Рубикова коцка

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
хахаха значи ти си бил многу интелегнтно момче ...(бад бој) браос браос во тебе е наджта!!

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
хаха јас ја имам .Ама не верувам дека ни за 100 дена да ми дадат нема да ја составам .:)

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Јас ја решавам во просек 3 минути додека рекорд ми е 2 минути и 15 секунди. МЕ научија татко ми и татко му од fantom_oh.

браво друже...конечно некој да пише дека ја решава коцката.
Ај да правиме клуб или некое здружение на рубикаши во македонија (ЗРМ):pos2:,иначе и ја ја решавам во просек за 3 мин.Ама овие денови изгледа ќе си го подобрам времето пошто си ја подмачкав коцката..претходно знаеше ужасно да ми закочува.и баш сакам да видам кои методи ги користите, да се сретнеме некад и да споделиме знаење.

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
.... мојот личен измерен рекорд...1 минута и 53 секунди,

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Ја немам,ама баш сакам да видам за колку време би ја составил..!

Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
11
ja mrazam ja mrazam ja mrazam. Samo ednas vo zivotot sum ja namestila i toa kako pomala go gledav bratucet mi pa probav i jas. Ja namestiv za prilicno brzo vreme okolu eden den :>, a posle toa nikogas ne uspeav da ja namestam doduse ne sum ni zapnala da mislam i da ja mestam.

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
ja mrazam ja mrazam ja mrazam. Samo ednas vo zivotot sum ja namestila i toa kako pomala go gledav bratucet mi pa probav i jas. Ja namestiv za prilicno brzo vreme okolu eden den :>, a posle toa nikogas ne uspeav da ja namestam doduse ne sum ni zapnala da mislam i da ja mestam.
абе до сега ми се има случено повеќе пати некој да ми каже дека така како малечок успеал да ја намести , ама не се сеќава како......
.....затоа што си направиле некој превид у глава, и си мислеле дека ја имаат составено....дете на таква возраст, да ја состави само ,без никаква школа.:nenene:...

Toto_

P.H.D
Член од
27 април 2007
Мислења
65
Поени од реакции
1
абе до сега ми се има случено повеќе пати некој да ми каже дека така како малечок успеал да ја намести , ама не се сеќава како......
.....затоа што си направиле некој превид у глава, и си мислеле дека ја имаат составено....дете на таква возраст, да ја состави само ,без никаква школа.:nenene:...
Хахаха баш така е, од колку луѓе сум го слушнал тоа а коа ќе им ја дадем коцката не знаат ни една страна да напраа :D:D. Иначе мој личен е 22сек. а просек инаку ми е околу 30секунди. BTW ако некој има видеа свои нека постира да видиме.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
Пак ќе прашам: знае ли некој кај ги има? :)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Пак ќе прашам: знае ли некој кај ги има? :)
у продавница за деЦки играчки. имаш мислам во гтц спроти југотон една таква продавница... бруноти, беноти, бакарди, б...
нешо така беше.
:hitler:

Kajgana Shop

На врв Bottom