- Член од
- 12 јануари 2022
- Мислења
- 636
- Поени од реакции
- 1.297
Обвинуват Мицко дека го фотографирали со пари и злато..Каков е говорот на Бугарија? Мислам на официјалните институции?
Обвинуват Мицко дека го фотографирали со пари и злато..Каков е говорот на Бугарија? Мислам на официјалните институции?
Добрососедски.Каков е говорот на Бугарија? Мислам на официјалните институции?
Каде е бугарскиот суд да го осуди копуков?Добрососедски.
Се чувствувам како да комуницирам со ментално хендикепирано лице.Каде е бугарскиот суд да го осуди копуков?
Се чувствувам како да комуницирам со ментално хендикепирано лице.
Ме праша малку порано: "Каков е говорот на Бугарија? Мислам на официјалните институции?"
Сега ми цитираш песна на музичар. Музичарите во Бугарија не се „официјални институции“, а музиката е уметност.
Меѓутоа, кога музичар од Северна Македонија запали бугарски културен центар, тоа не е уметност, туку подметнување пожар.
Има три работи што треба да се научат, што е официјална институција, што е уметност, а што е подметнување пожар.
Твојот пост доволно кажува кој е ментално хендикепиранПроблемот не е во ставот на институциите, туку во нивниот тивко согласие со говорот на омраза кон Бугарите и Бугарија.
Судот може официјално да не признае дека толерира какви било дејствија против Бугарите, но кога нема ефективни пресуди против докажаната етничка омраза, јасно е дека ја поддржува оваа омраза.
Што точно е говор на омраза и кој дел од песната го претставува? Цитирај ми текст директно, да го анализираме.Твојот пост доволно кажува кој е ментално хендикепиран
Дискусијата заврши.Што точно е говор на омраза и кој дел од песната го претставува? Цитирај ми текст директно, да го анализираме.