Рамна Земја?

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.899
Поени од реакции
37.014
Мислам дека испод секое ниво е коментирањето во оваа тема и ветувам дека веднаш ќе стиснам на отследи, само ме заинтригира сега ова со Pearl Harbor. @The Savior , ќе сакаш ли, те молам, да споделиш мапа од рамната земја да видам каде точно се наоѓаат местата во рамниот свет?

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.498
Поени од реакции
13.732
Мислам дека испод секое ниво е коментирањето во оваа тема и ветувам дека веднаш ќе стиснам на отследи, само ме заинтригира сега ова со Pearl Harbor. @The Savior , ќе сакаш ли, те молам, да споделиш мапа од рамната земја да видам каде точно се наоѓаат местата во рамниот свет?
оо слики никако да не си му барал, сеа ќе постира 20 мемиња од фб групи ама одговор пак нема да добиеш.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.782
Поени од реакции
26.794
А што е муабетот со Перл Харбур ?
Ваљда не се наоѓа во Тихи Океан туку во тие мистските земји позади ледениот ѕид.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.557
Поени од реакции
4.489
Ваљда не се наоѓа во Тихи Океан туку во тие мистските земји позади ледениот ѕид.
мислам дека за ова станува збор :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
1734885283096.png

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.852
Поени од реакции
21.624
Перл Харбор се наваѓа на хавајско острофче Оаху.Тамо е снимана Lost серија.
Ваљда е трик прашање на Златета од Литфанију,да види рамнозурлаш дали ке погоди дали е позади Антартик како у серију или е на Хаваи или е блиско до Фиџи.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.899
Поени од реакции
37.014
Перл Харбор се наваѓа на хавајско острофче Оаху.Тамо е снимана Lost серија.
Ваљда е трик прашање на Златета од Литфанију,да види рамнозурлаш дали ке погоди дали е позади Антартик како у серију или е на Хаваи или е блиско до Фиџи.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.852
Поени од реакции
21.624
Haha
Да де, знам.Малце хуморо саркастичан ми беше пост.Иначе одма сфати што е работа.

Нема Зурла да ти одговори.Видено миљон пута.Само ке залепи некое сликиче или видео сс 17 views.Он само "дискутира" диктрирани работе од некои морбидни амерички агенде.

Ја сам сто пута бија у "што сум кревал рука" ситуацију кд е у питање дискусија сс Зурлу.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.899
Поени од реакции
37.014
Haha
Да де, знам.Малце хуморо саркастичан ми беше пост.Иначе одма сфати што е работа.

Нема Зурла да ти одговори.Видено миљон пута.Само ке залепи некое сликиче или видео сс 17 views.Он само "дискутира" диктрирани работе од некои морбидни амерички агенде.

Ја сам сто пута бија у "што сум кревал рука" ситуацију кд е у питање дискусија сс Зурлу.
Не ни може, баниран е од темава, ама се јави во приватна порака, па го чекам таму, можеби.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.319
Поени од реакции
16.484
Не е интересна веќе Рамна Земја, тоа нека се тера во тема Градежништво/ Геодети/Теодолит...
Ајде некоја поактуелна работа, зашто луѓето избегале на времето во Пештери , Промена на Поларитетот на Половите, слабеење на магнетско поле, губење на заштита од вселенско зрачење...

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.782
Поени од реакции
26.794
Не ни може, баниран е од темава, ама се јави во приватна порака, па го чекам таму, можеби.
У темата Хелиоцентризам ќе ти покаже нова сликовница од пеинт што ја има спремано неделава за викендов да не " спаси " од мракот на НАСА и РОСКОСМОС што ни го перат мозокот.
Иначе одбанирај го тука. Тука му е неговиот домашен терен.
Боље овде само да спама него на 10 други теми. Темата НЛО веќе ја усра.
Автоматски споено мислење:

Промена на Поларитетот на Половите, слабеење на магнетско поле, губење на заштита од вселенско зрачење...
Овие теми не се за дискутирање затоа што се факти а не теории на заговор.

Kajgana Shop

На врв Bottom