- Член од
- 12 јануари 2022
- Мислења
- 645
- Поени од реакции
- 1.310
Обвинуват Мицко дека го фотографирали со пари и злато..Каков е говорот на Бугарија? Мислам на официјалните институции?
Обвинуват Мицко дека го фотографирали со пари и злато..Каков е говорот на Бугарија? Мислам на официјалните институции?
Добрососедски.Каков е говорот на Бугарија? Мислам на официјалните институции?
Каде е бугарскиот суд да го осуди копуков?Добрососедски.
Се чувствувам како да комуницирам со ментално хендикепирано лице.Каде е бугарскиот суд да го осуди копуков?
Се чувствувам како да комуницирам со ментално хендикепирано лице.
Ме праша малку порано: "Каков е говорот на Бугарија? Мислам на официјалните институции?"
Сега ми цитираш песна на музичар. Музичарите во Бугарија не се „официјални институции“, а музиката е уметност.
Меѓутоа, кога музичар од Северна Македонија запали бугарски културен центар, тоа не е уметност, туку подметнување пожар.
Има три работи што треба да се научат, што е официјална институција, што е уметност, а што е подметнување пожар.
Твојот пост доволно кажува кој е ментално хендикепиранПроблемот не е во ставот на институциите, туку во нивниот тивко согласие со говорот на омраза кон Бугарите и Бугарија.
Судот може официјално да не признае дека толерира какви било дејствија против Бугарите, но кога нема ефективни пресуди против докажаната етничка омраза, јасно е дека ја поддржува оваа омраза.
Што точно е говор на омраза и кој дел од песната го претставува? Цитирај ми текст директно, да го анализираме.Твојот пост доволно кажува кој е ментално хендикепиран
Дискусијата заврши.Што точно е говор на омраза и кој дел од песната го претставува? Цитирај ми текст директно, да го анализираме.
fake news
колку пречистителни станици има во РСМ, нула?
колку пречистителни станици има во РСМ, нула?
Во Бг пише са 180
Поточно - оперативни станици за третман на комунални отпадни води - вкупно за земјата: 179 во 2022 година - "Не се вклучени пречистителни станици на претпријатија, хотели и сл., кои припаѓаат на друга категорија."колку пречистителни станици има во РСМ, нула?
Во Бг пише са 180