Ме испадна некоја фрка... Се супер си работи компјутерот на сите работи додека беше приклучен на телевизорот во дневна преку VGA кабел (имам таков приклучок на телевизорот позади) и на сите игри супер си иде али на Devil May Cry ми пишува Check Signal Cable (како да сум го извадил кабелот од телевизор), а си иде музика во позадина се и кога ќе притиснам Ctrl+Alt+Delete си се појавува слика, идам пак на играта пак исто
Може да е поради тие драјверите што ги симнав DirectX 10 за ХР руски едни така да сега сум на лаптопот и го форматирам компјутерот и ќе му ставам XP и Vista за DirectX 10. Мац ти да не имаше некои вакви слични проблеми? Ако стигнам денес да тестирам ќе ви пишам денес ако не понеделник зошто утре тргам и викендов сум малце Битола
Офтопик: Мац играш DOTA на gg или bnet и ако играш на што играш и кој ти е user?
А да и 19" монитор не 17"
Ма да го имав пак при мене проџекторот да го стрелав на ѕид да не мораше да го мкнам компјутерот до дневна... Ај ќе пробам пак да го земам само грее тоа чудо ептен, Assassins Creed кога излезе гол играв во соба од што ствараше топлина