Ракомет - општа дискусија

Дали пратите ракомет?

• Понекогаш

Гласови: 144 33,3%
  • Да, обавезно

Гласови: 270 62,5%
  • Неам Појма

Гласови: 18 4,2%

• Вкупно гласачи
    432
Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
И мене ми е криво зш исгубиа!
хаха БИЛА БОНГ# FTW!

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Нема фудбал ЛШ, затоа има ракомет...сум се нагледал вечерва:
Флензбург-Хамбург па после Сиудат реал домашно првенство:wink:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Нема фудбал ЛШ, затоа има ракомет...сум се нагледал вечерва:
Флензбург-Хамбург па после Сиудат реал домашно првенство:wink:
И јас го флеав сега Фленсбург-Хамбург одличен натпревар,но во момнетов Хамбург има далеку по квалитетни играчи и мислам дека 80% е пласиран во полуфинале.Во Сабота во 17.30 Загреб СО-Киел најдобриот натпревар....:helou:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
ПОгледнете го судењево ... кутрите Корејци

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Овие судии на клада треба да ги стават после натпреварот!

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
плаќаат тие со шамиите на глаа после утакмица што се поздравуваат...само едно не ми е јасно...како може да се радуваат победнициве...вртат оро ко незнам шо да непраиле....
п.с.начекале кореанци мирен народ, јака спортска култура...да сме ние мамата ќе им ја тииит

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
ЕХФ ни ја одзеде организацијта на кадетско ЕП за жени

Европската ракометна федерација вчера на состанокот во Виена донесе одлука со која ни ја одзема организацијата на Континенталниот шампионат за ракометарки до 17 години, кое летово требаше да се игра во Македонија. ЕХФ одлучи домаќин наместо Македонија да биде Србија.
"ЕХФ се одлучи на овој чекор во договор со Ракометната федерација на Македонија. Со оглед дека во Македонија во последно време се одржаа три големи настани, ЕХФ реши дека организацијата на двете јуниорски светски првенства и едното сениорско европско првенство за ракометарки ги оптоварило македонските ракометни власти."
"Поради тоа ЕП за кадетки ќе се одржи во Србија." - се вели во соопштението од ЕХФ.

извор: www.sportdenes.com

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
АХАХАХААХХАХА па добро цела нога внатре му беше хахахаха :pos2::pos2:

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Ања Андерсен, премногу темпераментрна на тренерската позиција но како играч атрактивна и непобедлива пред се...прав спорт мен...
Ме разубеди дека потегот од олимпијадата на Никша Калеб е негова иновација, тоа Андерсен го има направено уште во 1996:wink:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
:vozbud: Не ми се верува колку добра била Андерсен!!! Какви потези само. Дрибла меѓу нозе, си прави сама цепелини, шутира позади грб, дури шут со глава :nesvest: (иако првите голови се од Данската лига со некои послаби екипи но сепак и тоа е нешто)

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Ме разубеди дека потегот од олимпијадата на Никша Калеб е негова иновација, тоа Андерсен го има направено уште во 1996:wink:
Мирза Џомба :wink:

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184

Kajgana Shop

На врв Bottom