Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.139
Поени од реакции
25.698
Тореадор

Моќ. Тоа е твојот стремеж нешто што ин дептум сакаш да го поседуваш. Ментална моќ. Тореадор е човеко којшто се бори со бикови и најчесто победува. Ти се бориш со бикови со орудијата на илузијата како црвено знаме и фокусираната мисловна енергија како мачета. Како прав човек што го сака задоволстовто одлично ги спојуваш физичко-видливиот и умствено-апстракниот аспект во комбинација за вистинско вдаховение. Плебсот те гуши особено во родното место и алтернативно преселбата влијае на тебе во позитива. Полека расчистуваш со оние битните дилеми и зачекоруваш кон точка на едначење. Се друго ќе биде со труд, борба но веројатно во вистинскиот правец.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Ајде Сусо бапни една анализа атер за пастермајлиите шо ќе ги јадеш во Велес :pos:

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.139
Поени од реакции
25.698
Д Вемпајр

Кога те запознав прв пат беше во пријатно расположение разговорлива насмеана. Огромен напор вложуваш во тоа. Те издадоа очите. Во фаза на животот си кога се се менува 360 степени. Вампирот е суштество коешто го носи бремето на злото во себе но не и со себе. Мрачните аватари и погледи нерабирањето од врсниците и чувството за естетика те прават посебна во твојот круг. Нечесто може и те покажуваат со прст како девојката со чудни идеи. КОнфликтот на интереси се одвива меѓу тоа која што стварно си и тоа што општествената средина го бара од тебе асимилација и приспособување кон масата. Тоа те мачи најмногу го бараш изборот меѓу помалото од двете за тебе зла а всушност треба да ја земеш турпијата и да ги изгланцаш и двете бидејќи и двете се неопходни за градење на идентитетот. Интервју со вампирот претпоставувам е инспирација за никот каде што вампирот се гледа и од другата страна- естетската, мисловната. Само искуството и времето ќе ти помогнат. Запомни сите криеме вампири во себе, битно е да ги контролираме. Време и искуство. Тоа е се што ќе ти треба.

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.139
Поени од реакции
25.698
Кики

Светкав аватар,wild, free, sexy, цветови и полугола девојка. Профил на девојка којашто мене лично не ми се допаѓа без љутиш. Тоа си е мое и само мое мислење Оптимизам лета на сите страни од тебе. Зграпчи го денот и уживај во благодетите на животот. Сакаш да бидеш во центарот на внимание особено меѓу машките. Се кладам дека нивниот пристап до тебе во повеќето случаи било како пристап на брод сре Сахара. Ако си од Скопје гарант те немам промашено во Колосеум. Една си од оние коешто мислиш дека машкото треба да те освојува и заслужува, веруваш во некоја вистинска љубов што треба да ти се случи. Знаеш како треба го финесираш физичкиот изглед. На времето те палеле момци со веспи. Сега полека го менуваш малку ставот и влегуваш во зрелост. Со тек на време и светкавите првооделенски аватари ќе исчезнат. Мисам дека вистинска доблест им е на луѓето да се околу тебе заради позитивизмот, насмевката, разубавувањето на денот. Знаеш да ги цениш убавите работи а да се дистанцираш од лошитте. Повремено те фаќаат црни мисли но краткотрајно дур не го отвориш прозорот оној од душата и кажеш еј убав ден е надвор животот тече што е одлична карактеристика. Совет не биди бичи, не се мувај со бош-фраери и оттргни ги шмизларските атрибути. Ќе стекнеш и поголема почит и самодоверба и повеќе вистински познанства.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Sussaro,може и на мене една анализа?

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
ќе ме умрете.
Пфф....сам си ја пресече ногата со тоа "порачки" и сеа оти имало хиени...ајде бе Сусо,кажи ми дека сум копија на некој од форумов и си завршил со мене. :pos2:

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.139
Поени од реакции
25.698
Мистичен

Рамнотежа. Баланс. Умерено-континентална клима. Човекот кој од сите факултети го има завршено најбитниот-уличниот. Знае точно кога да биде нервозен, насмеан, љубопитен. Ги покажува сите знаци на зрелост. Изразени лидерски способности, превземател на ризици. Работата и одговорноста му се најквалитетни атрибути. Кратко јасно, концизно ударно се изразува доловувајќи се експресно. Голем борец за се во што верува истраен до крај. Секоја мајка би го посакала за зет а секоја фирма за вработен. Човек што знае дека волкот сам треба да си ги коле овците а не да чека тепсија на маса. Од негативности мисалм дека има лесна раздразливост и помалку бурен темперамент што во младоста била поизразена. Без мудрувања, без губење време. Стереотип на новата генерација на Македонци-градители ослободени од плачење по бивши времиња. Борци, вредни, мислители, луѓе што ќе ги приграбаат раководните функции заслужено. Мистичен. Никот открива една работа што ти треба. Малку одтргнување од мејнстримот и вртење на паричката од другата страна. Не дека не знаеш. Треба повеќе да го користиш.

Толку за вечер.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Ај јас ќе се обидам за girl, ем и е роденден, ем ова ќе ми биде првата анализа. Да видам како ќе ми тргне.

Значи, girl овака на изглед на профилот ми личиш на личност полна со енергија и оптимизам. Вљубена си и горда си на тоа. Имаш многу самоувереност, тоа е одлично, само додека не се претерува. Од ден во ден постовите ти стануваат подобри, ама секогаш има доза на хм, несериозност во нив. Тоа е и добро и лошо зависи од кој аспект и на каква тема. Титлот е исто така некако несериозен, и покажува дека некако не си го осмислила до крај. Тука некаде сме двајцата во возраст, и мислам дека слично размислуваме, само што ти си го изразуваш тоа на свој уникатен начин. Ми се допаѓа кај тебе што секогаш си искрена и си кажуваш се што ти е на срце. Не се плашиш од предрасуди за годините. Посветуваш бааги време на форумов, т.е. уживаш да се претставуваш себеси и своите мислења пред други. Забележав во еден твој пост дека пиеш и пушиш. Тоа кажува дека сакаш да бидеш чекор пред другите и со тоа мислиш дека си кул. Искрено, тоа не чини. Има време за се тоа, рано е да се почне од 14 години. Имаш бунтовнички карактер, а и треба да поработиш за смирување на истиот. Може да те вовлече во незгодни ситуации. Се на се, имам супер впечаток за тебе ама секогаш може и подобро нели?

Поздрав и среќен роденден!

R

Razorblade Kiss

Гостин
Off topic-Fantom виша сила денес,анализата ќе ја добиеш утре рано,со петлите.

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.139
Поени од реакции
25.698
Ќе направам исклучок. Затоа што некои луѓе го заслужуваат тоа.

Божицата на хаосот.

Што да кажам за тебе мило? Уште од моментот кога зачекори по мрачниот пат на сознанието и го виде светот во право светло. Отсекогаш сум викал дека единственото реално нешто на овој свет е илузијата и малкумина има кои можат да го согледаат тоа. Тие што го согледале одбрале да бидат вечни противници во себе внатрешно или да стават се на игнорирање и да се стремат кон внатрешниот духовен мир. Јас ги пројдов и двете. Ти си сеуште на првото. Носиш ланче со змија. Тоа има едно единствено значење. Ќе ве касам не се приближувајте. Вистинското значење е дека си толку ранлива што тоа ти е една огромна бариера којашто не ја отвораш лесно. И како тоа да не е доволно двојниот штит е цинизмот, мизантропијата, смрштениот оловен поглед, темната појава не затоа што таква си туку затоа што се плашиш. The evil that men do lives on and on. Опкружена со лажговци, имбецили, манипулатори, злобни и малициозни луѓе толку добро втемелени во нашата социопатолошко општество. Естетиката, уметноста, хуманоста клекнати пред нозете на сето она што претставува еден пандемониски холокауст. Во матрицата сме нели, луѓе се шетаат, пејат песни, одат на одмор, благо се алкохолизираат. Лицемерието го достигнува својот врв. Ако бараш да го негирам тоа нема, така е знам дека знаеш дека е така. Ама не е тоа патот по којшто треба да се оди. Прифати ја илузијата. Насмеј се има толку величенствени духовни начини на инспирација, пријателство, среќа да среќа. Play their game. Селектирај, апсорбирај го она потребното она што води кон убавите песочни плажи на сончеви денови и планински масви со чист воздух на помешан кислород во плуќа и проветрен кори онаму горе под черепот. Знаеш металот, експресионизмот, апстрахизмот е едната страна а импресионизмот, класицизмот се другата.

