No.1поставив едно прашање на друга тема.
но еве според вас.
по кој приоритет
:pos2::pos2:No.1
Прати денешна топ вест:
За Фрчко и неговите - не важат законите
За претседателскиот кандидат на СДСМ Љубомир Фрчкоски и неговиот шофер, не важат сообраќајните закони во Македонија.
Екипа на ВЕЧЕР го фати Фрчко како влегува во автомобилот на СДСМ, (непрописно паркиран во спротивна насока) кај комплексот Палома Бјанка. Без пардон, автомобилот во кој е Фрчко, прави втор прекршок, минувајќи на пешачки премин полн со луѓе.
Ова не е прв пат Фрчко да си поигрува со законите на Македонија. Даде лажен сведок во истрагата за атентатот на поранешниот претседател Киро Глигоров, тепаше жени по паркинзи, а за тоа воопшто не одговараше. Совеста никако да му проработи!
:tv:
шо да праам ... како да поправам? можам ли?Alfa ja nemas
Јас во втората група би ја додала Алфа и Канал 5 газдата ако е син на БС со Сојузот еКои медиуми според вас ВМРО-овци се најрелевантни:
1. МТВ
2.СИТЕЛ
3.КАНАЛ5
4.НАША ТВ
5.ВЕЧЕР
6.Нова Македонија
Кои медиуми според вас СДСМ-овци се најрелевантни:
1.А1
2.Телма
3.Дневник
4.Вест
5.Утрински
Мене од вакви релевантни медиуми ми се
Канал 5 е со вмро позицијата, проверено. За другите не знам, но по написите може да се види.Јас во втората група би ја додала Алфа и Канал 5 газдата ако е син на БС со Сојузот е
latas da ti e oponent e merak. Ako pocne da gi slika vladinite vozila kje treba Vecer da izleguva na 100 strani.За Фрчко и неговите - не важат законите
За претседателскиот кандидат на СДСМ Љубомир Фрчкоски и неговиот шофер, не важат сообраќајните закони во Македонија.
Екипа на ВЕЧЕР го фати Фрчко како влегува во автомобилот на СДСМ, (непрописно паркиран во спротивна насока) кај комплексот Палома Бјанка. Без пардон, автомобилот во кој е Фрчко, прави втор прекршок, минувајќи на пешачки премин полн со луѓе.
Цензура и во овие медиуминајрелевантен медиум..се селските продавници и маалските кафани, проверено!