То е ебаниот ебан тепаниот тепан ...Па кој те терал да купуваш компјутер од АДСЛ?
То е ебаниот ебан тепаниот тепан ...Па кој те терал да купуваш компјутер од АДСЛ?
е аман да го ебам ме заебаваш сеа? Јас мојов пц од АДСЛ го зедов 24 илјади , и да не ми вреди за оваа игра??? А викаш ова 50 евра... :/
Да и процесорон му загреват 60 степени на десктоп,а причината е што три години(од како го имат купено) не го имат отворено да го исчистит
Уште една жртва на Телеком
За некого смешно ,а за некого тажно
Уште една жртва на Телеком
Не е смешно, туку имаше и уште многу такви случаеви на форумов. Барем прашајте прво, да не лупате послем глава у ѕид зошто секоја игра ви сецка на 800x600 и на лоу сетинзи.За некого смешно ,а за некого тажно
па тогаш не бев на форумот (пред 3 год) .... Кај да прашам , он ми вели таму солиден компјутер ова она ...:SНе е смешно, туку имаше и уште многу такви случаеви на форумов. Барем прашајте прво, да не лупате послем глава у ѕид зошто секоја игра ви сецка на 800x600 и на лоу сетинзи.
Па нормално дека ќе ти рече така, за да си го продаде своето и да ти земе пари. Така прават скоро сите фирми кај нас.па тогаш не бев на форумот (пред 3 год) .... Кај да прашам , он ми вели таму солиден компјутер ова она ...:S
a цена?Планирам да инвестирам у нов пц, кој ќе грми во следните 3-4 год.
праев некој комбинации преку компоненти на анхоч ама не ми испадна ко шо сакав.
ќе ми биде потребна помош околу склопување на нешто "помалку скапо" и вредно за парите
графичка - Sapphire 5850/5870/6850/6870, GeForce 460/465/470
процесор - Intel i5 2500/650.760 ; i7 .. . AMD Phenom 1090t/1055t
рам - Kingston/apacer 2gb ddr3 ; 4gb ddr3
матична - Sapphire 760/785/790/890gx, Intel s1155/s1156/s775
монитор - 23/24 1080p tv(Led по можност за ич пари )
hdd/ssd - WD,Hitachi,Samsung,Toshiba 1tb-2tb sata
напајање,ладење,куќиште...
звучна,тв аудио картички...
извлечи 2,3 конфигурации компатибилни, напајањето и кулерите највише ме копкаат, ми има рикнато графичка ради тоа.a цена?
Core i5 2500Kизвлечи 2,3 конфигурации компатибилни, напајањето и кулерите највише ме копкаат, ми има рикнато графичка ради тоа.
па ја ќе си разглеам потоа.
за цена, нека се 700,900 и 1000<
Shto bi zemal za ovaa konfiguracija :
Intel celeron 2.4
512 mb DDR 400
Ge force 256 ne znam tocno koj model beshe
80 gb HDD
DVD-RW
1000 (можеш да излажеш некој за 2000 ден.)
So drugi zborovi bolje u otpad da go nosam Sepak fala na mislenjeto
Со тој ќе се поврзеш и ќе си земеш уште еден РС за да сурфаш?Pixy од каде си? Ако ти стои и го продаваш сакам да ти го купам.
Добредојдени се понуди на слични конфигурации до кај 2 000, бидејќи ми треба само за да се поврзам на интернет од него, за ништо друго