F
Flatter
Гостин
Чаре за дигнат паркет?
извади неколку парчиња на разлини места, нека се исуши, после викај мајстори!Чаре за дигнат паркет?
.. а да си поставиш ламинат над паркетот? супер работа, 8 евра за квадрат со се работна рака!Гледам имам овде тема, да не отворам нова.
Знае некој колку одприлика оде цената од квадрат за комплет местење, стругање и лакирање на паркет ?
Imam laminat na vilata 90 kvadrata staveno. Laminat i drvo ne e isto. Parketot e cisto drvo imas zivost vo domot so nego za razlika od laminatot koj koga odes tropa kako plastika. Ovde vo stanot imam 25 kvadrata ostanato zdrav parket i kje dokupam uste 25 kvadrata i taka skoro cel stan(osven hodniko i wc) so parket sreden... а да си поставиш ламинат над паркетот? супер работа, 8 евра за квадрат со се работна рака!
И да се спушти после одредено време и на одредени места ќе почнат забрзано да гние паркетот или ќе потемни,кај мен се случи опсел една поплава,мој совет т ие да го смениш паркетот со плочкиЧаре за дигнат паркет?
Да јас направив така и се заебав што мислев дека ке е потопло, ладно држи ламинатот безразлика што остана испод патосотЗдраво сакам да го реновирам подот , и сега би сакал да ставам ламинат врз патосот. Не би сакал да го тргам патосот бидејќи така е многу топло. Некој правел така до сега?
Ваков под, ние во источна го викаме патос, па за да не дојде до недоразбирање еве слика.