Mädchen
Smile
- Член од
- 31 мај 2006
- Мислења
- 1.571
- Поени од реакции
- 38
И јас се надевам дека ќе се видиме на собиранката:smir:мила све погоди..како да ме знаеш со годинисе надевам ако дојдам на собиранката ке те сретнам и тебе таму:smir:
И јас се надевам дека ќе се видиме на собиранката:smir:мила све погоди..како да ме знаеш со годинисе надевам ако дојдам на собиранката ке те сретнам и тебе таму:smir:
Ја сум пред тебе ... :helou:ТАМАРО!!!!!!!
Ако не ми напрајш анализа ќе има маање
Башка аватарот што го имаш ЈАС ти го напраив :асд: :трепка: :ангел:
Ќе ти напрам мори!!!ТАМАРО!!!!!!!
Ако не ми напрајш анализа ќе има маање
Башка аватарот што го имаш ЈАС ти го напраив :асд: :трепка: :ангел:
Е јас правам подобриЛеле Тамарчее ... сите се степаја анализи да им направиш .... изгледа многу добри анализи прајш![]()
СекакоБи сакала анализа од Била Бонг, може?:smir:
Ај донт ноу ват ту сеј.:back: Ептен ме погоди. Шо не ќе ме погодиш..Еве да ја анализирам и Тамарче,по нејзино барање.Се разбира,нема да ми оди тешко оти ја знам цел живот.
Мислам дека нема потреба да кажвам колку е фина, друштвена,комуникативна пошто сите на форумот веќе го имат то заклучено.
Тамарчето е секогаш заљубена.Еј сега ко го напишав ова ми текна на една изјава твоја,ко беше помала: Кој ме сака мене и јас го сакам него:pos2:ама добро не е сега муабетот за порано туку за сега.Ко ќе е заљубена,прај се за таа љубов,знај многу да попушта,ама не треба.Мислам добро,треба некогаш да се попушти ама не секогаш и не само едната страна.Друг пат да не си ја повторила грешката шо ја напрај со Ц(знајш ти кој):nenene:Не смејш да дозволиш да прај другиот како сака и кога и да ти се јави ти да истрчаш одма.Ама мило ми е шо конечно го реши тој проблем.И сега си среќно заљубена и да остани секогаш така:smir:
Втората најважна работа во животот на Тамарчето е пријателството.Лесно склопва пријателства,еднаш/два пати да излези на кафе со некој и гледаш веднаш станала блиска со чоекот.И во пријателствата,како и во љубовта прај се.Кога некој сака(беза разлика дали е дечко/пријател) ќе напрај се за таа личност,не се предава лесно.Ама во денешно време и нема баш вистински пријатели,то треба да го сфатиш и не се секирај оти тука е секогаш фамилијата:back:
Друго:ко ќе застапува некое мислење,цврсто стои зад него и не се предава,тешко моќиш да ја разубедиш.То е супер,ама и јас си стојам цврсто зад моето мислење,па дома,како и на форумот,со сааати можиме да дискутираме(посебно за мачките/кучките)
Секогаш си го кажва нејзиното мислње,нема влакна на јазикот,ако нешто мисли ќе ти го кажи в лице а не зад грб.Во денешно таквите луѓе се многу ретки.Така да,ко ќе ви кажи нешто Тамарчето,да знајте дека ви ја кажува вистината.:smir:
Во последно време е многу откачена,знај ептен да откачи,ама во позитивна смисла се разбира:helou:
Ај доста ти е ова...да не те „разголвам„ цело на форумов:pos2:
Да бе,то го заборајвАј донт ноу ват ту сеј.:back: Ептен ме погоди. Шо не ќе ме погодиш..
Фала Дагич, ептен фала. Ај мис д три ов ју
И за то со Ц, ич не го ебам појќе.
Леле ме изнасмеа со то шо сум го рекла ко помала..хихихих.
Уште еднаш, фала на препрепреубата анализа. Требаше уште малце да ме искритикуваш..Колку некогаш знам да бидам досадна и напорна.
И да кажам нешто.
Поради моите овонеделни колоквиуми анализите на членовите на кои им ги ветив ќе бидат после среда. :smir:
Stole aka Iverson
Еве братче иако со задоцнување од еден ден...еве ја твојата анализа..
Столе брат ти си многу смешен и интересен човек...
Личност која секогаш е насмеана...задоволна од тоа што го има...
Секогаш си спремен за кажување некоја глупост(смешна глупост)...и многу пати ти успеало да ме насмееш
Добродушен човек,човек кој верува во себе...и цврсто чекори напред....
Мирна личност(не си багабонт),сакаш добар провод кога си излезен со друштвото...сакаш добра забава и музика..сакаш девојки што е најважно
...
Знаеш да се заљубиш,девојки имаш колку сакаш но ти ја бараш најдобрата..онаа што ќе те сака..онаа што ќе ти го исполни срцето..
Љубител на видео игрите посебно кантер страјк(многу добро ти оди,одлично играш)..
Ајверсон ти е идол,омилен кошаркар..и според него ти е и никот(уште да играше како него хаха)...
Страшен фан на Интер...секогаш пред телевизор кога игра Интер...
Како член знам дека се зачлени токму поради тој кантер...и прво пишуваше само во тој дел,но со текот на времето увиде дека има и други занимливи работи на форумов..па стана активен и во другите форуми...
Те има сегде скромно...од Општи Моабети до Играчнице...секаде по малце
Мирен член си,никогаш не се караш гледаш ако можеш да ја смириш работата..никогаш да ја влошиш...
Според аватарите сакаш модерни типци...и ти си дел од нив,ја следиш модата..
Според потписот како што реков си страшен фан на Интер,"i love this forum"кажува дека неможеш без дневна доза кајгана..
И тоа би било се сме збореле на мсн...и ми остави добар впечаток смешен човек си..
Се надевам дека те погодив во нешто...се гледаме на собиранка едвај чекам да направиме моабет у живо..па ако остануваш некој ден да пуцнеме и кантер лан
..
Ајт поздрав:helou: