Роналдо vs Меси

Кој е подобар според вас?

• Вкупно гласачи
    407
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.856
Поени од реакции
10.329

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.856
Поени од реакции
10.329
Ај дека неможеш уште еднаш да ме цитираш со глупиов извадок од Википедиа... :icon_lol:
Зошто глуп? Тоа е вистината...сега почна и УЕФА Куп да омаловажуваш а 10 години титула немате во Европа. Годинава пак ќе си остане 3 разлика, нам Ла Лига вам КДР (y)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Зошто глуп? Тоа е вистината...сега почна и УЕФА Куп да омаловажуваш а 10 години титула немате во Европа. Годинава пак ќе си остане 3 разлика, нам Ла Лига вам КДР (y)
Не бе никој не ви ги оспорува Inter - Cities cups него ми даваш вкупен број на титули демек тие ципирипи купчиња што ги освојувавте во ерата на Пеп имаат поголема тежина од 32 лигашки титули и 9 во Лш не ме јеби.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Не бе никој не ви ги оспорува Inter - Cities cups него ми даваш вкупен број на титули демек тие ципирипи купчиња што ги освојувавте во ерата на Пеп имаат поголема тежина од 32 лигашки титули и 9 во Лш не ме јеби.
Па и тогашниот Европски Куп не е некое олицетворение на сегашната ЛШ, баш.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Темава е Роналдо vs Меси, никој не спомна титули Барса vs Реал :pipi:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Темава е Роналдо vs Меси, никој не спомна титули Барса vs Реал :pipi:
Јас спомнав :love:

Демек титулите одлучувале дека Меси е подобар од Роналдо. И ме збуни како тогаш Барса подобра од Реал кога Реал има повеќе титули од Барса. Зборам за побитните ... не ципирипи купови :D

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
I toj KDR ne im e siguren duri,mora Atl MAdrid ili Sevilla da gi pobedat.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Нека отиде Меси во Англија па ќе речеме дека може да се споредува со Роналдо:pos:
До тогаш уопште не ни може да се споредуваат, нека се пали на пасовите на Чави и Иниеста.
Така да,гласот од мене иде за Роналдо.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Јас спомнав :love:

Демек титулите одлучувале дека Меси е подобар од Роналдо. И ме збуни како тогаш Барса подобра од Реал кога Реал има повеќе титули од Барса. Зборам за побитните ... не ципирипи купови :D
Ja vrtis rabotata kako tebe ti odgovara.
Realnosta e toa deka Messi e podobar, za toa odlucija 4 pati po red tie sto go poznavaat fudbalot mnogu podobro od nie ovde ;)

2

~2A

Гостин
Realnosta e toa deka Messi e podobar, za toa odlucija 4 pati po red tie sto go poznavaat fudbalot mnogu podobro od nie ovde ;)
Јас заклучив дека не го познаваат фудбалот. Кога можеше Меси пред Снајдер да биди најдобар фудбалер таа година..

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.856
Поени од реакции
10.329
Јас заклучив дека не го познаваат фудбалот. Кога можеше Меси пред Снајдер да биди најдобар фудбалер таа година..
Меси е подобар играч од Снајдер било која година.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Кое познавање бе го имаат? Доста ај да не почнувам.. Ако можиш да ми кажиш со аргументи зошто Меси ја зеде годинава топката, ќе ти речам едно големо Браво и се откажувам од гледање фудбал. Само немој да ми кажиш дека му ја дале оти дал 1500 гола против треторазредни екипи, оти за топката влијаат други фактори, а тоа се освојувањето на титули на играчот со клубот каде настапува, а вашиот магионичар освој ништо друго освен купот, така да ... за головите има златна копачка му ја дадоа и за тоа никој не се буни, ама топката?? Дај ти се молам.. еве и Роналдо нека не беше да не речиш дека го бранам ( ама сепак ја заслужи повеќе од вонземјано ), можеше да ја земи некој сосем трет. Некој што стварно напрај нешто со своите тимови.. Дрогба? Торес? Пирло? И да, можи и ќе се смеете што го спомнав Торес, ама види вака, ви го пикна на Кампот, ве отпадна, освој ЛШ со Челзи, Играше со Шпанија, го освој натпреварувањето и беше најдобар стрелец со иситите. Ај сега ти посочи ми шо тоа напрај вашиов ? Ако ме демантираш со некој факти, освен 3000те гола, алал нека ти е.

Ама знајш како, Уефа полека почнува да се брука со ова доделување на Меси, и топката почнува да го губи своето значење, не е како порано сега сите знаат дека ќе му биди доделена на миленикот на Платини, така да тоа е. Ама јас велам АКО, нека му биди, овој нашиов нека ви пика по 2 и по 3 гола на натпревар, а Меси нека си ја пикни топката в газ и нека прај магии.

Поздрав.

Kajgana Shop

На врв Bottom