Пукање во школо во Белград

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.104
Поени од реакции
1.609
Јас кажав што имав за кажување... На тебе ти е редот да се објасниш.
Но запамти, едно е што сам си ја навредуваш интелегенцијата а нешто сосема друго е што ни ја навредуваш нашата.
Што да објаснам бе човек? Ти се уфрли во муабетот, ете и за тебе важеше истото прашање како и за тој погоре. Имаш одговор или не?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
12 март 2009
Мислења
20.357
Поени од реакции
16.540
Ронка, кој аргумент го даде? Те прашав зошто ова го нема во Грција, Хрватска, Словенија, и Бугарија еве. Може да одговориш или не? Ете ти држави кои се слуги на Западот.

немаше со толку многу жртви, но имаше секаде разни дивеења на малолетнициа и дузини други неказнети злосторства еве скоро ќе биде помен за Лука Ритз убиен без причина по кому иде шема... ова сега од Бгд дојде атрактивно за медиумите оти е по УСА шема, напад на школо

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.151
Поени од реакции
34.681
...немаш аргумент да вратиш и одма јадеш трици. Цел свет го унаказивте со вашата "култура". Иди малце поиграј со вибраторот да ти пројде нервозата.
Најпријателски: Колку му ја играш играта, толку го овозможуваш да избегнува соочување со фактите. Со вакви не разговарај за ништо освен за фактите. Не им одговарај на трик прашања со кои ја спинуваат реалноста. Посочи му ја димензијата на глупоста која сака да ја избутка како меинстрим верзија на реалноста и остави го да се пенави.

Овака (а не така), е начинот како да се справува со ваквите.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.928
Поени од реакции
25.354
За мене е херој секој кој е противник на свињите левичарски.
Свињо десничарска, ликот ладнокрвно ликвидираше ДЕЦА! Не е ова игра на идеологии, да си играме каубојци и индијанци, деца беа во прашање.

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.104
Поени од реакции
1.609
немаше со толку многу жртви, но имаше секаде разни дивеења на малолетнициа и дузини други неказнети злосторства еве скоро беше помен за Лука Ритз убиен без причина по кому иде шема... ова сега од Бгд дојде атрактивно за медиумите оти е по УСА шема, напад на школо
Кога, каде?

Ајде постирај линк од каде тоа се случило во регионов тука. Колку имало такви случаи и кога?

Хрватска
Грција
Словенија

Еве ти слуги на Западот кои се најблиску до Србија

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.151
Поени од реакции
34.681
@Ireal лошо постапуваш. Го овозможуваш, сега ќе ти објаснува да не го гледаш западот како запад, туку екс-ју државичките да ги гледаш како запад.
Или во превод - не гледај колку масовни убиства во училишта има на запад, гледај колку масовни убиства во училишта има (нема) таму каде не е запад. И згора на се, тоа ќе го посочува како пример дека западот не е изворот на ваквите срања (тука треба да се присетиме на вицот за играњето шах со голуби).

Џабе ќе се објаснуваш со вакви, ќе те фати на кондиција. Не можеш ти да посочуваш факти колку што тој може да ги спинува... Ама пази - само ако го третираш како жив.

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.104
Поени од реакции
1.609
@Ireal лошо постапуваш. Го овозможуваш, сега ќе ти објаснува да не го гледаш западот како запад, туку екс-ју државичките да ги гледаш како запад.
Или во превод - не гледај колку масовни убиства во училишта има на запад, гледај колку масовни убиства во училишта има (нема) таму каде не е запад. И згора на се, тоа ќе го посочува како пример дека западот не е изворот на ваквите срања (тука треба да се присетиме на вицот за играњето шах со голуби).

Џабе ќе се објаснуваш со вакви, ќе те фати на кондиција. Не можеш ти да посочуваш факти колку што тој може да ги спинува... Ама пази - само ако го третираш како жив.
Какви факти посочи ти на пример? Кои се фсктите твои?

Еве прочитај си дам каков факт има овде, и во претходните мислења.

Ако воопшто знаеш што е факт

Член од
21 мај 2021
Мислења
790
Поени од реакции
1.659
Бац ти беше момак кој доста добро ги резонираше работите..од каде сеа вакви пропусти и генерализации..ај да збориме за слугерајски нации од типот-албански или хрватски па да го земеме тој факт изречен од твоја страна..пошто таму да налеташ на саглам чоек ти е 1 во 15к..
Секако дека не важи за сите Срби тоа што го напишав.Ама дека голем дел од населението имаат убиствен ген,тоа сигурно.

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
Пукање во школо е главно американска активност, иако во помал обем ја имало и во Европа, и тоа одамна, ама сите вкупно досега се 37 инциденти.

Во Европа првото забележано пукање во школо е од 20 јуни 1913 година, во Бремен, Германија, а во Америка до 1913 година веќе имало 50 пукања во школо, а од 2000 година досега се 80 вакви инциденти во Америка (од 1913 година до 2000 година не ги броев, пребројте сами).

Во Русија имало барем 7 пукања во школо, а последното европско пред ова во Белград било токму во Ижевск, Русија, 26 септември 2022 година.
Имало и во Грција еднаш во 2009, а во 1972 во бившата ЈУ, во Задар.

Последно уредено:

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Свињо десничарска, ликот ладнокрвно ликвидираше ДЕЦА! Не е ова игра на идеологии, да си играме каубојци и индијанци, деца беа во прашање.
Затоа што е генијалец, голем кур ако убил еден куп клошарчиња антихристички, таквите гомна либтардски ќе донесат исламизација на Европа, па за некое време кога ќе станат мнозинство и воведат робовладетелство и шеријатски закони, ќе те прашам дали сум јас свиња или ти. Да не зборам дека веројатно огромен дел од убиените биле припадници или поддржувачи на лџбт заедницата. Све тоа треба во гасна комора.
14/88

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.928
Поени од реакции
25.354
Пазете, малиов бил психопат, а дегенериков над мене поддржува масакр на деца.
Зборувајте ми за психопатија.

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Пазете, малиов бил психопат, а дегенериков над мене поддржува масакр на деца.
Зборувајте ми за психопатија.
Нема потреба да се пазат ако се на правилната страна. Е ти треба да се пазиш јбг. До душа рука на срце не треба да се пазиш само од мене и од Андерс Велики, можда и повеќе треба да се плашиш од исламистите што ви ги донесоа. Јес да ќе ти биде убаво ко ќе ти праат реденка врзана, ама тек после доаѓа хоророт.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
917
Поени од реакции
1.208
Че дојди време во иднината ко че лоцира и препозната латентни психопати и ги затвора. Засеа че се крстиме само со две раце и молиме на сите вери, па и секти.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.769
Поени од реакции
19.077
Гарант го имаат малтретирано дури одел на училиште, го имаат со чврги мавано и му ги имаат земано парите за кифла, од таму и овие комплекси и цела омраза.
Се надевам модераторот ќе го збриши и ќе не поштеди од неговите дно муабети

Kajgana Shop

На врв Bottom