Ракометни трансфери

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.966
Поени од реакции
9.596
Манасков, Деревен и Македа се сигурни за во Вардар од идна сезона.

Инаку тоа што не се снајде таму е од други причини. Кај нас мислам дека би било друга приказна.
Точно можеби не му одговарал стилот на игра на ПСЖ муабетот ми беше дека таму беше очај но да не заборавиме дека ПСЖ има шупак за тренер.

Одлично шо сите овие потпишуваат за Вардар освен дефанзивец заборавив дека им фали и среден бек за наредната сезона

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Точно можеби не му одговарал стилот на игра на ПСЖ муабетот ми беше дека таму беше очај но да не заборавиме дека ПСЖ има шупак за тренер.

Одлично шо сите овие потпишуваат за Вардар освен дефанзивец заборавив дека им фали и среден бек за наредната сезона
Го тупат за среден уште, најверојатно бараат некој пре јак.
Алтернативи им се Циндриќ и Атман. Само никако Рутенка нејќам да го видам.
За пикер најверојатно Марсениќ и Тофт? Хансен ќе бидат донесени.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.971
Поени од реакции
57.779
Незнаев дека Гојун го пуштиле да си бара нов клуб. Баш ни требаше дефанзивец а он би бил одлично засилување. Штета за Берлин потпишал.
Бегајјј Гојун е еден од најголемите мулиња, 90% од исклучувањата му се ради глупо наседнување, според мене ептен преценет дефанзивец. :D

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Гојун денес потпиша за Фуше Берлин...

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.956
Поени од реакции
37.078
Бегајјј Гојун е еден од најголемите мулиња, 90% од исклучувањата му се ради глупо наседнување, според мене ептен преценет дефанзивец. :D
Потпиша веќе за Берлин ко што кажа Томасино.
Абе ја има хрватската школа, има предиспозиции, ќе го избрусеа Раул и Давис ко шо треба :D
Иначе се слагам дека често некои стварно нерезонски неинтелигентни стартови си прави :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.966
Поени од реакции
9.596
Го тупат за среден уште, најверојатно бараат некој пре јак.
Алтернативи им се Циндриќ и Атман. Само никако Рутенка нејќам да го видам.
За пикер најверојатно Марсениќ и Тофт? Хансен ќе бидат донесени.
Незнам колку би им би потребен пикер можеби Марсениќ како трета опција е сега незнам дали и кој го напушта веројатно Чипурин а и Стојанче најискрено не личит на спортист требит малу да внимават на килажава.
Инаку за среден бек овој не е лош од Медведи имаше еден онака дечкото ми се гледа дека има потенцијал само неможам да се сетам баш на името во моментов мислам Житников е сеа прашање е шо профил на играч бараат.

Инаку кој го напуштаат Вардар освен Марковиќ и Прибак ?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Незнам колку би им би потребен пикер можеби Марсениќ како трета опција е сега незнам дали и кој го напушта веројатно Чипурин а и Стојанче најискрено не личит на спортист требит малу да внимават на килажава.
Инаку за среден бек овој не е лош од Медведи имаше еден онака дечкото ми се гледа дека има потенцијал само неможам да се сетам баш на името во моментов мислам Житников е сеа прашање е шо профил на играч бараат.

Инаку кој го напуштаат Вардар освен Марковиќ и Прибак ?
Па Чипурин ќе си иде и остануваат Тоскиќ и Столе.
Марсениќ мислам дека е сигурен, а за Тофт? Хансен ќе се преговара најверојатно. Столе како што тргнал со Тезгара, Милиќ и Бетмен ништо чудно да си дреме како 4та резерва од следната сезона.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.966
Поени од реакции
9.596
Па Чипурин ќе си иде и остануваат Тоскиќ и Столе.
Марсениќ мислам дека е сигурен, а за Тофт? Хансен ќе се преговара најверојатно. Столе како што тргнал со Тезгара, Милиќ и Бетмен ништо чудно да си дреме како 4та резерва од следната сезона.
А Филипчо ке го остават ли :icon_mrgr:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се преговара за Тофт ама Скандинавец не ти иде туку така.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
А Филипчо ке го остават ли :icon_mrgr:
Па шо ќе му праат. :D

Се преговара за Тофт ама Скандинавец не ти иде туку така.
И ја и ти у заблуда со овие Тостери Хансени. :D

Сеа на чат @Schtrawzenigger ми вика шокур си стаил ? кај Тофт бе коњ, и двајцата се Тофт, едниот Ерик другиот Хенрик. :facepalm::D

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
710
Поени од реакции
2.492

Сеа на чат @Schtrawzenigger ми вика шокур си стаил ? кај Тофт бе коњ, и двајцата се Тофт, едниот Ерик другиот Хенрик. :facepalm::D
РЕНЕ БЕ ТИ ЕБАМ КОПУКОТ МРТОВ КАКОВ ЕРИК

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Хенрик е помладиот, Рене е постариот :D јас по имиња вака ги знам кој е кој ама за на фаца :S

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
710
Поени од реакции
2.492
Копиле, Рене Сван Хансен е крилото од Флензбург да не ти ебам мајката. Него барем го знам!!!!
Рене Тофт Хансен е пикерот на Кил бе мамицата да ти ја изнаебам.

Kajgana Shop

На врв Bottom