секојдневно имаме флуктации,во зависност од понудата и побарувачката,а Русија во последно време стана ептен важен играч на оваа берза.
Да истата логистика ќе ја добијат како во 1999 што ја добијаа. По наше таа логистика има име - од трите подолгото.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Би требало да нападнат Русите! И јас сум за нив, но сепак што ќе се случи доколку не нападнат ? - Помислата на тоа ме нервира.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Бидна што бидна со Косово, крај, готово, нема веќе!!!
Ни Русија веќе, ни Америка ни никој не презема ништо околу него, само Србија ќе поскока уште троа и крај на програмата.
А вие пак расправајте се на форум...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
сонувај бртко сонувај. али у право си неа више Русија Америка Бина Косово таа е више независна и така ке остане НАТО не се мрфа од Косово се додека не се Средат сите работи и се додека Косово не влегува во ЕУ знаци НАТО ке биде таму и за мноу долго време.

А тебе кога не ти се дискутира што си влегол у дискусија нели не е за дицкутирање.

:tv:
А што тоа јас сонувам?
Или си бараш закачка, а поверојатно е дека не си ми разбрал постот.
btw. Мене ме заболе и за Косово, уште помалку за Србија. За разлика од многу вжештени глави тука ја гледам работава каква што е:
Студената војна продолжува понатака. Условно кажано, Русија ја загуби битката. Сега ќе се најде ново бојно поле некаде по светот. Играчите се знае кои се, а за пионите ќе видиме. Дали некаде на Блиски исток, дали Балкан...некаде ќе биде.
А влегувам во дискусија бидејќи гледам нешто пак се палат некои национализми од двете страни...за работи кои воопшто не не засегаат.
И не си ти тој кој треба да каже дали некој треба да влезе или не во дискусија.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Би требало да нападнат Русите! И јас сум за нив, но сепак што ќе се случи доколку не нападнат ? - Помислата на тоа ме нервира.
Не треси глупости. Доста веќе со Русиве, не можат дома да си ги решат проблемите па низ светов ќе ги решаваат. Дај малце озбилно.

Kajgana Shop

На врв Bottom