Радијата во Македонија

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.098
Македонското радио, втора програма е најсолидно.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
јас по цел ден слушам радио, City, antenna, live, metropolis и понекогаш зома м1 во петок и сабота навечер :icon_lol:

City обожавам да ја слушам срцката цаци сабајле и пред неа викса да ме насмее кога одам накај факс. Метрополис појадок со петар тие тресат ептен глупости ептен се смешни. Лајф пуштаат некои добри ретро песнички понекогаш. Антена поради хитчињата ама се едни исти ги пуштаат тоа ме курчи. Дифузија некогаш знам да зацепам у некои депресивни периоди да ми кажуваат цитати за смислата на животоот xD иии кога пијам дома сам некој викенд кога нема да излезам цепам ЗОНА :LOL:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Појди во Прилеп да го слушниш Радио5 Чокио... Е тоа ти е пример како треба да изгледа (т.е. звучи) едно радио. Ако не си во можност, тогаш слушни го Холидеј Радио, го има и на интернет стрим, само што е по-light верзија на претходното. Чокио ти е хардкор!

Shakti

The blue-lidded daughter of Sunset
Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
Појди во Прилеп да го слушниш Радио5 Чокио... Е тоа ти е пример како треба да изгледа (т.е. звучи) едно радио. Ако не си во можност, тогаш слушни го Холидеј Радио, го има и на интернет стрим, само што е по-light верзија на претходното. Чокио ти е хардкор!
Сериозен си!?

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Како беше таја рекламата со дограмата шо била со дупки како од воздушна гајџана? Или таја со невестата да не ја врајчале...:pos: прилепско радио :pos:
Најсолидни ми се метрополис , радио 2 и канал 77

иначе јас ова го слушам наместо антена 5 оти на германски е , по несеразбира и помалку јада лајна , освен за времето во Баварија

http://www.webradio.de/internetradio/antenne_index.php случајно го најдоф , солидна музика пушта

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Како беше таја рекламата со дограмата шо била со дупки како од воздушна гајџана? Или таја со невестата да не ја врајчале...:pos: прилепско радио :pos:
Најсолидни ми се метрополис , радио 2 и канал 77

иначе јас ова го слушам наместо антена 5 оти на германски е , по несеразбира и помалку јада лајна , освен за времето во Баварија

http://www.webradio.de/internetradio/antenne_index.php случајно го најдоф , солидна музика пушта
На холидеј беше таа со дограмата, целата со дупки шо била, ко од воздушна гајџана :)
Сите реклами им се такви, налбатски... како шо е и впрочем радиото - налбатско... какви што се впрочем сите во Прилеп локалните радија - налбатски. Да појаснам за овие погоре шо не ме сфатија од старт :)

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
На холидеј беше таа со дограмата, целата со дупки шо била, ко од воздушна гајџана :)
Сите реклами им се такви, налбатски... како шо е и впрочем радиото - налбатско... какви што се впрочем сите во Прилеп локалните радија - налбатски. Да појаснам за овие погоре шо не ме сфатија од старт :)
ама на времето на радио 5 ко го отворија сите поздрави си пуштавме :LOL:

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Folk FM isklucivo. Najrafiniraniot folk vo republika Makedonija i posiroko ako imate internet.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.633
Поени од реакции
31.841
Утре од мене во 22 часот овие бендови ќе одат, 57 минути материјал, насловите на песните не ги откривам :P

1.Pink Floyd
2.Emerson, Lake and Palmer
3.Ozric Tentacles
4.The Doors
5.Jethro Tull
6.Camel
7.Porcupine Tree
8.Crippled Black Phoenix

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
Antenna 5 убедливо најдобро радио. Пример од кој треба да учат сите радио станици во МК

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Antenna 5 убедливо најдобро радио. Пример од кој треба да учат сите радио станици во МК
Да зборат на изместен македонски јазик, бидејќи се ванаби бриштиш рејдио нетвоурк и да пуштаат цело време исти песни?

Kajgana Shop

На врв Bottom