- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 12.202
- Поени од реакции
- 13.947
Јас мислам да ја земам да ми чисти, измеќари да не плаќам, на долг рок ќе ми се исплати @Vladimir1984 изгледа ќе леташ од работа
мирни се тие од пустец не се како овие елитните султанки од инстаграм и пеачките по тикток...Ама правосмукалка нема никад да ти побара развод и секогаш ќе те пушта на пиво со другарите![]()
невесто ја за без пари ќе ти шпарам низ станот само позови ме вечерасОва еднаш го купуваш и тера со години, не ќе даваш 35,000 денари секој месец или година... Имам 4 години ама Roomba е, не се замараш со ништо освен да го испразниш тек тук, гланц си е станот. Се мести и од колку до колку саат да чисти ако не сакаш да ти смета ама и така не е нешто бучно, нека шпарa, што му е работа![]()
Па купи и го и пиши рецензија!Не верувам дека просечниот граѓанин ќе фрли 35.000 денари за производ што првпат се појавува на пазарот, без претходно некој од искуство да се пофали, да даде добар ревју и низ добар маркетинг потенцијалните купувачи да знаат што всушност купуваат.
Па тоа постепено да се прошири кај потрошувачите за да може (прво) богатата класа а потоа кај обичниот народ да се нафати и да ја купи автоматизираната правосмукалка.
Надвор од Македонија сум имал искуство со робот - косач на трева, кој работи на сличен принцип ко правосмукалкава. Има вграден ГПС систем и по претходно скенирање на дворот, си работи перфектно, ја коси тревата сегде, избегава пречки и пази на деца. Си има неколку слоен заштитен систем. Чипот стои внатре во куќата и доколку некој го укради - автоматски се гаси и е тотално неупотреблив, а притоа дава сигнал од локацијата каде што се наоѓа. Така да.. никој не се ни обидува да го кради.
Е сега во врска со правосмукалкава, очигледно е добар продукт кој ќе заштеди време кај луѓето што поголем дел од времето се на работа. Батеријата има релативно добар капацитет, а и силата на шмукање е океј.
Единствена негативна карактеристика што ја забележав е формата на роботот. Не верувам дека може да ги фати аглите од собите и другите потешко достапни ќошина - поради кружната форма која ја има...
п.с. Женами дефинитивно би го пробала продуктов, со оглед на фактот што досега има фрлено илјадници евра за секакви правосмукалки од типот на Кирби, Шарк и други (според нас мажите - глупости)..![]()
И ти си во правоПа купи и го и пиши рецензија!![]()
,,,pa ne e deka e neshto nov proizvod,,, onoj rovusot go imam vekje desetina godini,,,Не верувам дека просечниот граѓанин ќе фрли 35.000 денари за производ што првпат се појавува на пазарот, без претходно некој од искуство да се пофали, да даде добар ревју и низ добар маркетинг потенцијалните купувачи да знаат што всушност купуваат.
Па тоа постепено да се прошири кај потрошувачите за да може (прво) богатата класа а потоа кај обичниот народ да се нафати и да ја купи автоматизираната правосмукалка.
Надвор од Македонија сум имал искуство со робот - косач на трева, кој работи на сличен принцип ко правосмукалкава. Има вграден ГПС систем и по претходно скенирање на дворот, си работи перфектно, ја коси тревата сегде, избегава пречки и пази на деца. Си има неколку слоен заштитен систем. Чипот стои внатре во куќата и доколку некој го укради - автоматски се гаси и е тотално неупотреблив, а притоа дава сигнал од локацијата каде што се наоѓа. Така да.. никој не се ни обидува да го кради.
Е сега во врска со правосмукалкава, очигледно е добар продукт кој ќе заштеди време кај луѓето што поголем дел од времето се на работа. Батеријата има релативно добар капацитет, а и силата на шмукање е океј.
Единствена негативна карактеристика што ја забележав е формата на роботот. Не верувам дека може да ги фати аглите од собите и другите потешко достапни ќошина - поради кружната форма која ја има...
п.с. Женами дефинитивно би го пробала продуктов, со оглед на фактот што досега има фрлено илјадници евра за секакви правосмукалки од типот на Кирби, Шарк и други (според нас мажите - глупости)..![]()
€ 178,95 31%OFF | XIAOMI MIJIA Mi Sweeping Mopping Robot Vacuum Cleaner 1C for Home Auto Dust Sterilize 2500PA cyclone Suction Smart Planned WIFIИма ли некоја кинеска копија што е квалитетна?
Имаш и поевтини варијанти на @Smartus.mkИма ли некоја кинеска копија што е квалитетна?
Брат, малку си ги помешал работите или немаш искуство со купување онлајн на нешто поскапо од 5-10 долари. Ако го купиш за 12.000 роботов, јас ќе ти дадам уште 5.000 за услугата€ 178,95 31%OFF | XIAOMI MIJIA Mi Sweeping Mopping Robot Vacuum Cleaner 1C for Home Auto Dust Sterilize 2500PA cyclone Suction Smart Planned WIFI
![]()
US $199.38 30% OFF|XIAOMI MIJIA Mi Sweeping Mopping Robot Vacuum Cleaner 1C for Home Auto Dust Sterilize 2500PA cyclone Suction Smart Planned WIFI|Vacuum Cleaners| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
За околу 12 илјади, со се сензор и се.
31% попуст.
Чудово дури и Wi-Fi има, можеш од телефон да го контролираш.
,,,pobaraj na Top Shop,,,studio moderna kaj mlechen restoran,,,€ 178,95 31%OFF | XIAOMI MIJIA Mi Sweeping Mopping Robot Vacuum Cleaner 1C for Home Auto Dust Sterilize 2500PA cyclone Suction Smart Planned WIFI
![]()
US $199.38 30% OFF|XIAOMI MIJIA Mi Sweeping Mopping Robot Vacuum Cleaner 1C for Home Auto Dust Sterilize 2500PA cyclone Suction Smart Planned WIFI|Vacuum Cleaners| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
За околу 12 илјади, со се сензор и се.
31% попуст.
Чудово дури и Wi-Fi има, можеш од телефон да го контролираш.