- Член од
- 3 февруари 2008
- Мислења
- 255
- Поени од реакции
- 1
Признај сеа, као шо би рекле браќата твои, ко призна пола му се прашта.Првпат слушам,за кого станува збор? smeshko:
Признај сеа, као шо би рекле браќата твои, ко призна пола му се прашта.Првпат слушам,за кого станува збор? smeshko:
baram izvinuvanje od administratorot ako gi krsam pravilata.ej drugare jas ovoj pikaso ne go poznam(pozdrav) ne znam dali e albanec turcin ili nesto drugo no razbrav od tebe deka e od bitola.a ti mu se pravis junak zs toj e sam tamu a ti go imas cel grad.ke kontaktiram so nego. gledaj sega jas ke te najdam sigurno i ke te muabetam na moj nacin ako ti mu dopres edno vlaknobev be pile vo struga mnogu pati, i pak ke om
posledniot pat prasav oti gi nemate pisano cenite na Makedonski...
a za sredba, nema problem. Ke se dogovorime
ama sho ke muabetime? ne e porano da se najdime i da se izmavame?
poso ocito muabet ne mozime da prajme, vie ste mnogu zaminati, "brat"...
a i ke mi okara nekoj mozi vo muabetot, pa ke treba da go pukam
vaka poarno, boksoj, i ke pomini za nekoj den...
Кажи кога...ќе ти окарам се што го сметаш за свето...ete, ko ke sum vo Skopje okaraj mi narod, nacija, drzava...
360 степени не е промена, пак си на исто, 180 е промена.ne bidete naivni studenata vojna seuste se vodi posledna dobiena bitka na zapadot ke e kosovo posle ovoj presedan svetov ke se promeni za 360stepeni tekot e predvidliv sega za sega a ponataka ke videme
Па сигурно не мислевте дека некој ќе примени видлива воена сила на Косово?Помисливте дека сега Русија ќе мобилизира 1 милион војска и ќе ги упати на Косово?Па тоа време е одамна минато,сега силите се мобилизираат само од непосредната близина а "логистиката" доаѓа од "Големите Сили".Во зависност од тоа колку Србија ќе биде спремна да даде за таквата логистика,толку и ќе ја има од Русија,Кина или било која друга голема сила.Mislam dojde vreme za kluc na temava,se e jasno, rusite ne se budali da vojuvaat za Srbija,taka da nema potreba da se debatira(pojce navredi imase ama aj)
Русија никогаш нема да примени воена сила во решавањето на проблемот на Косово, изјави денеска постојаниот руски претставник во НАТО, Дмитриј Рогозин.
Да истата логистика ќе ја добијат како во 1999 што ја добијаа. По наше таа логистика има име - од трите подолгото.Па сигурно не мислевте дека некој ќе примени видлива воена сила на Косово?Помисливте дека сега Русија ќе мобилизира 1 милион војска и ќе ги упати на Косово?Па тоа време е одамна минато,сега силите се мобилизираат само од непосредната близина а "логистиката" доаѓа од "Големите Сили".Во зависност од тоа колку Србија ќе биде спремна да даде за таквата логистика,толку и ќе ја има од Русија,Кина или било која друга голема сила.
П.С.:-Јас го разбирам светот како една огромна берза,каде скоро секојдневно имаме флуктации,во зависност од понудата и побарувачката,а Русија во последно време стана ептен важен играч на оваа берза.
А што тоа јас сонувам?сонувај бртко сонувај. али у право си неа више Русија Америка Бина Косово таа е више независна и така ке остане НАТО не се мрфа од Косово се додека не се Средат сите работи и се додека Косово не влегува во ЕУ знаци НАТО ке биде таму и за мноу долго време.
А тебе кога не ти се дискутира што си влегол у дискусија нели не е за дицкутирање.
:tv:
Не треси глупости. Доста веќе со Русиве, не можат дома да си ги решат проблемите па низ светов ќе ги решаваат. Дај малце озбилно.Би требало да нападнат Русите! И јас сум за нив, но сепак што ќе се случи доколку не нападнат ? - Помислата на тоа ме нервира.