Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Влатче:)...попознат како Русин:)

Ај Влатче денес со тебе ќе почнам...

Интересна,занимлива личност,личност која сака да си живее лесен и интересен живот,живот исполенет со авантура..

Што се однесува до твојте особини внатрешни добар си,тука си кога треба да им помогнеш на луѓето,женкар голем:)

Сакаш забава и добра музика...ја обожаваш Roma и го сакаш фудбалот како спорт. ..мисир еден:)

Омилен фудбалер незнам кој ти е претпоставувам Тоти:)...секогаш ги следиш натпреварите на Рома и обавезно се јадеш со членовите во Фан Клуб:Рома:)..

Сакаш да победуваш и да бидеш главен во друштвото...тоа и ти успева друштвото е зависно од твојте заебанции и смешки:)..

Голем љубител си на видео игрите пред се Про Еволушн..(Коа ќе те пресметам една?,да не речеш после ти се плашам:))..

Покрај ова љубител си и на кантер пуцаш од време на време(ама бот си:))...

Како што кажав сакаш убави девојки..е сега незнам колку и како ти иде со заведувањето...мислам дека ја бараш љубовта која пополека ти се приближува..

Како член си доста смешен,интересен,голем заебант...те има на сегде,се разбираш во фудбал...и затоа и таму највеќе те има...и не само таму те има насекаде..од Општи Моабети па се до Играчница...

Кај и да е ќе бидеш 1 година на форумов..со текот на времето забележувам дека стануваш се популарен на форумот..

Сите те прифаќаат и имаат многу добро мислење за тебе...и во тие морам да се вметнам и јас...

Аватари:Рома,Девојки...што го потврдуваат тоа што го кажав...голем фан на Рома и женкариште големо:)

За потписите немаш инспирација во последно време порано ти беа исто со Рома ама во последно време некој смајлиња ми ставаш:)..

Незнам зошто Русин најверојатно тоа ти е надимак од школо..па и од таму излезе и никот на форумот..

Те имам на мсн и имаме праено моабет повеќе пати...сега и се договаравме по едно кафе да бапнеме па ќе видиме што како,ако не...те чекам на собиранка,да ломиме:)...

Сто посто испуштив нешто ама незнам што не сум у форма уште сум поспан..ама ги исцрпив најбитните работи:)...

Се надевам дека ќе ти се допадне анализава...ајт поздрав:)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Многу голема пауза напраив се фаќам за работа:)...

1.Следи на Кис
2.Болиглава
3.Росонерка...во рок од 1 саат ќе бидат сите готови...

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
city

Член кој ми падна в очи уште од првото доаѓање на форумов. Ако ми текнува добро, имаше аватар од Елена Ристеска и од Катерина Ивановска, на времето тоа... Дооолго време не знаев дали си машко или женско. :)

Според постовите станува збор за исклучително интелегентен и креативен член, со големо знаење и искуство во скоро сите сфери на животот. Според аватарите досега, можам да забележам дека од секогаш те привлекува убавото и едноставното. Не сакаш прекомплицирани работи и гледаш секоја работа да се заврши најефикасно и најбрзо што може.

На повеќепати низ постовите имам забележано хумани ставови, дури памтам едно време отпочна дискусија за отворање на Кајгана фондација. Сигурен сум дека секоја недела вртиш на телефоните за помош на лица на кои тоа им е потребно.

Ти завидувам на креативноста. За мене, освен во Фудбал и Мистерии, тешко дека нешто ќе ме натера да дискутирам на други теми. Ти пак, можеш да дискутираш (и тоа издржано, со изграден став и факти) на секоја можна тема, без разлика дали е во Политика или Мода и убавина.

Ти значат пријателите и имаш широк круг на познаници, значи си отворен и комуникативен, а многу често повеќе ти значи среќата на блиските пред твојата. Знаеш да жртвуваш време и нерви за некоја работа што ти значи тебе, или пак, на твоите блиски, и тоа на некој начин те исполнува, кога ќе видиш дека твоите блиски се среќни...

