Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Хмм..
Никогаш не сум побарал..

I think Razorblade owes me one.:pipi:
А и Синдикат го бива за интелегентно претставување туѓи лајна.
А од Серпико од почетокот сум сакал да побарам.

Другите не ве бива.:kesa:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Raziel за доброто на човештвото и за да прекине насилството врз пингвините од северна Камчатка напрај ми анализа:smir:

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Kvendolin, една анализичка навака?:pipi:

N

NeMiRnA

Гостин
За девојката која има ранливо срце,мека душа и нежно лице...од животот не бара премногу тоа е доста скромно.Мислам дека премногу верува во љубовта,понекогаш живее во илузија...ама такви се сите кои се риби во зодијак.Јас искрено многу сакам да знам кој е нејзиниот афродизијак.
Ако во некој треба да имаш доверба,тогаш без сомнение е НЕМИРНА...
Се надевам дека кратката анализа е доволна за едно чоколадо.
Фала,фала,не очекував анализа.Фино е,ама не живеам во илузија,само тоа не,ама сепак фала на анализата:smir:

R

reactive89

Гостин
Сатори...!!! Ех... нема ништо подобро од неа...
Секогаш кога и да ја начекам, таа секогаш си е насмеана, среќна, весела, полна со љубов и со посебна причина да е тука за секој во секое време!!!
На Сатори само едно нешто и е важно во светот, а тоа е да ја има доволната и искрена љубов со која може секојдневно да се храни и црпи сета енергија од неа! За интелигенција да не збориме, за култура па уште помалку... А за изразите и користењето на своите реченици можам да кажам дека тоа го прави перфектно, секогаш и во секој миг знае што да каже, како да охрабри и како да каже било што на деликатен начин, како послужавник да постави пред гостинот! Едноставно знае како да ги одбере речениците. Со еден збор голема интелектуалност!!!
Девојче со искрен став кон сите работи, девојче кое знае што сака и што прави и со кои причини тоа го прави!!!!
Можда физички е малечко, но со умот е преголемо за сите!!!
Нејзе тагата неможе да ја раздори, туку си наоѓа бар еден мал дел од таа тага што е среќно и од него цело време поминато низ таа тага се храни и се охрабрува самата, не застанува на работи кои и претставиле пречка туку како шлепер ги крши и минува!!!

Едноставно со неколку збора објаснето:
- паметно
- има цел во животот
- се што и треба е само искрена љубов
- знае што сака
- и за се си наоѓа премногу доволна причина
- и што е најважно, среќата и веселоста и е тука секогаш при рака, без разлика на минатото, иднината или сегашноста!!!

Тоа е нашата мила САТОРИ!!! :smir:

С

Сатори

Гостин
:)))

Сатори...!!! Ех... нема ништо подобро од неа...
Секогаш кога и да ја начекам, таа секогаш си е насмеана, среќна, весела, полна со љубов и со посебна причина да е тука за секој во секое време!!!
На Сатори само едно нешто и е важно во светот, а тоа е да ја има доволната и искрена љубов со која може секојдневно да се храни и црпи сета енергија од неа! За интелигенција да не збориме, за култура па уште помалку... А за изразите и користењето на своите реченици можам да кажам дека тоа го прави перфектно, секогаш и во секој миг знае што да каже, како да охрабри и како да каже било што на деликатен начин, како послужавник да постави пред гостинот! Едноставно знае како да ги одбере речениците. Со еден збор голема интелектуалност!!!
Девојче со искрен став кон сите работи, девојче кое знае што сака и што прави и со кои причини тоа го прави!!!!
Можда физички е малечко, но со умот е преголемо за сите!!!
Нејзе тагата неможе да ја раздори, туку си наоѓа бар еден мал дел од таа тага што е среќно и од него цело време поминато низ таа тага се храни и се охрабрува самата, не застанува на работи кои и претставиле пречка туку како шлепер ги крши и минува!!!

Едноставно со неколку збора објаснето:
- паметно
- има цел во животот
- се што и треба е само искрена љубов
- знае што сака
- и за се си наоѓа премногу доволна причина
- и што е најважно, среќата и веселоста и е тука секогаш при рака, без разлика на минатото, иднината или сегашноста!!!

Тоа е нашата мила САТОРИ!!! :smir:
:kesa::kesa::kesa: Ејјј сонце, ги љубам луѓето како тебе бре!
Данке!:back:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Мики...?:smir:
Ќе ја имам честа да ја пишеш твојата слика за мене?:)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Ај една анализа за мене ако можи од кој било

R

reactive89

Гостин
Мики...?:smir:
Ќе ја имам честа да ја пишеш твојата слика за мене?:)
Ај да ја имаш!!! :)

За МаWечко, нема што многу да се размислува тука!!!
Девојче кое знае што сака и што прави, секогаш наоѓа по нешто да му помогне и да го охрабри човека!!!
Спремна е да ризикува работи, за да го исполни саканото!
Единствено нешто без кое неможе да живее е нејзиниот љубен, ахххх тие гулапчиња.... хехехехе
Инаку многу мила личност, сака да сака и да биде сакана, си има посебна цел во својот живот, и се што прави прави со добра причина!!!
Идеалноста и нормалноста што треба некоја девојка да го има, можам слободно да кажам дека таа го исполнува!!!
Личност која е многу чувствителна и сентиментална, личност која се бори за најдоброто на себе и околу себе....
Личност со која мора да ти е мило што се знаеш .... !!!

Малечко (исто како никот) слатко, мило, со посебен карактер, паметно за нејзини години премногу, размислувањето е на повиско ниво, грижливо за сите работи што се десија и што треба да се десат...

Дафи, честото!!! хехехее :smir:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Реактив89, живти младос дај анализирај ме и мене :vozbud:

R

reactive89

Гостин
Реактив89, живти младос дај анализирај ме и мене :vozbud:

Друже дај првин да те запознам, вака што знам што да пишам.... да позбориме малку да те запознам па после идеме на психоанализа :)

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Aj jas cekam da se zapoznaeme so poveke za da mozete da mi napraite edna psihoanalysis :pos:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Друже дај првин да те запознам, вака што знам што да пишам.... да позбориме малку да те запознам па после идеме на психоанализа :)
Џабе ќе се запознаваме :pos:

Читни по некој пост, начуј нешто од ваму од таму... Анализирај ме така :)

p.s. Сакам анализа и од Мацедалиен :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom