Читам и едно можам да кажам,разликата е последното нешто на кое би пазел кога ќе имам деца...Јас и сестра ми сме две години разлика,она е поголемата...се сакаме,но никад не сме биле многу многу блиски,по нешто и кажувам,по нешто преќутувам,исто и она...затоа немојте да викате до 2-2ипол добро е погоре лошо...нема врска,еве форчн и јас сме живи примери дека можело и обратно...јас реков дека разликата е последното нешто на кое би пазел,а доколку би ме прашале многу би сакал близнаци женско и машко...така и двајцата во исто време ќе можат да си го дозволат истото,многу често сме дошле до конфликти со сестра ми како сум можел пред неа да добијам подобар телефон а она е 2 години поголема,мислам времињата се менуваат и мобилните станаа поефтини па така и полесно му беше на татко ми да го земе телефонот што го сакав јас...или пак пред 3-4 години татко ми беше за германија на саем,и ја зема сестра ми и рече за 2 години ќе дојдеш ти фактички на исти години ќе сме биле во саемот на германија и ете така бидна,единец никад не сум сакал да бидам,само одсекогаш сум сакал да бидам поблиски,и се надевам дека кога ќе имам мои деца без разлика на годините ќе можам на некој начин да ги насочам дека со другарите еден ден ќе се разделат и дека братот/сестрата секогаш останува единствениот кој ќе се грижи за тебе...инаку и татко ми има сестра која е 2 години поголема од него...скарани се,не си зборуваат и тоа е тоа :smir: