Работнички - Ливерпул 29.07.2010 - 20:45

Rabotnicki vs Liverpool

• Вкупно гласачи
    134
Член од
23 јули 2010
Мислења
42
Поени од реакции
1
А за карти што се секирате , стадионов не се наполнил од Англија коа беше, па сега , карти ќе има до четврток!

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Зошто да не се надеваме дека ке победиме??
Ако сакат и сите ѕвезди нека дојдат пак ке се надевам дека имаме шанси :)

Карти утре ке можат ли да се најдат или до вечер ке се продадат? :D
Земи си уште денес:):):) после можеби ќе нема карти

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
Искрено ја не верувам Работнички да изненадат... Знам дека имаат неверојатен мотив, голема публика и знам дека Ливерпул ќе биде со втор состав ама сепак... Кога едвај против Мика победија (за која самите видовме која мизерија од тим е, кога на нивни терен со 99% посед на топка и 100 неверојатни шанси и 1 на 1 или дури 4 на 1 напади пред голманот, не успеваа да постигнат гол), незнам колку стварно се способни да победат против Ливерпул... Може они доаѓаат без главните ѕвезди, ама со кои играчи и да дојдат, пак се 100 пати подобар тим него Мика, и колку и да бидат мотивирани од работнички, не верувам да успеат да победат... Ја очекувам 1:0 за Ливерпул... Се надевам дека не сум у право у секој случај ;)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Гласав за Работнички, затоа што според сите досегашни информации околу составот на Ливерпул мене ми изгледа реално тоа!
( додуша секогаш типувам на Македонските клубови со било кој да играат!Македонче ако не заебе кој ке заебе!)

Инаку читам сите кажувате дека карти само во Скопје ке имале?....... Колку шо знам карти ке има во сите салони на Тобако Тугедер во цела Македонија, јас веке порачав!:toe:

Член од
23 јули 2010
Мислења
42
Поени од реакции
1
Искрено ја не верувам Работнички да изненадат... Знам дека имаат неверојатен мотив, голема публика и знам дека Ливерпул ќе биде со втор состав ама сепак... Кога едвај против Мика победија (за која самите видовме која мизерија од тим е, кога на нивни терен со 99% посед на топка и 100 неверојатни шанси и 1 на 1 или дури 4 на 1 напади пред голманот, не успеваа да постигнат гол), незнам колку стварно се способни да победат против Ливерпул... Може они доаѓаат без главните ѕвезди, ама со кои играчи и да дојдат, пак се 100 пати подобар тим него Мика, и колку и да бидат мотивирани од работнички, не верувам да успеат да победат... Ја очекувам 1:0 за Ливерпул... Се надевам дека не сум у право у секој случај ;)
потполно се сложувам , иако сите ќе навиваме и ќе стискаме палци за Работнички!

P

PewDiePie

Гостин
Ќе биде оспособена јужна за употреба или само за северна ќе може да се купат карти?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ќе биде оспособена јужна за употреба или само за северна ќе може да се купат карти?
Ќе биде оспособена и јужна. Околу 20 илјади слободни места, 4-5 илјади се резервирани за нарачки од соседниве земји и балканов (!?). 1100 карти за Англичаните, ќе ги сместат на северна. И останатите ~ 15 илјади за нас.
Извор Време.

P

PewDiePie

Гостин
Штета што само 1100 карти ќе има за Англичаните требало повеќе. Ако знае некој кога стигаат Англиските навивачи нека пише,да ја правиме пиенката како со Шкотланѓаните кога беа во центар! :vozbud:

Член од
1 јули 2010
Мислења
58
Поени од реакции
7
У право си за тоа дека ако идам на утакмица нема да идам за да глеам како Ливерпул ни го ќинат вгазот туку за да ги бодриме работнички и да се надеваме на некој бод
Иако не сум за Работнички пак ке навивам за нив, а и зошто да навивам за Ливерпул па ние еднаш играме толку јака утакмица

--- надополнето ---

Не почнале да се продаваат
Ке почнат да се продаваат во 16h, а сигурно до утре или до задутре нема да има карта за да купиш

--- надополнето ---

Мислам дека можеш колку сакаш да земеш ама ако ти праат проблеми оди со некои другари па така да сите по две ке земете

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
a karti ке се продаваат ли по градовите или само во ск ?

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Ааааааа, сега им текна на гомнарите од МТВ да пренасаат а? Смрдливците ги интересира само профит и реклама, ги боли кур нив за Работнички и македонски фудбал.
Зашто не ја пренесуваа со МИКА?!

Напред Работнички!

T

the Carpenter

Гостин
Штета што само 1100 карти ќе има за Англичаните требало повеќе. Ако знае некој кога стигаат Англиските навивачи нека пише,да ја правиме пиенката како со Шкотланѓаните кога беа во центар! :vozbud:
Не ги споредувајте навивачите на Ливерпул со кои било други навивачи во светот. Ливерпул на душа носи илјадници навивачи на други екипи. Remember Juve!
Нема да пијат пиво низ улиците, туку ако дојдат до простор, ќе го запалат Скопје.

G

Gray Foxx

Гостин
Конечно да добијам шанса да навивам во живо против гнасните лузери... И да ја видам таа грда фаца карагерска како ке си дае автогол или ке го поминат со лев жмигавец... :)

MackO

Away with you .. !
Член од
21 февруари 2007
Мислења
257
Поени од реакции
205
Лозерполл хахахха дај бозе да ги тепаме АЛЕЕЕЕЕ

иако нема шанси али ај ОПТИМИСТ сум :)

Член од
14 јануари 2008