Знаеш топчево е само во твои раце. Ти ќе го контролираш перспектираш, прифаќаш, зголемуваш едниот или другиот дел. Треба да видиш како е на другата страна ти како олицетворение на женскиот Дарт Вејдар. Излези, само излези...

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Sussaro, honey ќе ја примиш ли мојата нарачка?:pipi:...Остај што сме на иста иделошка линија:icon_lol:, него и анализа ти направив. Now it's a payback time:smeshko:So, could ya?Would ya?:back:

П.С Важи Фантом ќе имаш анализа, али утре. I promise!:smir:

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Една малечка анализа за ТонИнтер :) Како ли само да започнам...
Го запознав пред околу пола година...најверојатно, не памтам :kesa: Го додадов на МСН поради прилично банална работа :pos: Потоа следуваше еден краток муабет и ден по ден, се повеќе го запознавав. И чувствувам дека имам право барем да се обидам да ви доловам каков човек е Тони.

Првото нешто што е карактеристично за Тони е дека (скоро) секогаш е во добро расположение и спремен за шеги. Добро...барем знам дека јас успевам да го насмеам :) Претерано многу користи емотикони, што значи дека е емоционално експресивен :jaj: Прилично романтичен тип и тоа навистина го почитувам. Девојките го сакаат тоа уште повеќе, но кој ги врти нив... Тоа е само една добра особина :) Живее во Кондово, место познато по гиро и згодн... не чекајте, се збунив, познато по различни активности, од кои Тони го љуби пукањето (барем слушањето на истрелите ако не ништо друго :)) Го љуби својот компјутер, што е сосема разбирливо :pipi: и е еден од ретките луѓе кои што ги знам кои се навистина добро образовани, дури може да се рече дека е еден од ретките што е воопшто цивилизиран и воспитан како што треба. Помага во домашните обврски што значи дека е одговорен и сака да допринесе нешто за семејството, што е реткост денес нажалост, време во кое децата забораваат кој воопшто ги донел на свет и ги сметаат за товар родителите :toe: Неговиот висок коефициент на интелегенција (сепак не е повисок од мојот:drk:) се забележува дури и при играњето на игри, како на пр. Counter-Strike каде што ја имам честа да ми биде ментор :) Секогаш се обидува да биде трпелив колку што може, бидејќи навистина ни треба за да излеземе на крај со 16 000 корисници на нашиот ни мил Counter-Strike сервер. Ама кога некој ќе ја премине границата, не сакате да му застанете на пат :smir: Ај доста е за денес, има уште многу работи, ама ептен ќе испадне дека солам памет.

Едно кратко резиме... значи, љубезен, паметен, романтичен, попален (ќе кркам клоца за ова), размислува со ладна глава, интелегентен, добар тактичар, добро дете :pos2:. Има уште мал милион детали кои што Тони го прават тоа што е, но џабе ќе ги пишувам, ако не го знаете, не сте виделе ништо. Се на се...дами, што чекате? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom