Роналдо vs Меси

Кој е подобар според вас?

• Вкупно гласачи
    407

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Тоа нека е така, пичкарски е. А овој твојов заслужено ги зеде 4те топки со ред ?

Toa e апла пичкарски.
Мојов добил 4 топки?
Аман бе брат, како и кај секој нормален маж, така и кај мене, мојот си има само 2 топки.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Мојов добил 4 топки?
Аман бе брат, како и кај секој нормален маж, така и кај мене, мојот си има само 2 топки.
Ха - Ха

Многу смешно.. во недостаток на знаење што да вратиш, употреба на сарказам.

Keep up the good work. Zz

Да бе еј Меси ги полнеше кутиите за да победи!
Не тој лично, ама некој друг за него :icon_lol:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Ами Роналдо парите за гел шо ги дава да ги даеше за поткуп кај шо треба ќе имаше некоја топка фазла.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Во овој свет никој не знае за фудбалот повеќе од мадридистите,ни професионалните фудбалери,ниту тренерите,капитените,спортските новинари,поранешни фудбалери и тн тн тн...
Значи,клуч на темата....Роналдо е подобар,најдобар,покомплетен,позгоден,најдобра фризура,најдобра женска,најдобри копачки,најдобра кола....:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ова е исто како да викаш ВМРО не треба да победат пошо не напраи ништо, џабе народот ги гласа... :D

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не тој лично, ама некој друг за него :icon_lol:
Epa Messi si ima pari i gi kupuva glasovite, ete i Ronaldo ja prodade zlatnata kopacka pred izborite i napravi pari ama go zaebaa, mu gi zedoa parite i pak glasaa za Messi...toa e podobro neka gi bojkotira izborite cim vikate deka ne se legitimni :D

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Eden madridista ke iskomemtira na zaebancija i se palat kako mali decinja, kako majkata da im ja rasplakale
Ronaldo e najak puknete dusmani!

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
Меси со голот против Депортиво го смени рекордот за играч кој постигнал минимум 1 гол на 17 утакмици по ред во лигата....ЦАР :cuc: !!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom