Значи дојдовме до заклучокот дека Реал е подобар од Барса?Значи златните топки покажуваат кој е подобар: 3 vs 1.. што повеќе?
Еден од пореалните ако не најреален пост на фан на Барса.Да бе и јас признавам Роналдо има посилен шут, подобро игра со глава, физички е ѕвер ама фудбалски Меси е подобар!
Не мора да не слушате нас фановите на Барса, читајте што велат големите фудбалски имиња и се ќе ви стане јасно.
да бе за вас да ви докажи дека е најдобар обавезно ќе оди од златен клуб Барселона каде што е легенда на 24 години во Арсенал или Челзи..Меси ако се нема докажано дека е најдобар не знам кој се има..сто клучни голови има постигнато и кој од кој поголема мајсторија..не знам што ви е толку тешко да признаете какви луѓе сте вие??..јас цел живот за Интер навивам па признавав дека Кака е најдобар и кога Ибра беше ѕвер во Интер..признавав дека Шева е монструм иако интер го имаше генијалецот Рекоба..едноставно не сте објективни..Меси е поквалитетен играч од Роналдо и секој теренер во светот го преферира повеќе Меси..едноставно медиумите немаат попаметна работа и за пари го измислија ова ривалство а тие двата едноставно да се изразарм некултурно''' куро ги боли''..и се знае општо кој е најдобар играч..и друго Роналдо не е ни поквалитетен играч од Иниеста како прво па и уште да се споредува со Меси....само глупости да се пишело..Роналдо во Манчестер- добитна комбинација,Роналдо во Реал-добитна комбинација,се додека штрумфот не отиде у премиер лига да се проба со копачи од тимови како што се Стоук,Сандерленд итн...неможам да кажам дека е најдобар.
Хахахахаахахахахахаха Ди Стефано 4 титулос...човекот има 5лш од стариот формат по ред.
За Реал навиваш а не можеш прост шпански да прочиташ...до 25-годишна возраст.Хахахахаахахахахахаха Ди Стефано 4 титулос...човекот има 5лш од стариот формат по ред.
@Џони знам дека си барсафанбој ама до толку ...Иниеста појак од Роналдо...не!
Му се поклопија коцките...фудбалот не е индивидуален спорт. Да е настапувал во некое друго време дали и 5 титули ќе имал...За Реал навиваш а не можеш прост шпански да прочиташ...до 25-годишна возраст.
Фала богу дека не е индивидуален спорт можеби порано се се сведувало на само еден до двајца играчи во клубовите/репрезентациите но сега е различно фудбалот е многу поинаков т.е многу е еволуиран во последниве 15-20 години !Му се поклопија коцките...фудбалот не е индивидуален спорт. Да е настапувал во некое друго време дали и 5 титули ќе имал...
не сум барса фан бој јас само за еден клуб навивам но импресиониран сум од играта на Барселона и сакам да го гледам Интер во такво светло..то е то@Џони знам дека си барсафанбој ама до толку ...Иниеста појак од Роналдо...не!
Цел свет ги споредува Роналдо и Меси он се фатил за Иниеста..и друго Роналдо не е ни поквалитетен играч од Иниеста како прво па и уште да се споредува со Меси....само глупости да се пишело..
Па беше најдобар, Реал и него го запустија.Затварај темата го најдовме најдобриот играч.
Ladies and gentlemen (drum rolls)![]()