Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Била фала брат, доста добро си ме погодил :smir:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Брајча и Сестри нови психоанализатори...дајте една за овој тучкестиов бре

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
~Била Бонг~

Уште на самиот почеток ми остави впечаток на младо момче кои има многузрели размислувања и необична смисла за хумор.
Ептен го сакаш спортот и мислам дека твојата иднина ја гледаш во него, како млад надежен кошаркар.
Позитивна личност си, но некогаш знаеш да бидиш ептен мрачен и да те мачат работи, а да ги чуваш сам за себе. Скоро ич не покажваш чувства, па некогаш на човек му е тешко да сфатиш што сакаш, кого сакаш.. Така повеќе се мачиш, вервај.
Многу си приврзан со фамилијата, горд си на неа, а посебно на твојот брат. Имам впечаток дека и ти е некој вид на идол, и сакаш да ги постигниш сите негови успеси..
Знајш шо иам друго сфатено за тебе? Дека не секој можи со тебе да прај муабет. Ако ти се бендиса чоекот арно, ако не му маваш клоци. Тебе како шо ти одговара си прајш.
Во љубовта, доколку некоја не те забележи, ич не се замараш. Одма бараш друга. Мислам дека треба мааалце појќе да се потрудиш ако сакаш да те забележи, не се откажвај одма. :wink:
Во последно време колку шо можам да забележам почнуваш да се заљубваш и за прв пат не ти е срам да ги искажиш твојте чувства.
Ептен си сериозен за твојте години. Опушти се малце, биди малце дете во душата, не секогаш мора да изреагираш зрело.
И за крај, пробај да се пронајдиш самиот себеси. Пробај и види во кое поле ептен те бива(освен во спортот). Вервај имаш голем потенцијал, немирен дух и неверојатна харизма. :smir:

То би било се.

И да, уште нешто. Во иднина те гледам како успешен спортски коментатор или успешен кошаркар.:smir:

Погодив, барем малце?

R

reactive89

Гостин
Ај ако му текне на некој нека ми направи анализа, баш сакам односно многу ми е интересно кога некој ми прави анализа... фактички многу позитивно ми делува и ми укажува на некои работи кои можда треба и да ги променам кај мене... плиииииииисссс :) Благодариме однапред... process loading... :)
Некој, било кој?! :smir: :helou:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
~Била Бонг~

Уште на самиот почеток ми остави впечаток на младо момче кои има многузрели размислувања и необична смисла за хумор.
Ептен го сакаш спортот и мислам дека твојата иднина ја гледаш во него, како млад надежен кошаркар.
Позитивна личност си, но некогаш знаеш да бидиш ептен мрачен и да те мачат работи, а да ги чуваш сам за себе. Скоро ич не покажваш чувства, па некогаш на човек му е тешко да сфатиш што сакаш, кого сакаш.. Така повеќе се мачиш, вервај.
Многу си приврзан со фамилијата, горд си на неа, а посебно на твојот брат. Имам впечаток дека и ти е некој вид на идол, и сакаш да ги постигниш сите негови успеси..
Знајш шо иам друго сфатено за тебе? Дека не секој можи со тебе да прај муабет. Ако ти се бендиса чоекот арно, ако не му маваш клоци. Тебе како шо ти одговара си прајш.
Во љубовта, доколку некоја не те забележи, ич не се замараш. Одма бараш друга. Мислам дека треба мааалце појќе да се потрудиш ако сакаш да те забележи, не се откажвај одма. :wink:
Во последно време колку шо можам да забележам почнуваш да се заљубваш и за прв пат не ти е срам да ги искажиш твојте чувства.
Ептен си сериозен за твојте години. Опушти се малце, биди малце дете во душата, не секогаш мора да изреагираш зрело.
И за крај, пробај да се пронајдиш самиот себеси. Пробај и види во кое поле ептен те бива(освен во спортот). Вервај имаш голем потенцијал, немирен дух и неверојатна харизма. :smir:

То би било се.

И да, уште нешто. Во иднина те гледам како успешен спортски коментатор или успешен кошаркар.:smir:

Погодив, барем малце?

90 проценти:)

Не сум толку мрачен бе ќе видиш на собиранката:),и не се откажувам многу лесно кога се работи за девојка која ми се свиѓа:)тука само си ме згрешила:)...хаха коментатор ај баш да видиме,повеќе би рекол кошаркар од колку коментатор:back:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
За инает , ке пиша, и ја сака анализа, плссс :)

П.С. плаќа со љубов . xexexee

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
~Бушав~

Од твојте постој не можи многу чоек да извлечи (малку ми се), ама ќе пробам :smir:

Опуштена личност по природа, комуникативна, пријателски настроена..
Ми оставаш впечаток дека имаш голем број на пријатели, меѓутоа ептен малце веруваш во нив. Сметаш дека само неколку ја заслужуваат твојата доверба, но и нив не им се отвараш целосно.
Не можиш да кажиш нешто ако стварно не го мислиш то. Прво размислуваш шо ќе кажиш, а после го кажваш.
Имаш добра смисла на хумор, и не се лутиш кога ќе те реметат, но сметаш дека се си има некаква граница и не дозволуваш да ја преминат та граница.
За љубовта си спремен да направиш буквално се, и сметаш дека жртвувањето секогаш се исплаќа и дека кога тогаш, ќе ти се насмевне среќата и тебе.
И да, кога сакаш некоја, ја сакаш со целото твое срце и тешко дека ќе ја заборајш за краток период.
Досега те немам начекано изнервиран или разочаран. Шо и да ти се деси во животот, се некако доживуваш релаксирано и опуштено, сметајќи дека доаѓа подобро утре.
Иам впечаток дека одвај чекаш да си ја најдиш животната партнерка и да офромиш семејство со неа, т.е да ти роди детенце. Мислам дека тој момент ќе биди врвот на твојата среќа..

Иии..ондак то..:smir:

Наредни се:

1. Серпико
2. Медхен
3. Мачката

D

Delux

Гостин
Овај над мене со љубов...
вистината е:спремен сум за кеш:sport2:

П.С не сфаќајте здраво за готово,немам големо конто:icon_bigg

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
некој расположен е да ми направи анализа? :pipi:
дај мавнете една и за мене :se_ molam

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
~Серпико~

Обожавам да ти ги читам постојте. Обожаваааам! Многу интелигентен и паметен чоек. Некогаш знајш в крај да ме изнервираш со твојте иронични постој, ама после то, ќе се појави некој пост, шо ептен ќе ме изнасмеј.
Знајш шо? Изобилуваш со шарм и харизма, а ретко луѓето имат такви особини. Знајш како ги носиш тие особини, и ги користиш максимално, па сите паѓат на тебе. Би прауд вит дет!..
За мене в крај мистериозен тип. Дај малце отвори карти паше, и запознај не` нас смртниците со тебе.:)
Да пишам зрел, нема потреба. Се знај. Ама ќе пишам детинест. Знајш зошто? Оти на моменти те гледам како дете, а тие имат најчисти души. Сам заклучи шо сакам да кажам. Паметен си :wink:
Искрена личност си, со големо срце и малце отпојќе иронија. 
Секогаш, ама баш секогаш мораш да испорвоцираш некој, да му укажиш на некој дека греши, иако тој некој е в крај убеден дека е во право, ти прајш да размисли уште еднаш за неговото мислење, дури и да го смени.
Немаш влакна на јазикот, плескаш се в лице, и не ти е срам ниту пак жал за личноста. Суров си в крај паше, не покажваш многу љубов и љубезност, бар не на форумов..Делуваш како ептен самоуверена личност, со зацртани цели во животот, ептен сакаш да успејш, шо те прај в крај амбициозна личност,
Нешто да ти избега тебе? Нема шанси..Секогаш пратиш, ама онака, скриено некако..за после таап да се појавиш и се одоколу да бомбардираш со твојте реченици.
Секогаш придружен од метафората и иронијата.
Мразам иронија иако самата ја користам. Ама ти знајш ептен да ја искористиш, зато ми си ептен интересен.

Толку паше. :smir:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
~Даге а.к.а Мадхен~

Мх, мх..Сеа ко ќе фатааам.
Познавајќи те целиот мој живот, можам да кажам се ама баш се за тебе, ама ќе те поштедам од така пинтимни информаци..

Ептен сентиментална и емотивна личност. Лесно се приврзваш. Не зборам само за предмети, туку и за личности. То те прај малце ранлива, на моменти и малце патетична. Се си земаш при срце, и на крајот од сите ситуации излегваш повредена. Знајш оти? Оти сама го дозволваш то.
Биди малце поцврста, ептен си мека. Многу попушташ. Треба да бидиш малце постегната. Ти недостасува самодоверба. Даге, прекрасна личност си, треба да имаш самодоверба.
Е сеа мора малце да те искритикувам во врска со Иле. Не треба многу да паничиш, stay calm.Можи и тој влијај на то дека си ти таква понекогаш, ама и да влијај, пробај малце да се воздржиш, да не викаш насекое. Покажи некогаш дека не си многу заинтересирана за проблемот, остај го него некогаш нека не спие цела ноќ, како ти шо некогаш не спиеш ради него и неговите глупи постапки.
Интересна ми си ко ќе се караме. В крај исклучваш и чоек да те гледа настрана ќе се изнасмеј со твојте реакции и гестикулации. Ама некогаш знајш да бидиш в крај сериозна..и да ме уплашиш. Најчесто ко ќе си нервозна, избегавам да прам муабет со тебе, оти кај можи чоек да се разбери со тебе во такви ситуации...:)
Жал ми е шо не успеа да го оствариш твојот животен сон. Мода и дизјан. Да знајш, отсекогаш стискав палци за да успејш во то и уште му се молам на Господ да те награди со таква работа, оти стварно заслужваш.
Најинтересна ми си ко ќе згрешиш нешто, и ко ќе на детски начин се натажиш..Е тогаш жими се, ми иди да те згмечам од гушкање.
И за крај. Единствена работа шо ти недостасува е самодовербата, погоре кажав, и трпеливоста. Биди малце потрпелива и ќе видиш дека ќе имаш многу подобри резултати. :smir: :back:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Bebush

