R
Razorblade Kiss
Гостин
Била,ај и ти за мене една анализа може? :jeee:
Можеее можеееБила,ај и ти за мене една анализа може? :jeee:
Преку глава?Billa знам дека ти е преку глава, ама може и за мене денес?
Нема преку ред...сега е на Болиглава,еве ја спремам,па на Росонерка па твојата...:wink:Oчекувам од Била и марко т.е Гарф една![]()
p.s
Bila да фатам врски за преку ред?:smir:
Благодарам друже... добро ме анализира само шо не навивам за МанчестерБолиглава...
Еве бате не ми е тешко да те изанализирам...
Како прво ти си човек кој сака да биде модерен и да се разликува од другите...
Добро човече си,ретко знаеш да лажеш,секогаш позитивно гледаш на работите и никогаш не губиш надеж за ништо
И ти си еден од поголемите авантуристи на форумот...сакаш многу неизвесност и добар провод кога си излезен..
Твоето друштво знае дека кога те нема тебе како да го нема диригентот...секогаш смешен спремен за заебанција
Многу ја сакаш музиката и многу често слушаш...секогаш во тек со случувањата од светот на музиката...
Го сакаш фудбалот и ти мислам беше еден од страствените навивачи на Манчестер(или се лажам?)...
Секогаш мирен,прибран ми оставаш одлично мислење како член...изгледа дека не сум само јас тој што тоа го забележал туку и другите членови на овој форум..
Сакаш убави и мирни девојки,ги имаш многу но ја бараш правата,ако не се лажам...и ти си еден од повеќето женкари на форумов
Во моментов не си заљубен но како што реков ја бараш правата онаа која вистински ќе те сака..онаа на која ќе можеш целосно да и веруваш.. .
Како член реков дека ми имаш оставено многу позитивно мислење...
Што се однесува до постовите секогаш средени,ретко провоцираш...гледаш да смириш кога гледаш дека можеш..
Те има секаде...имаш доста познавања од многу свери...спорт,здравје,мистерии,филозофија...итн..
Аватарите и потписите секогаш поврзани со модата..машки лик облечен во оделце...што покажува дека си доста модерен...
И ти си еден од тие членови кој сакам да ги запознаам кога тогаш...
Собиранка претстои па ако доаѓаш,би ми било мило да се запознаам со тебе...се надевам дека ќе ти се допадне мојата анализа![]()