Не бе...грешка сиАбе оваа игра е слична на монопол???
Јас ја решавам во просек 3 минути додека рекорд ми е 2 минути и 15 секунди. МЕ научија татко ми и татко му од fantom_oh.
абе до сега ми се има случено повеќе пати некој да ми каже дека така како малечок успеал да ја намести , ама не се сеќава како......ja mrazam ja mrazam ja mrazam. Samo ednas vo zivotot sum ja namestila i toa kako pomala go gledav bratucet mi pa probav i jas. Ja namestiv za prilicno brzo vreme okolu eden den :>, a posle toa nikogas ne uspeav da ja namestam doduse ne sum ni zapnala da mislam i da ja mestam.
Хахаха баш така е, од колку луѓе сум го слушнал тоа а коа ќе им ја дадем коцката не знаат ни една страна да напрааабе до сега ми се има случено повеќе пати некој да ми каже дека така како малечок успеал да ја намести , ама не се сеќава како......
.....затоа што си направиле некој превид у глава, и си мислеле дека ја имаат составено....дете на таква возраст, да ја состави само ,без никаква школа.:nenene:...
у продавница за деЦки играчки. имаш мислам во гтц спроти југотон една таква продавница... бруноти, беноти, бакарди, б...Пак ќе прашам: знае ли некој кај ги има?![]()