Поточно е на глобус вака ко нереално ми е...
оо слики никако да не си му барал, сеа ќе постира 20 мемиња од фб групи ама одговор пак нема да добиеш.Мислам дека испод секое ниво е коментирањето во оваа тема и ветувам дека веднаш ќе стиснам на отследи, само ме заинтригира сега ова со Pearl Harbor. @The Savior , ќе сакаш ли, те молам, да споделиш мапа од рамната земја да видам каде точно се наоѓаат местата во рамниот свет?
А што е муабетот со Перл Харбур ?Мислам дека испод секое ниво е коментирањето во оваа тема и ветувам дека веднаш ќе стиснам на отследи, само ме заинтригира сега ова со Pearl Harbor. @The Savior , ќе сакаш ли, те молам, да споделиш мапа од рамната земја да видам каде точно се наоѓаат местата во рамниот свет?
Сега ќе ти ја стави таа сликата каде што авиони не летаат преку Тихи Океан.мислам дека за ова станува збор
Прегледај го приврзокот 439016
Перл Харбор се наваѓа на хавајско острофче Оаху.Тамо е снимана Lost серија.А што е муабетот со Перл Харбур ?
Ваљда не се наоѓа во Тихи Океан туку во тие мистските земји позади ледениот ѕид.
Перл Харбор се наваѓа на хавајско острофче Оаху.Тамо е снимана Lost серија.
Ваљда е трик прашање на Златета од Литфанију,да види рамнозурлаш дали ке погоди дали е позади Антартик како у серију или е на Хаваи или е блиско до Фиџи.
Не ни може, баниран е од темава, ама се јави во приватна порака, па го чекам таму, можеби.Haha
Да де, знам.Малце хуморо саркастичан ми беше пост.Иначе одма сфати што е работа.
Нема Зурла да ти одговори.Видено миљон пута.Само ке залепи некое сликиче или видео сс 17 views.Он само "дискутира" диктрирани работе од некои морбидни амерички агенде.
Ја сам сто пута бија у "што сум кревал рука" ситуацију кд е у питање дискусија сс Зурлу.
Japanskite avioni ne ni letale 100km za da dojdat do Perl Harbor, doneseni se so nosači ..мислам дека за ова станува збор
Прегледај го приврзокот 439016
У темата Хелиоцентризам ќе ти покаже нова сликовница од пеинт што ја има спремано неделава за викендов да не " спаси " од мракот на НАСА и РОСКОСМОС што ни го перат мозокот.Не ни може, баниран е од темава, ама се јави во приватна порака, па го чекам таму, можеби.
Овие теми не се за дискутирање затоа што се факти а не теории на заговор.Промена на Поларитетот на Половите, слабеење на магнетско поле, губење на заштита од вселенско зрачење...