Bebush ти си искрена, трпелива девојка,која лесно склопува пријателства.Пријателството многу ти значи.Ти си секогаш спремна да ги сослушаш твоите пријатели,да поделиш искрен совет,да бидиш покрај твоите пријатели кога им треба помош,но очекуваш истото да ти го вратат.Веруваш дека доброто со добро се враќа.Мразиш лицемерни луѓе,кои гледаат само да те искористат.И тоа знае навистина да те погоди.Затоа кон околината си прилично затворена,не ги откриваш така лесно твоите чувства,се плашиш да не бидиш повредена.Исто така сонуваш да ја најдеш вистинската љубов,некој кој ќе те сака вистински,со целото срце,и кој ти ќе го сакаш.Романтична си,сакаш изненадувања.Најбитен ти е карактерот и однесувањето на личноста,сакаш дечко кој ќе те цени и почитува.Ја сакаш природата,ги сакаш животните.Во душата си уште дете,што можи да се забележи и од твојот аватар.Знајш да се радуваш на малите нешта во животот.Се гледа дека љубовта е твојата движечка сила,најмногу си активна на тој форум.
Ти исто така си уметничка душа,ја сакаш музиката,филмот,танцот,цртањето.Така се опушташ и го пронаоѓаш твојот мир.Современа девојка која прати фудбал,и навива за Милан.

Ова е моето видување.Па го чекам твојот коментар,дали погодив барем нешто:)
мила све погоди..како да ме знаеш со години:pipi:се надевам ако дојдам на собиранката ке те сретнам и тебе таму:smir:

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
~Даге а.к.а Мадхен~

Мх, мх..Сеа ко ќе фатааам.
Познавајќи те целиот мој живот, можам да кажам се ама баш се за тебе, ама ќе те поштедам од така пинтимни информаци..

Ептен сентиментална и емотивна личност. Лесно се приврзваш. Не зборам само за предмети, туку и за личности. То те прај малце ранлива, на моменти и малце патетична. Се си земаш при срце, и на крајот од сите ситуации излегваш повредена. Знајш оти? Оти сама го дозволваш то.
Биди малце поцврста, ептен си мека. Многу попушташ. Треба да бидиш малце постегната. Ти недостасува самодоверба. Даге, прекрасна личност си, треба да имаш самодоверба.
Е сеа мора малце да те искритикувам во врска со Иле. Не треба многу да паничиш, stay calm.Можи и тој влијај на то дека си ти таква понекогаш, ама и да влијај, пробај малце да се воздржиш, да не викаш насекое. Покажи некогаш дека не си многу заинтересирана за проблемот, остај го него некогаш нека не спие цела ноќ, како ти шо некогаш не спиеш ради него и неговите глупи постапки.
Интересна ми си ко ќе се караме. В крај исклучваш и чоек да те гледа настрана ќе се изнасмеј со твојте реакции и гестикулации. Ама некогаш знајш да бидиш в крај сериозна..и да ме уплашиш. Најчесто ко ќе си нервозна, избегавам да прам муабет со тебе, оти кај можи чоек да се разбери со тебе во такви ситуации...:)
Жал ми е шо не успеа да го оствариш твојот животен сон. Мода и дизјан. Да знајш, отсекогаш стискав палци за да успејш во то и уште му се молам на Господ да те награди со таква работа, оти стварно заслужваш.
Најинтересна ми си ко ќе згрешиш нешто, и ко ќе на детски начин се натажиш..Е тогаш жими се, ми иди да те згмечам од гушкање.
И за крај. Единствена работа шо ти недостасува е самодовербата, погоре кажав, и трпеливоста. Биди малце потрпелива и ќе видиш дека ќе имаш многу подобри резултати. :smir: :back:
Запрепастена сум колку погоди..шо не ќе погодиш ко секој ден сме заедно,ко ме знајш цел живот:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom