Сериозен си!?Појди во Прилеп да го слушниш Радио5 Чокио... Е тоа ти е пример како треба да изгледа (т.е. звучи) едно радио. Ако не си во можност, тогаш слушни го Холидеј Радио, го има и на интернет стрим, само што е по-light верзија на претходното. Чокио ти е хардкор!
И мене то прашање ми помина низ гла, си реков веројатно со иронија се покористи Strider.Сериозен си!?
На холидеј беше таа со дограмата, целата со дупки шо била, ко од воздушна гајџанаКако беше таја рекламата со дограмата шо била со дупки како од воздушна гајџана? Или таја со невестата да не ја врајчале... прилепско радио
Најсолидни ми се метрополис , радио 2 и канал 77
иначе јас ова го слушам наместо антена 5 оти на германски е , по несеразбира и помалку јада лајна , освен за времето во Баварија
http://www.webradio.de/internetradio/antenne_index.php случајно го најдоф , солидна музика пушта
ама на времето на радио 5 ко го отворија сите поздрави си пуштавмеНа холидеј беше таа со дограмата, целата со дупки шо била, ко од воздушна гајџана
Сите реклами им се такви, налбатски... како шо е и впрочем радиото - налбатско... какви што се впрочем сите во Прилеп локалните радија - налбатски. Да појаснам за овие погоре шо не ме сфатија од старт
СМС работилница?ама на времето на радио 5 ко го отворија сите поздрави си пуштавме
со стевоСМС работилница?
Да зборат на изместен македонски јазик, бидејќи се ванаби бриштиш рејдио нетвоурк и да пуштаат цело време исти песни?Antenna 5 убедливо најдобро радио. Пример од кој треба да учат сите радио станици во МК