РФМ поднесе приговор: Последниот шут на Лазаров бил гол!

Статус
Затворена за нови мислења.

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
Да се ориентираме на Чешка и да забравиме на овие работи, судии, кире, манасков и уште кој не. Луѓе секој има лош ден Кире е нашиот најдобар играч и тоа е факт. Да веруваме во нив до крај биднете малку оптимисти, не велите ке изгубиме од Чешка ако играме вака-така. Можеме ние со сите, да веруваме во нив и ке донесат важна победа и за нив и за цела Македонија. Можеме да им кажеме БРАВО затоа што и тие даваат се од себе исто како и кошаркарите.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
>скандал

од кој прост портал е ова ?

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.759
Поени од реакции
1.155

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.507
Поени од реакции
9.324
Ова беше гол ама да бидеме реални сепак е тешко да заклучи дека намрено не оштетија судиите, јас лично очекував полошо судење, што се однусува за Кире све е бадијала јадење гомна,на почетокот кога швабите заводија 3 разлика на сите играчи им се фатија и нозе и раце,Кире беше тој што пак ја зеде цела одговорност да се вратиме во игра, само тој што никогаш не играл било каков спорт нема појма каква тежина има Кире на неговиот грб и каква одговорност носи со себе, така да бадијала бурек јадење, на крај краева и покрај све луѓето изгинаа на терен и крајно неблагодарно е да се среат срања сега од пред компјутер.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Лесно ни е на нас според YouTube видеа да коментираме и критикуваме, ама морам да признаам дека не постои судија на планетава кој ќе видеше кај точно падна топката, премногу брза беше.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Ако се усвои жалбата според правилата мечот ќе треба да се преигра.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.220
Поени од реакции
34.497
Ако се усвои жалбата според правилата мечот ќе треба да се преигра.
Не тропајте... : )))

Башка приказна е тоа што НЕ беше гол. Ама нели, секогаш мора да си најдеме друг кривец за поразите...

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.507
Поени од реакции
9.324
не верувам да се преигра, ама ајде да видиме .....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.121
Поени од реакции
46.086
Вчера сакав да пишам за ова зашто начекав неколку луѓе од Ниш што пишаа дека немало врска од гол и дека снимката е прегледана од повеќе агли, али ај да не ми се нафрлат членови за муабет за кој сеуште немаше видео потврда, чекав да искочи некое видео од подобар агол за да ги потврди тврдењата на оние од Ниш.

Палец нагоре (y) за македонските портали кои се улетаа ко циган на црвено, за да известат дека ова било гол и да имаат зголемена посетеност, уште и ставаа слики каде беше заокружена рекламата зад голманот. :tapp:

Па и муабетине на квази физичарите, не е можно таква патека да добие топката а да не влегла у гол. :eek:

Чиста као солза победа на Германија, џабе масонските муабети на форумов.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Излеговме засрамени :facepalm:
Па добро бе кој му курац на Начевски, 5 пати виделе реплеј вика, сигурен гол и уште жалба дадоа :facepalm:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Чудна работа, сега од ко видоа друга слика (или монтажа) одредени луѓе како брзо сменаа мислење или станаа експерти.
Ако топката удри ептен јако од пречката и исто толку јако од подлогата
^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Зошто не се одби директно горе туку се протркала како на *сликава*

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Па тек после *се одби*

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Чудна работа, сега од ко видоа друга слика (или монтажа) одредени луѓе како брзо сменаа мислење или станаа експерти.
Ако топката удри ептен јако од пречката и исто толку јако од подлогата
^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Зошто не се одби директно горе туку се протркала како на *сликава*

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Па тек после *се одби*

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^
Дали беше, дали не беше којзнае. И јас вчера саат време ја анализирав другата снимка и ми се чинеше дека беше гол.

Мене една работа ми боде очи. Голманот со горниот дел од телото е навален навнатре во голот, дали е можно да ја извадил од гол, а тоа да не се примети?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom