Може јас?:back:...сакам некој мене да ме алализира мене али некој што не ме познава во живо :smir:
Ај Billa Bong една и за мене, ако може да убациш у твојот распоредМоже јас?:back:...
Денеска ќе биде прво на Ангелче па твојатаklabing
1.АнгелчеАј Billa Bong една и за мене, ако може да убациш у твојот распоред
После следува и од мене за тебе![]()
Ај додека чекам од тебе, еве ја мојата анализа:3.Тошка...
:wink:
Ај додека чекам од тебе, еве ја мојата анализа:
Значи ова Billa Bong не знам што ти значи ама во секој случај е невообичаено и интересно, прво што ме асоцира е псевдоним на некој рапер (случајно да не е?)Гледам имаш доста зелени добивано а и имаш висока репутација, значи си фино дете
Безмалку сите теми што ти се отворени ти се на тема спорт, и логичен заклучок од тука - спортски фан
Мислам дека еднаш у галерија видов слика кај што си сликан со помалиот брат - тоа е за пофалба, денес ретко браќа/сестри меѓусебно да се сакаат
![]()
Општо земено, имаш се поврзано со спорт, од привезоци за клучеви, преку шалчиња, постери, како помал си збирал сликички за албуми со фудбалериПретпоставувам често одиш во кладилница ама твоите малце се скржави да ти даваат пари за тоа
Другар си, знаеш да си го организираш времето да ти биде интересно (да не ти биде досадно) и ми изгледа дека добиваш оценки без многу учење.
А, да, и многу си ја сакаш населбатаКо сите Аеродромци, впрочем
Епа толку од мене (CHEERS)
Ја бе ја, Марјанчомене некој ке направи анализа??
Мумијата...
Ајде да завршам и со тебе...се изначека али неможев порано бачко...
Мумија...скопјанец,мирно,скромно,срамежливо,многу повлечено типче...
Незнам зошто ама јас вака те оценив од тоа баскет собиранките..
Многу си мирен..повлечен некако ќутиш многу или мене ми се чини така..
Разведри се малце дигни глава горе напраи еден асален моабет,а не само да ќутиш ебаагоо..и да бидеш толку срамежлив,повлечен во себе...
Иначе добар дечко,онака како и секој обичен типац...сакаш да се издуваш во секое слободно време да излезеш да се прошеташ..
Авантурист во срце сакаш да шеташ низ другите земји и да запознаваш нови и интересни работи...
Многуте слики во галерија од тоа што си бил во други градови укажуваат на тоа дека си авантурист гооллеем и тоа..
Љубител на спортот пред се на фудбалот и кошарката...фан на Мзт...е од фудбал незнам кој ти е омилен клуб
Спортис во срце...едноставно додека играш нешто дали кошарка фудбал се издувуваш..и после полесно го минуваш преостанатото време од денот..
Незнам како ти оди во љубовта и ти си еден од оние кој не ги изразуваат својте чувства на форумот...
Што се однесува до тоа каков член си...
Не се замараш премногу со форумот..нешто како занимација колку да ти помине време..да прочиташ да видиш што има ново и да пишеш тук таму некој пост...
Постовите често среди..гледаш со што помал број зборови и текст да го кажеш она што го мислиш и сакаш да го кажеш...
Според аватарите..и потписите нешто поврзано со филмови,мафија ово оно...
Тоа укажува на тоа дека сакаш такви филмови,акција најчесто претпоставувам...
Те знам и во живо и вака преку форумот и за сега тоа можам да го кажам за тебе...
Се гледаме на собиранка и глеј да не ќутиш толку тогаш.....поздрав...
Под младо момче на кој мислиш? Ако е за мене анализа праам до утре 24 часот.Младо момче, ќе може некако да се уреди, да ми направиш анализа?:back:
На тебе мислам.Под младо момче на кој мислиш? Ако е за мене анализа праам до утре 24 часот.
Ај ќе пробам ама ако ја праам сега ќе биде кратка.На тебе мислам.
Ќе се цени ако ја биде до вечерва ... после се фрлам јас на работа, вечерва сум посебно расположена. :devojce: