- Член од
- 16 септември 2010
- Мислења
- 31
- Поени од реакции
- 1
Ja nikakva tema ne sum odnel brat. Pa nesto ne e u red so tebe. Vikas pisuvas i odgovaras samo za Nahil, a ti celo vreme diskutiras za vinarii. Ili si epten po rabotava ili epten po vinoto.vidi vaka da ti objasnam nesto
ja odnese temava sosema na druga strana
sekoj moze da raboti kolku sto saka i na kolku pozicii saka, ako moze da si najde rabota normalno
jas ne mora da sedam tuka , ako veke imam razraboteno se ili barem taka mislam do sega nemalo greski
treba da svatis deka sekoj denar e dobredojden, jas se cuvstvuvam mnogu ubavo znaejki deka ke si zemam pogolema plata od stranstvo a vo isto vreme deka i ovde na smetka ke mi se sleat pari bez jas da rabotam
za ova ne mozes da mi reces deka ne sum vo pravo
toj link go staviv za vas , za da mozete da si aplicirate moze nekoj ke ima sreka da bide priman nekade, eve za vo Cheska na primer za prerabotka na grozjeto znaci za prizvodstvoto od januari do mart baraat rabotnici, ne mi teknuva koja vinarija no sepak edna od nie barase
a jas imam odgovor od sosema druga strana, zosto velam jas nekoj ovde sedi samo da se smee i ocekuva nekoj da mu dade link i da pobara rabota, ako se trudis moze i i ke najdes nekoja solidna rabota
eve ti link http://www.thecountywines.com/winery.html ovde na edna sum priman , prasaj i ako imas sreka zamini, germanija ne e daleku
P.S Zalete me dodeka jas prebaruvam po internet za da najdam nesto za moja podobra idnina
i ne mi odgovaraj na postovi, ako imam pisano nesto prvo razmisli vo site pravci ne moram jas detali da ti pisuvam za da vidis sto e kako e
moze sega vo naredniot post ke me prasas sto rabotam i kolku e zarabotkata c c c c c c
aj veke ne odgovaram osven ako e nesto za NAHIL
Brat ti si vlezen u nekoj film, gospod ne te vadi od glavnata uloga na filmot. Ti sve znaes, za sekogo znaes, sve si ispital, abe ti si bil kao James Bond, samo uste ti fali dodavkata 007, pa da bides kompleten.:pos2::pos2::pos2::pos2: