Џ
Џонтра Волта
Гостин
Да бе Ласе Сван е крилото.Рене Тофт Хансен е пикерот на Кил бе мамицата да ти ја изнаебам.
Мајката да им ја ебам данска ја на нив. Тотално ме испобунија.

Да бе Ласе Сван е крилото.Рене Тофт Хансен е пикерот на Кил бе мамицата да ти ја изнаебам.
Ni toj go nemas zapamteno.Копиле, Рене Сван Хансен е крилото од Флензбург да не ти ебам мајката. Него барем го знам!!!!
и јака финансиска поткрепа си добијаНа повидок договор за спонзорство на Turkish Airlines со Кил.
Првите цели на турците се по секоја цена да ги доведат Хансен и Гансхајмер во Кил.
Каква пеколна екипа би било тоа...
Беа пред некој ден цела делегација на Кил во Турција. И пријателска со Бешикташ мислам дека изиграа.и јака финансиска поткрепа си добија
[DOUBLEPOST=1432511992][/DOUBLEPOST]Незнам колку би им би потребен пикер можеби Марсениќ како трета опција е сега незнам дали и кој го напушта веројатно Чипурин а и Стојанче најискрено не личит на спортист требит малу да внимават на килажава.
Инаку за среден бек овој не е лош од Медведи имаше еден онака дечкото ми се гледа дека има потенцијал само неможам да се сетам баш на името во моментов мислам Житников е сеа прашање е шо профил на играч бараат.
Инаку кој го напуштаат Вардар освен Марковиќ и Прибак ?
Stole e vo mn. Dobra forma batali kilazaБеа пред некој ден цела делегација на Кил во Турција. И пријателска со Бешикташ мислам дека изиграа.
Сега за сега нема потврда, али ако се реализира би требало да биде дебело спонзорство штом се спремни да го откачат Provinzial како долгогодишен спонзор.
[DOUBLEPOST=1432512155][/DOUBLEPOST]Незнам колку би им би потребен пикер можеби Марсениќ како трета опција е сега незнам дали и кој го напушта веројатно Чипурин а и Стојанче најискрено не личит на спортист требит малу да внимават на килажава.
Инаку за среден бек овој не е лош од Медведи имаше еден онака дечкото ми се гледа дека има потенцијал само неможам да се сетам баш на името во моментов мислам Житников е сеа прашање е шо профил на играч бараат.
Инаку кој го напуштаат Вардар освен Марковиќ и Прибак ?
Gluposti samo da se cita da se desava nesto ocigledno kaj go dava Barsa Kire od start na konto gubat najmalku po 5.gola na natprevar, smeski.