Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.279
E па почитувај го Исус и неговите учења а не на Павле измислицитеLet3,
Вистината Е сам Христос, а вистината е во Црквата, така да...
E па почитувај го Исус и неговите учења а не на Павле измислицитеLet3,
Вистината Е сам Христос, а вистината е во Црквата, така да...
Со оваа изјава, сигурен сум дека членовите-муслимани од форумов, ќе Те затрупаат со „лајкови„...а не на Павле измислиците
Шо толку уплав од муслимани?Со оваа изјава, сигурен сум дека членовите-муслимани од форумов, ќе Те затрупаат со „лајкови„...
За уплавот-на друга тема, а ги споменав муслиманите затоа што Св.Ап. Павле им е омилениот изговор и „извртувач„ на изворното Христово учење.Шо толку уплав од муслимани?
Павле му беше извртувач на изворното Христово учење и на првите христијани и на јаков - братот на исус кој ги водеше.За уплавот-на друга тема, а ги споменав муслиманите затоа што Св.Ап. Павле им е омилениот изговор и „извртувач„ на изворното Христово учење.
Веќе сковаа нов крај на светот и повторно доаѓање на нечиј бог?http://www.youtube.com/watch?v=5lUy1z28P3A
eve eden interesen link za tretata svetska vojna i za teoriite sto celiot svet e vo kanzite na jesutiite pa eve papata e franjo jezut, a adolfo nikolas e generalot ako e tocno ova togas ne ostana uste mnogu do krajot, vednas zad 3 svetska vojna se pojavuva antihrist , a potoa i doaga bog
Да те прашам од каде ги црпиш своите знаења од емисиите на National Geografic.Павле му беше извртувач на изворното Христово учење и на првите христијани и на јаков - братот на исус кој ги водеше.
Ваљда не мислиш дека првите христијани - ученици и следбеници на Исус биле муслимани??
зашто се наплаќа влез во црква? домашни 50 денари странци 100 денари? јас не знам кога рекол господ исус христос да се наплаќа влез во божја куќа која треба да служи за молитва.Господ рекол По делата нивни ќе ги препознавате.
Иван има издадена книга полу неписмено напишана со антихристијанска содржина.
Константин ја проповеда Христовата вера а всушност ја искористува еден третман чини 100еур..
Апостолите велат бесплатно добиваме бесплатно даваме...
Многу лесно може да се препознаат...
Постои поголема веројатност да го клонираат доколку најдат негова ДНК,отколку по 2000 год,да дојде.Еве и да дојде сега кога човекот е на поголемо цивилизациско ниво отколку додека бил жив за неговото време, како би се снашол сега,кога веќе е вселенско доба,кога постои нанотехнологија,3Д принтери,и еден куп работи што не е можно да биде свесен за нив доколку некој не го учи.И како сега Господ би се свел во ситуација да биде нечиј ученик.Веќе сковаа нов крај на светот и повторно доаѓање на нечиј бог?
Аман бре...
Исус пак ќе доаѓа?
Сето тоа е направено од страна на луѓе кои имаат длабок џеп кој сакаат да го наполната ете јас сум од околината на Битола ниту во градските ниту во селските цркви се наплаќа влез.зашто се наплаќа влез во црква? домашни 50 денари странци 100 денари? јас не знам кога рекол господ исус христос да се наплаќа влез во божја куќа која треба да служи за молитва.
Савле, пред да му се отворат очите за Првороденото Чедо БОЖЈЕ и Неговата прачиста Инкарнација (Исус), беше исто така антихристијанин, сличен на тебе и на многумина други на форумов и вон него.Павле му беше извртувач на изворното Христово учење и на првите христијани и на јаков - братот на исус кој ги водеше.
Ваљда не мислиш дека првите христијани - ученици и следбеници на Исус биле муслимани??
во библијата пишува дека крајот на светот нема да дојде додека не се открие нечестивиот и не седне на божјиот престол и не се прогласи себеси за бог.Ако знаеш кога ќе се роди Антихристот ќе знаеш и кога ќе почне да доаѓа крајот на светот. Во Библијата се вели дека никој не знае кога ќе дојде крајот на светот и дека тоа ќе биде изненаџење. Со други зборови, библиски гледано, никој не знае кога ќе дое антихристот и не треба да знае.
Павле нема врска со Исус.
Савле, пред да му се отворат очите за Првороденото Чедо БОЖЈЕ и Неговата прачиста Инкарнација (Исус), беше исто така антихристијанин, сличен на тебе и на многумина други на форумов и вон него.
Кога Бог, Кој ме избра уште од мајчина утроба и ме повика преку Својата благодат, благоволи
во мене да Го открие Својот Син за да благовестувам за Него меѓу незнабошците ...!
(Галат. 1:15+)
п.с. Ако зборот муслиман значи оддаденик на Единствениот Вистински БОГ, Тогаш отелотворението на Мудроста БОЖЈА (Исус) и Неговите вистински Апостоли и следбенци, се единствените вистински муслимани!
.
не бе имам една протестантска брошура пиле мало јас го проучував христијанството и историјата на рим кога уште немаше кабловска телевизија а ни компјутери. Национал географик мислам дека и не постоеше. Постоеа книги. И уште постојат.Да те прашам од каде ги црпиш своите знаења од емисиите на National Geografic.