Роналдо vs Меси

Кој е подобар според вас?

• Вкупно гласачи
    407

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Се додека ги ебе Барса мене ми одговара Леси да е најдобар... Роналдо само го мотивира тоа да ги ренда секој натпревар на кампон со по 2 голчиња.

N

Nicky Santoro

Гостин
Меси е освои топката во година кога снајдер е нашлака неговата екипа во лш,кога екипата на снајдер освои се што можеше да се освои и со репрезентацијата стигна до финале на светско.Меси таа година го памтам само поради тоа што го пикнаа вџеб на меаца,па и на кампот.
поЗ

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Hah smesno e koga glumite eksperti. Se ligavevte za da Ronaldo bide dobitnik na taa topka koja sega demek ne vi znaci nisto.
Godinava da ja osvoi vasata manekenka vie ke svrsite vo gaki be.
Ednostavno e Messi e podobar sakale vie ili ne. ;)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Fala bogu barem eden od poznatite fudbalski velikani prizna :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Hah smesno e koga glumite eksperti. Se ligavevte za da Ronaldo bide dobitnik na taa topka koja sega demek ne vi znaci nisto.
Godinava da ja osvoi vasata manekenka vie ke svrsite vo gaki be.
Ednostavno e Messi e podobar sakale vie ili ne. ;)
Не е работата дека нема да се радуваме, или дека Роналдо нема да се радува, но со ваква игра на Кристијано, не треба наградата никому.

o_real_madrid_escudo-5707057.jpeg

:pipi:

И не требаше повторно реактивирање на темава.... :oops:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Демек Меси е подобар во последниве 2 сезони. Едно чудо голови даде во битни утакмици лани и оваа сезона.

Колку треба да си најдобар на свет да дадеш 100 гола во една година а ништо да не освоиш :pos:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не е работата дека нема да се радуваме, или дека Роналдо нема да се радува, но со ваква игра на Кристијано, не треба наградата никому.

И не требаше повторно реактивирање на темава.... :oops:
Ako Ronaldo igra na ovaa nivo cela godina, a istovremeno nema nekoj drug koj ke igra podobro od nego togas ke ja zaslusi nagradata.

N

Nicky Santoro

Гостин
По што заклучивте дека меси е подобар? Дека цел тим на барса работи за меси дададе 4 гола против гранада или осасуна ?
Каде е меси во аргентина? каде е на големите утакмици од ЛШ? СЕ ГУБИ НА ТЕРЕНОТ!
Настрана тоа што нема заминато од барса во др тим да видеме колку е тој семоќен.Роналдо барем се покажа и во англија и во шпанија.
На времето човек неможеше со од манчестер навивачине(децана ) да се разбери, сеа со вас.Дркајте ајде..

Член од
30 август 2009
Мислења
262
Поени од реакции
78
Mesi podobar od Ronaldo ? :facepalm::facepalm::facepalm: Shto ima poveke postignato u zhivotot dzudzeto od Kristijano jas neznam...ako kazhite golovi videjte % u La Liga na ovie 2-ca...titulite na strana oti znaeme deka so sudiite i Uefa se u dobri odnosi ama vchera procitav negde raskinale ...Socustvo do site fanovi na FARSA:pos:Inache jas GDESI ke go priznaam za igrach skromen SAMO koa ke napravi neshto so reprezentacijata ...Na svetskoto dade gol ? NE...Na faking Kopa Amerika dade gol ? mozh 1 ne pamtam a i ne me interesira ama dobro znam oti otpadnaa ushte 1,8 finale :pos: Carobnjak Messi :pos:gdje si?

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Интересно е што навивачите на Рм го величат сега Кикица,како тоа одсекогаш бил подобар од Меси,а кога се губеше на големите натпревари,како на пример против Барселона,не знам колку натпревари поред со непостигнати голови,мадридистите тогаш го пцујаа Роналдо и викаа како никогаш нема да биде на ниво на Меси :pos: Немојте сеа да ги барам тие постови од најголемите експерти овде :icon_lol:
п.с: Ајде Меси слаб со Аргентина,што Кикица со Португалија ? :pos::pos::pos:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Не ми е толку за наградата колку што ми е тоа што сите дркаат нa него. Да постигнеше вчера 2 гола тој... ќе велеа... од друга планета....свемир...космос...сончев систем.... дишел на жабри....имал рамни табани ....:facepalm:

Роналдо моментално е скалило погоре од Меси... сакале или нејќеле да признаете...ама тоа е. Во последниве години Меси стално се губи на големите натпревари... го нема кога ви е потребен. Дај боже да остане така и да дркате на 5 гола против Неверкузен и Селта.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.831
Поени од реакции
67.232
Mesi podobar od Ronaldo ? :facepalm::facepalm::facepalm: Shto ima poveke postignato u zhivotot dzudzeto od Kristijano jas neznam...ako kazhite golovi videjte % u La Liga na ovie 2-ca...titulite na strana oti znaeme deka so sudiite i Uefa se u dobri odnosi ama vchera procitav negde raskinale ...Socustvo do site fanovi na FARSA:pos:Inache jas GDESI ke go priznaam za igrach skromen SAMO koa ke napravi neshto so reprezentacijata ...Na svetskoto dade gol ? NE...Na faking Kopa Amerika dade gol ? mozh 1 ne pamtam a i ne me interesira ama dobro znam oti otpadnaa ushte 1,8 finale :pos: Carobnjak Messi :pos:gdje si?
По оваа логика, per say, и Роналдо не е добар играч...

Kajgana Shop

На врв Bottom