Релевантноста на Медиумите

Кои медиуми според вас се најрелевантни

• МТВ

Гласови: 4 12,5%
  • А1

Гласови: 13 40,6%
  • Сител

Гласови: 8 25,0%
  • Канал5

Гласови: 10 31,3%
  • Телма

Гласови: 10 31,3%
  • НашаТВ

Гласови: 5 15,6%
  • Ал-Сат

• Вечер

Гласови: 6 18,8%
  • Дневник

Гласови: 5 15,6%
  • Утрински

Гласови: 3 9,4%
  • Нова Македонија

Гласови: 7 21,9%
  • Вест

• Вкупно гласачи
    32
Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
поставив едно прашање на друга тема.
но еве според вас.

кои се најрелевантни медиуми според вас.
можете да гласата повеќекратно.
гласајте си за 1-2 ТВ и 1-2весник.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
поставив едно прашање на друга тема.
но еве според вас.
по кој приоритет
No.1

Прати денешна топ вест:

За Фрчко и неговите - не важат законите

За претседателскиот кандидат на СДСМ Љубомир Фрчкоски и неговиот шофер, не важат сообраќајните закони во Македонија.

Екипа на ВЕЧЕР го фати Фрчко како влегува во автомобилот на СДСМ, (непрописно паркиран во спротивна насока) кај комплексот Палома Бјанка. Без пардон, автомобилот во кој е Фрчко, прави втор прекршок, минувајќи на пешачки премин полн со луѓе.

Ова не е прв пат Фрчко да си поигрува со законите на Македонија. Даде лажен сведок во истрагата за атентатот на поранешниот претседател Киро Глигоров, тепаше жени по паркинзи, а за тоа воопшто не одговараше. Совеста никако да му проработи!

:tv:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
No.1

Прати денешна топ вест:

За претседателскиот кандидат на СДСМ Љубомир Фрчкоски и неговиот шофер, не важат сообраќајните закони во Македонија.

Екипа на ВЕЧЕР го фати Фрчко како влегува во автомобилот на СДСМ, (непрописно паркиран во спротивна насока) кај комплексот Палома Бјанка. Без пардон, автомобилот во кој е Фрчко, прави втор прекршок, минувајќи на пешачки премин полн со луѓе.

Ова не е прв пат Фрчко да си поигрува со законите на Македонија. Даде лажен сведок во истрагата за атентатот на поранешниот претседател Киро Глигоров, тепаше жени по паркинзи, а за тоа воопшто не одговараше. Совеста никако да му проработи!

:tv:
:pos2::pos2:

шо да праам ... како да поправам? можам ли? :)

Член од
12 септември 2008
Мислења
271
Поени од реакции
42
Definitivno mislam deka antiMakedonskata kampanja pocna da zavzema zastrasuvacki, OGROMNI razmeri!!
Vakvo domashno (najstrashno od site) antiMakedonsko mediumsko,politicko,nvo i kakvo li ne drugo psiholoshko bombardiranje, nikogas nemalo so toj intenzitet! Nikogash!!
Mozebi i redno bese (toa kako srekja vo nesrekja)! Barem sega mnogu polesno mozes da voochish i rasudish,dokolku otvorish ochite de.

Член од
22 јули 2008
Мислења
819
Поени од реакции
26
Apsolutno promasena tema , a za anketata ne sakam ni da komentiram.

A be ima uste likovi sto seuste mislat deka ziveat vo demokratska i slobodna Makedonija.

Se vo Makedonija e pod okupacija pa taka i mediumite i toa od mnogu odamna e pod kapata na gospodarite od Zapad a posebno mediumite koi se tuka samo za sto podobro da go kreiraat javnoto mnenie zalikovi koi mu odgovaraat na Zapad i koi se narekuvaat spasiteli,pastiri,mesii, i raznorazni drugi picki materini.

I aj dosta vekje so takvi nebulozni prasanja za relevantni faktori vo Makedonija oga odamna nema nisto relevantno vo Makedonija.

Za ZAL!!!!!

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
Кои медиуми според вас ВМРО-овци се најрелевантни:

1. МТВ
2.СИТЕЛ
3.КАНАЛ5
4.НАША ТВ
5.ВЕЧЕР
6.Нова Македонија

Кои медиуми според вас СДСМ-овци се најрелевантни:

1.А1
2.Телма
3.Дневник
4.Вест
5.Утрински

Мене од вакви релевантни медиуми ми се :pov:

H

HITCH

Гостин
Кои медиуми според вас ВМРО-овци се најрелевантни:

1. МТВ
2.СИТЕЛ
3.КАНАЛ5
4.НАША ТВ
5.ВЕЧЕР
6.Нова Македонија

Кои медиуми според вас СДСМ-овци се најрелевантни:

1.А1
2.Телма
3.Дневник
4.Вест
5.Утрински

Мене од вакви релевантни медиуми ми се :pov:
Јас во втората група би ја додала Алфа и Канал 5 газдата ако е син на БС со Сојузот е

Член од
28 март 2006
Мислења
17.777
Поени од реакции
12.242
Јас во втората група би ја додала Алфа и Канал 5 газдата ако е син на БС со Сојузот е
Канал 5 е со вмро позицијата, проверено. За другите не знам, но по написите може да се види.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18

latas da ti e oponent e merak. Ako pocne da gi slika vladinite vozila kje treba Vecer da izleguva na 100 strani.

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Никоја не е релевантна.позади секоја тв, стои некоја партија.Така да за никоја нема да гласам .:toe:

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
најрелевантен медиум..се селските продавници и маалските кафани, проверено!

Член од
3 декември 2008
Мислења
321
Поени од реакции
8

Релевантноста на медиумите се објсанува само со ова видео.

Kajgana Shop

На врв Bottom