Шо бе не си македонски производ? Глеам нула пишува на тоа. Умешал некој прсти или нешто друго.Ајде ударајте ремет на моја сметка
![]()
Дај поголема слика, да видиме шо си купил, па ќе ти бапниме по некој реметАјде ударајте ремет на моја сметка
![]()
Војник Shaka присутен , се пријавувам во темава
![]()
какко беа оние војничките
Успомен од ЈНА е оваа е од АРМ :salut:
Не бе кој слободни ова беше онака низ дупки од кафез.Од кога почнаа приматите да добиваат слободни денови од зоолошка ?:smir:
Ајмо да напрајме бушава фрузура :smir:![]()
Јебем ти фацу ..![]()
па глеаш дека ми е афро .. шо ќе ми е бушава :tv:Не бе кој слободни ова беше онака низ дупки од кафез.
Ајмо да напрајме бушава фрузура :smir:
И тоа што викаш, еве ти идеја за сезона есен зима 2014 таман ќе оговарате до дезенот на новиот плоштадпа глеаш дека ми е афро .. шо ќе ми е бушава :tv:
Како зависник од крек со скршен дух:nesum::helou:
![]()
Јебем ти фацу ..![]()
ТИМОН!!!Еве бе:
![]()
Ме мрзи да ја скенирам сликава од табло, додека не ја скенирам за поубав ремет, оваа од мобилен додека чекав другите да се сликаат:
Таму горе над медицинско сите што живеете во зградите, сите сте вакви во фацитеВојник Shaka присутен , се пријавувам во темава
![]()
какко беа оние војничките
Успомен од ЈНА е оваа е од АРМ :salut:
То е шо да прајш озрачени малкуТаму горе над медицинско сите што живеете во зградите, сите сте вакви во фаците.
хаха... фала...Шмек поглед низ снајпер...
појма неам кој е типот ама ак личам на него ок... барем личам на некоо позната личност ак не повеке...Ми личиш на Фрањо од забранета љубов
![]()
А така... фати зачисти тај снег малко... шо ка си седнал на тај компјутеро шо тее дома? да не леб тее дадел да јадеш...? :baeh::tv:![]()
На радничка акција
![]()
На радничка акција
slikava me potseka na frizurata na basisto od red hot luda e ,samo vo denesno vreme ova ne pominuva za kulИ тоа што викаш, еве ти идеја за сезона есен зима 2014 таман ќе оговарате до дезенот на новиот плоштад
![]()