Вака посабајлечки (за мене) толку, се надевам дека барем нешто погодив. :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
ке сака мене некој да ме анализира?Би била многу благодарна..:pipi:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Razorblade Kiss

Еве ја и анализата за тебе:)...

Прво морам да кажам дека си ми многу драга и мила личност...

Ти си девојка со многу добра душа...секогаш искрена,ведра...секогаш тука за да помогне:)..

Девојка која ги заведува машките со својата добрина,не сум те видел но сепак мислам дека и со убавината имаш заведено и уште заведуваш машки срца:)

Девојка која сака да се забавува и која знае да сака,но и сака да биде сакана...

Го бараш вистинскиот дечко...дечкото на твојот живот..кој ќе те сака како што ти сакаш..многу е блиску :)

Сакаш да го живееш животот на свој начин без разлика дали е лесен или тежок...едноставно сакаш да уживаш во него...

Сакаш да си излезеш на кафе со другарките и да имаш убав провод..

Сакаш луѓе кои се слични на тебе и сакаат многу работи кои ги сакаш ти...едноставно интересно ти е да разговараш со нив..зошто на некој начив во нив се гледаш самата себе..

Како член...си многу слична како што те опишав погоре...мирна,ведра,исрена,добродушна,секогаш тука за да помогнеш...

Сакаш да ги анализираш луѓето,да ги согледуваш нивните грешки и да им помагаш...затоа највеќе те забележувам токму на оваа тема...

Покрај овде те има и на другите форуми...Општи Моабети,Мода и Убавина:)...што значи дека си моабетџијка права,и ја сакаш модата...

Аватарите ти се секогаш со девојки на кој им е изразен карминот:)ја сакаш црвената боја,јака црвена...

Потписите секогаш ти се поврзани со љубовта...

Те знам само преку форумот,ми направи прекрасна анализа пред некој ден...и многу сум ти благодарен на тоа...се надевам дека ти вратив со добра анализа...

Се надевам дека ќе те запознаам подобро на собиранка...се гледаме...

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Oчекувам од Била и марко т.е Гарф една :pipi:

p.s

Bila да фатам врски за преку ред? :) :smir:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Oчекувам од Била и марко т.е Гарф една :pipi:

p.s

Bila да фатам врски за преку ред? :) :smir:
Нема преку ред...сега е на Болиглава,еве ја спремам,па на Росонерка па твојата...:wink:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Болиглава...

Еве бате не ми е тешко да те изанализирам:)...

Како прво ти си човек кој сака да биде модерен и да се разликува од другите...

Добро човече си,ретко знаеш да лажеш,секогаш позитивно гледаш на работите и никогаш не губиш надеж за ништо

И ти си еден од поголемите авантуристи на форумот...сакаш многу неизвесност и добар провод кога си излезен..

Твоето друштво знае дека кога те нема тебе како да го нема диригентот...секогаш смешен спремен за заебанција:)

Многу ја сакаш музиката и многу често слушаш...секогаш во тек со случувањата од светот на музиката...

Го сакаш фудбалот и ти мислам беше еден од страствените навивачи на Манчестер(или се лажам?)...

Секогаш мирен,прибран ми оставаш одлично мислење како член...изгледа дека не сум само јас тој што тоа го забележал туку и другите членови на овој форум..

Сакаш убави и мирни девојки,ги имаш многу но ја бараш правата,ако не се лажам:)...и ти си еден од повеќето женкари на форумов:)

Во моментов не си заљубен но како што реков ја бараш правата онаа која вистински ќе те сака..онаа на која ќе можеш целосно да и веруваш...

Како член реков дека ми имаш оставено многу позитивно мислење...

Што се однесува до постовите секогаш средени,ретко провоцираш...гледаш да смириш кога гледаш дека можеш..:)

Те има секаде...имаш доста познавања од многу свери...спорт,здравје,мистерии,филозофија...итн..

Аватарите и потписите секогаш поврзани со модата..машки лик облечен во оделце :)...што покажува дека си доста модерен...

И ти си еден од тие членови кој сакам да ги запознаам кога тогаш...

