Што мислиш за дуплата разлика во години? Да речеме татко дека може да и биде?Јас сум ослободена од тие глупости дали од мене ќе биде 6-7 години постар, дали ќе биде колку мене и сл. Битно ми е да сум среќна. Ако не сум среќна чао-пријатно. Идемо даље. Ама бариери во глава намерно да си поставувам нема да ми се случи. Не сум коњ, па да не можам да погледнам подалеку од носот.
Што мислиш за дуплата разлика во години? Да речеме татко дека може да и биде?
Можам да ја разберам привлечноста помеѓу големите разлики, младо со човек втор пубертет, но никогаш не сум можела да ги разберам заедничките интереси, муабетите, едноставно не гледам нзс.
Привлечно, како зрела лубеницаТочно. Има нешто привлечно кај постарите и позрелите жени.
А бе јас убаво реков во постот, не мора кога се збори за разлика во години, одма да се потенцира таа огромна разлика.Што мислиш за дуплата разлика во години? Да речеме татко дека може да и биде?
Каков заеднички интерес имаат? Што разговараат си се запрашала?
Пример девојчето на 19/20 години разговара за проблеми на факултет, а нејзиниот партнер евоцира спомени од факултетските денови и на тој начин се разбираат? Каква е таа среќа, те молам објасни ми
Можам да ја разберам привлечноста помеѓу големите разлики, младо со човек втор пубертет, но никогаш не сум можела да ги разберам заедничките интереси, муабетите, едноставно не гледам нзс.
со деца ни на бањање да не појдеш , сапунот ке ти го изедатДечко ми е постар од мене 8 години и супер функционираме но посебно интересно ми е што сите додворувачи ми се по 10 години помали од мене...ццц ама радознали деца
Разликата до 10 години не ми е интересна за дискусија. Впрочем и тука некаде се наоѓаат со жените според степенот на развиеност (не ме тепајте се шалам)А бе јас убаво реков во постот, не мора кога се збори за разлика во години, одма да се потенцира таа огромна разлика.
Јас лично мислам дека тоа е преголема разлика во години, ама од друга страна, ако на некој му е убаво и си се нашле, они си знаат најубаво како им е. Од страна никој не може да знае како им е во врската.
Еве да го земеме примерот да не е богат, она да има повеќе од него. Она во него гледа предизвик, зрел човек да речеме од кој може да научи, он што гледа освен сексуален објект? Или можеби го интересира зошто професорот ја бутнал на тестот, а она толку учела (проблем кој во тие години изгледа како крај на светот, а подоцна како виц).Он горд што ќе шета низ град со младо пиле покрај него и што ќе има младо мевце во кревет со него.
Она горда што шета со богат маж кој ке и купува се.
Секој човек е различен, можеби таа е посериозна како карактер, па не ја занимаат работи што се дешаваат на нејзините врсници, може да гледа заштитник во него, тој може да се осеќа млад покрај неа, има мажи што се цел живот деца во душа.Разликата до 10 години не ми е интересна за дискусија. Впрочем и тука некаде се наоѓаат со жените според степенот на развиеност (не ме тепајте се шалам)
Ниту им се мешам, ниту им забранувам, само се обидувам да сфатам што имаат заедничко, дете и маж. Ако ти си сфатила објасни ми, ако не игнорирај ме )
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 20:44 ---
Еве да го земеме примерот да не е богат, она да има повеќе од него. Она во него гледа предизвик, зрел човек да речеме од кој може да научи, он што гледа освен сексуален објект? Или можеби го интересира зошто професорот ја бутнал на тестот, а она толку учела (проблем кој во тие години изгледа како крај на светот, а подоцна како виц).
Или вториот пубертет е опасна работа Замисли полниш 40 години и си фаќаш средношколец за дечко, он во тебе ќе гледа заштита и добар учебник ти со него ќе се чувствуваш како млада? Може и во школо ќе го правдаш за неоправданиСекој човек е различен, можеби таа е посериозна како карактер, па не ја занимаат работи што се дешаваат на нејзините врсници, може да гледа заштитник во него, тој може да се осеќа млад покрај неа, има мажи што се цел живот деца во душа.
Не можам да зборам за другите, како што реков, секој посебно си ја бара среќата, можеби пробале на различни начини со различни луѓе, не успеало, па си се нашле...
Љубов чувство на топлина сигурност и наизменично прдење во заедничкиот кревет навечер.Ај те оставам, кој бил на толку голема разлика во години ако сака нека ми објасни што е заедничко во врската освен сексот?
Разликата до 10 години не ми е интересна за дискусија. Впрочем и тука некаде се наоѓаат со жените според степенот на развиеност (не ме тепајте се шалам)
Ниту им се мешам, ниту им забранувам, само се обидувам да сфатам што имаат заедничко, дете и маж. Ако ти си сфатила објасни ми, ако не игнорирај ме )
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 20:44 ---
Еве да го земеме примерот да не е богат, она да има повеќе од него. Она во него гледа предизвик, зрел човек да речеме од кој може да научи, он што гледа освен сексуален објект? Или можеби го интересира зошто професорот ја бутнал на тестот, а она толку учела (проблем кој во тие години изгледа како крај на светот, а подоцна како виц).
problemot doaga vo podocneznite godi ,koga TAA saka, NEMU ne mu teknuva
Што би рекол Рускио во таа врска курот негов е најмал заеднички содржател и паричникот , а понекогаш само паричникот .Можам да ја разберам привлечноста помеѓу големите разлики, младо со човек втор пубертет, но никогаш не сум можела да ги разберам заедничките интереси, муабетите, едноставно не гледам нзс.