Шо бе не си македонски производ? Глеам нула пишува на тоа. Умешал некој прсти или нешто друго.Ајде ударајте ремет на моја сметка
Дај поголема слика, да видиме шо си купил, па ќе ти бапниме по некој реметАјде ударајте ремет на моја сметка
Војник Shaka присутен , се пријавувам во темава
какко беа оние војничките
Успомен од ЈНА е оваа е од АРМ :salut:
Не бе кој слободни ова беше онака низ дупки од кафез.Од кога почнаа приматите да добиваат слободни денови од зоолошка ?:smir:
Ајмо да напрајме бушава фрузура :smir:
Јебем ти фацу ..
па глеаш дека ми е афро .. шо ќе ми е бушава :tv:Не бе кој слободни ова беше онака низ дупки од кафез.
Ајмо да напрајме бушава фрузура :smir:
И тоа што викаш, еве ти идеја за сезона есен зима 2014 таман ќе оговарате до дезенот на новиот плоштадпа глеаш дека ми е афро .. шо ќе ми е бушава :tv:
Како зависник од крек со скршен дух:nesum::helou:
Јебем ти фацу ..
ТИМОН!!!Еве бе:
Ме мрзи да ја скенирам сликава од табло, додека не ја скенирам за поубав ремет, оваа од мобилен додека чекав другите да се сликаат:
Таму горе над медицинско сите што живеете во зградите, сите сте вакви во фаците .Војник Shaka присутен , се пријавувам во темава
какко беа оние војничките
Успомен од ЈНА е оваа е од АРМ :salut:
То е шо да прајш озрачени малкуТаму горе над медицинско сите што живеете во зградите, сите сте вакви во фаците .
хаха... фала...Шмек поглед низ снајпер...
појма неам кој е типот ама ак личам на него ок... барем личам на некоо позната личност ак не повеке... :pos2::pos2:Ми личиш на Фрањо од забранета љубов
А така... фати зачисти тај снег малко... шо ка си седнал на тај компјутеро шо тее дома? да не леб тее дадел да јадеш...? :baeh::tv:
На радничка акција
На радничка акција
slikava me potseka na frizurata na basisto od red hot luda e ,samo vo denesno vreme ova ne pominuva za kulИ тоа што викаш, еве ти идеја за сезона есен зима 2014 таман ќе оговарате до дезенот на новиот плоштад