Рок музика и рокерски бендови

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.180
Поени од реакции
25.999
Месаја правиш ти негде свирки да дојдам ако не со МСВ кај Лу едно такмичење да удриме ехе шо пива ќе фрчат

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
МаРиНа`Ох напиша:
незнам, мислам дека работат.
абе за наполеон сигурно ти кажвам. сестра ми одеше, јас не, имаше свирки и еднуш ми се јави на моб. за да ја слушнам од таму Клокс од Колдплеј :) и мислев дека е цд пуштено, а то да ти било некоја група во живо..
i jas sum bidena vo napoleon ...deckine se super...day off..ili dejt offf bea ne sum sigurna, ali se fenomenalni...a pak ko ja zbicija THE MAN WHO SOLD THE WORLD- NIRVANA...zbesnav...

V

Vlad II Draculea

Гостин
Franz Ferdinand.... sto mislite novi Bitlsi.ili?.. mene nekako mi se epten zakon
nesto kako Violent Femes.... kuliracko rokce :)))

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Vlad II Draculea напиша:
Franz Ferdinand.... sto mislite novi Bitlsi.ili?.. mene nekako mi se epten zakon
neznam ama odkoga the strokes pocnaa branot na star primitiven rok zvuk da go vratat ima nekolku grupi sto terat po taa sina......
imat interesni pesnicki FF......

V

Vlad II Draculea

Гостин
Абе не само и песничките и стилон некако ми е кеф... косицине закон му се:)))... има сега едно песниче што го вртат на мтв многу ме бендиса..... Али ги ставам после Виолент Фемес во групата на најдобри кулирачки рокчина

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Vlad II Draculea напиша:

Мм...
Онака интересно звучат...дојдоа како потсетник + освежување....

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Vlad II Draculea напиша:
Добри се....
Ама има и многу бољи нови бендови од таа бранша....:kez:

V

Vlad II Draculea

Гостин
MSV напиша:
Добри се....
Ама има и многу бољи нови бендови од таа бранша....:kez:
е па кажи де дај некое песниче.... да чујам да ти кажам... е и како се вика точно правецот??? класик рок или??

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.180
Поени од реакции
25.999
мамата пак отиде темава у втора страна. :pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz
ќе иде некој на Стоунс во Белград?

Kajgana Shop

На врв Bottom