Собиранка претстои па ако доаѓаш,би ми било мило да се запознаам со тебе...се надевам дека ќе ти се допадне мојата анализа:)

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Болиглава...

Еве бате не ми е тешко да те изанализирам:)...

Како прво ти си човек кој сака да биде модерен и да се разликува од другите...

Добро човече си,ретко знаеш да лажеш,секогаш позитивно гледаш на работите и никогаш не губиш надеж за ништо

И ти си еден од поголемите авантуристи на форумот...сакаш многу неизвесност и добар провод кога си излезен..

Твоето друштво знае дека кога те нема тебе како да го нема диригентот...секогаш смешен спремен за заебанција:)

Многу ја сакаш музиката и многу често слушаш...секогаш во тек со случувањата од светот на музиката...

Го сакаш фудбалот и ти мислам беше еден од страствените навивачи на Манчестер(или се лажам?)...

Секогаш мирен,прибран ми оставаш одлично мислење како член...изгледа дека не сум само јас тој што тоа го забележал туку и другите членови на овој форум..

Сакаш убави и мирни девојки,ги имаш многу но ја бараш правата,ако не се лажам:)...и ти си еден од повеќето женкари на форумов:)

Во моментов не си заљубен но како што реков ја бараш правата онаа која вистински ќе те сака..онаа на која ќе можеш целосно да и веруваш..
.

Како член реков дека ми имаш оставено многу позитивно мислење...

Што се однесува до постовите секогаш средени,ретко провоцираш...гледаш да смириш кога гледаш дека можеш..:)

Те има секаде...имаш доста познавања од многу свери...спорт,здравје,мистерии,филозофија...итн..

Аватарите и потписите секогаш поврзани со модата..машки лик облечен во оделце :)...што покажува дека си доста модерен...

И ти си еден од тие членови кој сакам да ги запознаам кога тогаш...

Собиранка претстои па ако доаѓаш,би ми било мило да се запознаам со тебе...се надевам дека ќе ти се допадне мојата анализа:)
Благодарам друже... добро ме анализира само шо не навивам за Манчестер:).
И јас би сакал да те запознам, ај најверојатно на следнава собиранка. :wink:
Болдираново го погоди најмногу:)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Росонерка:)

Еден ден покасно од сестра ти:)...но еве и тебе ќе те имам изанализирано по подолго време...

Девојка која не ја држи место и сака многу да шета..

Девојка која ги заведува машките срца со својата убавина:)...

Меко срце,искрена личност пред се многу добра и стабилна...

Секогаш насмеана...расположена за шетња и вртење на пријатно моабетче...

Росонерка како сестра и во душа,ќе го цитирам тоа што го пишав за сестра ти вчера додека ја анализирав...

"Искрено досега немам видено некоја девојка која толку го сака фудбалот..."истото го мислам и за тебе...

Милан не го вадиш од уста,исто и на тебе Кака ти е омилен играч претпоставувам...сакаш да ги следиш натпреварите на Милан..

Па и ти како сестра ти кога губи Милан се нервираш:)..,а кога победува се радуваш...Милан ти е како дел од срцето:)

Заљубена,... ти си една од девојките која многу лесно го заведува машкото срце...

Во моментов како што реков си заљубена...се надевам дека ти оди одлично засега,така и нека остане:)

Како членка немам што да кажам...класа од член,модерна си ја сакаш и ја пратиш модата...

Твојте постови ги има насекаде од Фудбал(што е многу чудно)па потоа и во другите форуми..

Не ја изразуваш заљубеноста на форумов или јас тоа не сум го забележал...

Аватарите и потписите често поврзани со твојот Милан и со модерните девојки...:)што го потврдува тоа дека си невиден фан на Милан исто како и сестра ти и член кој го следи развојот на модата:)..

Кај мене имаш оставено многу добро мислење за многу добра,паметна и симпатична девојка..немој да ме разочараш остани таква каква што си..

Незнам дали во некоја од мојте анализи имаше пропуштено да се каже дека сакам да се запознаам...со членот..
така и со тебе...Собиранка се ближи можност за запознавање се гледаме...

Се надевам дека те погодив...поздрав..:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom