Рапидшер проблеми

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.101
Поени од реакции
11.526
Последниве 2-3 недели 80 проценти од времето серверите или не работаат или се неверојатно бавни. Ај ќе се измачиш ќе спуштиш некој рар фајл, и после тоа не се отвара, вели грешка во рарот. А нема врска, не може секој еден фајл да е зезнат. Мора по 5 пати еден исти фајл да го спуштам за да го отпаковам.

И кај вас се случува истово?

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Не баш ко тебе, ама мене ми се дешава да не ми даде да симнам фајл ради преоптеретеност или сл.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
И мене ми се жалеја вчера... јас ги зафркавав дека бавна им е конекцијата.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.988
Да да знае да дрви со преоптеретеност ама кратко ми трае тоа мене.Мојот проблем е следен ке земам да симнам нешто си тече тоа бавно како кај секој што се заебал со Он.нет и оп паѓа конекција снемува интернет и крај..коа се конектирам не знам како да продолжам со симнувањето после и дали е можно тоа.ако има чаре кажете го

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.721
Зависи на пример сум приметил тие нови и доста барани фајлови како Фифа или Присон Бреак новата епизода кога ги симињав не сакаше одма да влегува ради голема оптеретеност само тие проблеми ги имало и зависи од кој сервери симињаш јас секад не знам зошто али симињам само од телеглобе и телесонера и симињам со просечни 61 кб со оглед дека сум корисник на WADSL.Поздрав

Итар Пејо друже мислам дека има еден програм се вика download manager така нешто од кај што ти се исклучил трансферот од таму продолжува имаше некој пишано баш на кајгана форумот само не ми текнува за тоа сега кај беше ако дознам ке ти пишам по ПП ако не средиш работа до тогаш:)

Провери ПП друже Итар.Поздрав

Член од
18 август 2006
Мислења
325
Поени од реакции
4
За rapidshare, точно е тоа што е кажано, кај мене само се намалува брзината. Тоа ми се случува само во сабота и недела, додека немам коруптирани фајлови. Секогаш избирам level3 за симнување.

Г

Грејвдигер

Гостин
Мене цело време ми симнува најнормално, само на крајот кога ќе дојде 98%/99% ми закочува едно 5-6минути и ќе напише All Files are downloaded... а прво не ми правеше така... :nesum:

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.654
Поени од реакции
7.500
Greski vo rar fajlovite koa mi se javuvaa na mene iskoci deka se od crknat RAM modul...nov ram i sea nemam takvi problemi....a rapid mislam deka ne podrzava resume i bara konstanta konekcija, znaci onaka da nema prekini vo transferot

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
тоа ти е...а недај боже да имаш платено акаунт. лажи-пара

Член од
6 септември 2007
Мислења
134
Поени од реакции
4
probaj kon serverot vo LONDON ili BUDIMPESTA. I postiraj bas me interesira rezultatot.:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom