Ja vrtis rabotata kako tebe ti odgovara.
Realnosta e toa deka Messi e podobar, za toa odlucija 4 pati po red tie sto go poznavaat fudbalot mnogu podobro od nie ovde
Кое познавање бе го имаат? Доста ај да не почнувам.. Ако можиш да ми кажиш со аргументи зошто Меси ја зеде годинава топката, ќе ти речам едно големо Браво и се откажувам од гледање фудбал. Само немој да ми кажиш дека му ја дале оти дал 1500 гола против треторазредни екипи, оти за топката влијаат други фактори, а тоа се освојувањето на титули на играчот со клубот каде настапува, а вашиот магионичар освој ништо друго освен купот, така да ... за головите има златна копачка му ја дадоа и за тоа никој не се буни, ама топката?? Дај ти се молам.. еве и Роналдо нека не беше да не речиш дека го бранам ( ама сепак ја заслужи повеќе од вонземјано ), можеше да ја земи некој сосем трет. Некој што стварно напрај нешто со своите тимови.. Дрогба? Торес? Пирло? И да, можи и ќе се смеете што го спомнав Торес, ама види вака, ви го пикна на Кампот, ве отпадна, освој ЛШ со Челзи, Играше со Шпанија, го освој натпреварувањето и беше најдобар стрелец со иситите. Ај сега ти посочи ми шо тоа напрај вашиов ? Ако ме демантираш со некој факти, освен 3000те гола, алал нека ти е.
Ама знајш како, Уефа полека почнува да се брука со ова доделување на Меси, и топката почнува да го губи своето значење, не е како порано сега сите знаат дека ќе му биди доделена на миленикот на Платини, така да тоа е. Ама јас велам АКО, нека му биди, овој нашиов нека ви пика по 2 и по 3 гола на натпревар, а Меси нека си ја пикни топката в газ и нека прај магии.
Поздрав.